Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 56

Epizoda 56

 

Nismo mi od juče

 

Autor: Zoran Milojević

 

Obaveštavam srpsku naučno-popularnu javnost da đeneral Mihailović nije bio četnički komandant! U vreme Drugog svetskog rata bio je ministar vojni međunarodno priznate države, čiji je ambasador u SAD Konstantin Fotić potpisao 14. oktobra 1941. tzv. Atlantsku povelju, koja je osnivački akt UN. Neznanje mogu da razumem, ali onda se neznalicama mora reći da se ne kite "znanjem" koje je drugo ime za laž.

Aktivisti nevladinih organizacija, pripadnici tzv. civilnog društva hoće da se pobiju oko stranih donacija i para sa budžetske pozicije 481. Moj pokojni Sisoje bi na ovo pevao: "Motka tvrda, a čvoruga meka, najveća je naša briga, briga za čoveka. Tan, tan, tan, tandrčak, tandrčak, tandrčak!"

Novak Đoković je potreban Srbiji, Srbija nije potrebna Novaku Đokoviću! Ovaj samostalni uspeh Nole je pripisao svojoj ze i svome rodu. Nije gledao šta je Srbija učinila za njega, gledao je da on nešto učini za Srbiju. U tome je Nole bolji deo nas! Njegove pobede su lek za sve naše poraze.

  Lepa Brena izjavila da Jelena Karleuša "laje kao pas". U psećem životu, psi laju a karavane prolaze. "Pseće dame", tzv. kučke, laju iz navike, a tada nevolje dolaze. Kad žive među ljudima, kučke se lakše od pasa privikavaju na ljudsku vrstu, a njihovo se lajanje daleko čuje. "Lajanje na pse" je slabost istomišljenika, a lajanje na ljude znak raspoznavanja. Psi reže na ljude, a ljudi reže kao psi! Lajanje postaje kultura življenja!

Na TV kanalima počela letnja šema. Smenjuju se reprize sto puta repriziranih serija i filmova, smenjuju se kreštalice, alapače, "nepismene" književnice, silikonske striptizete bez sluha i feminizirane muške lutke bez duha, a TV čorbu nam začine političari, puni sebe od moći i puni para od naroda. Drakče bakalin se lupka u glavu: "Ja, budala, još plaćam TV pretplatu, a TV program kao kad netremice gledaš farbu kako se suši!"

Ah da, Exit. Tuđe navike koje su nam podmetnute da budu naše, pa i da poverujemo da smo ih mi izmislili. Od tuđih mana stvaramo svoje vrline. Znam ja da su srpske vrline istekle sa srpskom krvlju i da je "novom svetskom poretku" potreban novi Srbin. U tom Srbinu ne sme da ima Kosova, Brankovih "mlidijada", ljubavi iz frule pastira, sećanja na "uveoke". Postoji samo - Exit!

Drakče bakalin čita novine i krsti se: "Ivici Dačići udarila slava u glavu, ili mu salo pritiska glavu. Posle podele Kosova, hoće i 7. juli kao državni praznik. Kad je tako, predlažem mu predizborni slogan: "I podeljeno Kosovo, i Evropska unija, i Boca i Palma, i Tito i Sloba! I socijalisti, i komunista i demokrata do groba!"

Na popisu stanovništva Crnogorci su opet dokazali da uz svoj crnogorski imaju i naš srpski jezik, da imaju svoju crnogorsku naciju, ali imaju i našu srpsku, da imaju svoju državu Crnu Goru, ali imaju i našu državu Srbiju!

Na Kosovu ništa novo! Šiptari i dalje ne znaju šta na njihovom jeziku znače reči Kosovo, Priština, Albanac, Prokletije, šota.

Sačuvajte osmeh na svom licu! Mi se oduvek smejemo i plačemo na jeziku koji nosi naše ime i koji razumemo.  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane