Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Na licu mesta

Koceljeva: pranje para u aranžmanu poreskih vlasti

 

Neće svaki konj u Blagojevićevu štalu

 

U Srbiji porez plaćaju samo oni pošteni. Oni drugi peru pare za direktore poreskih uprava i druge funkcionere i tako bivaju oslobođeni obaveza prema državi, kao što pokazuje slučaj iz okoline Šapca

 

Insajder N-2

 

Direktor Poreske uprave Regionalnog centra Beograd Dragan Ristivojević Psiho zaštitio je gargamelske poteze Sretena Blagojevića, šefa Poreske uprave - Ekspozitura u Koceljevi - pa je tako šef ove ekspoziture dobio kuću za džabe, a danas i radno mesto zaerku u istoj ekspozituri. Na taj način je pomenuta ekspozitura postala - porodična poreska uprava.

Kuću mu je za džabe izgradio Jovan Spasojević iz Ljutica, zidar koji je godinama zidao, ali nikada nije bio poreski obveznik, jer je usvojeni sin tetke šefa ekspoziture. Za uzvrat gospodin Gargamel Blagojević uz podršku gospodina Psiha ostavlja u radnom odnosu u Poreskoj upravi, ekspozitura u Koceljevi, sina svog kućegraditelja, Milana Spasojevića, iako je pravosnažnom presudom Opštinskog suda u Koceljevi 2007. godine kažnjen zbog produženog krivičnog dela za izdavanje uverenja suprotno zakonu, i to prijateljima šefa ekspoziture Sretena Blagojevića. Kod Spasojevića su radnici policijske stanice u Koceljevi svojevremeno našli nestalu pušku iz porodične kuće pokojnog ministra unutrašnjih poslova Vojina Lukića iz Subotice kod Koceljeve, ali je u policijskoj stanici sve zataškano.

Gospodinu Gargamelu električnu struju besplatno (za večeru) uvodi firma Građevinar iz Koceljeve, jer ta firma godinama uz Korad-G pere pare Elektrodistribucije Šabac.

Još davne 1997. godine Blagojević preuzima fudbalski klub iz Koceljeve Radnički, za finansiranje koristi reket, "pola sebi pola Šarcu daje", zatvara fudbalski teren ogradom koju dobija od tadašnjeg preduzeća  PDP Tamnava i usput obezbeđuje sebi oplatu i građu za gradnju kuće u Svileuvi,  koju besplatno reže Aleksić Miodrag, koji, opet, nešto kasnije odjavljuje radnju, a potom i pored ogromnog duga u Poreskoj upravi u Koceljevi dobija uverenje za vizu i - odlazi iz zemlje.

Godinama Blagojević okuplja u svojoj Poreskoj upravi preduzetnike koji peru državne pare i prijavljuju paušalne radnje na više građana uz njegovo znanje  (jer su to sve prijatelji Blagojevća, kao i pokojni Milan Pantelić, koji se svojevremeno obesio da bi izbegao istragu), a to sve uz veliku zaštitu zemljaka, gospodina Psiha i vrha pravosuđa, gospođe Malović.

Gospođa Maja Vujović uz pomoć poslušne unutrašnje kontrole progoni iz Poreske uprave sve što je  neposlušno, jer "konja veži gde ti gazda kaže", a radničko "nije da misli već da rade kako im se kaže". Ko neće tako, mora napolje.

Radnici Poreske uprave u Koceljevi koji nisu sarađivali sa šefom Blagojevićem i slepo slušali njegove protivzakonite naredbe proterani su u Šabac. Među njima su Milutin Antonić, Milena Vasić  i Dragana Vasić, koja se protivila naredbama šefa ekspoziture Blagojevića i počela javno iznositi šta se dešava u ovoj maloj ekspozituri. Prijateljima su porezi otpisivani i davana uverenja bez naplate poreza, a poštenim građanima i onima koji nisu hteli raditi za džabe naplaćivano je i ono što ne treba, dakle kažnjavani su.

Među takvima je i Biljana Popović iz Svileuve, koja je platila doprinos za penzijsko, ali joj Blagojević ne da uverenje, jer je njen otac odbio da mu radi džabe. Ona je podnela krivičnu tužbu Osnovnom sudu u Šapcu  i čeka  ishod postupka.

Za kaznu Dragani Vasić što se suprotstavila naredbama i ovakvim radnjama u ovoj ekspozituri, Blagojević je sa nekim falsifikovao rukopis i pokušao da podmetne uverenja koja su nezakonito izdavali. Istinu o dešavanjima u ovoj Poreskoj upravi Dragana Vasić je iznela u emisiji Poligon Televizije Šabac, zbog čega ju je Blagojević tužio za klevetu. Sudski spor vodi sudija Osnovnog suda u Šapcu Radenka Mijatović, koja je odbila zahtev branioca Dragane Vasić za proveru istinitosti navoda koje je Dragana dala i koje je napisala Žalbenoj komisiji vlade Republike Srbije u žalbi, a  koju je nazvalaalbena žalost i zaštitnik svih kriminalnih radnji u poreskoj upravi".

 Da li će predmetni sudija Radenka Mijatović biti pravedan sudija i služiti svome zvanju i postavljenju, izdati nalog za proveru Draganinih navoda, utvrditi stvarne činjenice na osnovu stvarnih  dokaza, pre svega jer postoje dva tonska zapisa izdata od Televizije Šabac, jedne sadržine sudu a druge sadržine Dragani Vasić, uz male ali bitne razlike, ili će zaštititi kriminalne radnje počinjene u ovoj maloj ekspozituri, uskoro ćemo saznati. Da li će sudija morati da posluša vrh pravosuđa i donese presudu bez izvođenja dokaza na osnovu puke reči tužioca?

Takođe, protiv gospodina Psiha je Prvi osnovni sud u Beogradu obustavio postupak za koji je krivičnu prijavu podnela Dragana Vasić zato što je štitio zloupotrebe službenog položaja Sretena Blagojevića. Po čijem naređenju i zašto, Dragana Vasić nije ni do danas dobila odgovor od Prvog osnovnog suda u Beogradu.

 

 

 

Prijateljima su porezi otpisivani i davana uverenja bez naplate poreza, a pošteni građani i oni koji nisu hteli raditi zaabe - kažnjavani su.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane