Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Ne može im niko ništa

 

Rajko Roki Dvizac

 

 

 Specijalno za vas odabrao sam najbolje a prećutne reklamne slogane i poruke privilegovanih javnih TV ličnosti. Svaka sličnost sa istinom je nenamerna...

 Njima ne može niko ništa. Jači su i od sudbine, jer su miljenici vlasti. Kada pričaju, usta su im puna slasti. Gorčina ostaje onima koji žive u realnosti.

Evo šta pevaju...

 Ivan Ivanović: Pevam danju, zezam noću, zajebavam koga hoću.Samo u vlast ja ne diram, tek onako se foliram i sa svima koketiram.

Zorica Brunclik: Sve ove godine dala bih za jednu noć, samo da Mira Marković u Srbiju može opet doć'. Da Miroslav Ilić ponovo oseti moju moć.

 Saša Popović: Pa dobro gde si ti, što ne glasaš za Grand zvezde. Tvoja mama i tvoj tata, baka, deka, sestra, tetka... ma glasajte odmah svi, baš svi. Prazni su mi džepovi.

Miroslav Ilić: Bježi kišo s prozora, zet mi ministar ostati mora. Zbog njegove moćne fotelje, ispunjene su mi ama baš sve želje.

Željko Mitrović: Lažu, lažu svi da smo sve manje gledani. Da nismo više uticajni. Da nam je rejting gledanosti mali, da nam dobar program fali. Lažu, lažu svi, samo ne lažemo mi, jahte mi.

Suzana Mančić: Uplatite bingo, u bingu ima sve. Uplatite bingo, da ja napunim svoje džepove. Uplatite, uplatite, gladnom narodu je preostalo samo TV kockanje.

Kiki Lesandrić: Ne, ne veruj u Pilote, oni sviraju samo na Dinkićeve note. Kad je pukla Grčka, Mlađan me je forsirao u Srbiji da me od praznog džepa ne udari srčka.

Bora Đorđević: Neću da budem član žute mafije. Hoću da budem član DS-a pa makar za Riblju čorbu ne bilo mesta u šemi RTS-a.

Aleksandar Tijanić: Gledaj, gledaj, Olja, seko, da bi na RTS došla o vlasti pričaj samo lepo.

Olja Bećković: Hoću, hoću, Aco, brale, za 40.000 evra kupi mi sandale.

Radoš Bajić: Selo gori a baba se češlja, za moju familiju u RTS-u uvek ima mesta. A i pretplata je česta.

Neša Galija: Ja sam ja, Galija, prezivam se Dačić. Selo mi je SPS, policijska artiljerija. Ko mi može bilo šta. I kad neće, angažovan moram biti ja.

Robert Nemeček: Oprosti mi, Željko, pape, stalno mislim Mitrović, znate. Teško se snalazim na TV Avali moj, dragi pape, bez tvoje ružičaste - pink kape.

Milan Gutović - Šojić: Željko Mitrović će da vrne svoju belu lađu, jer su je zarobili hrvatski carinici. A ja moju ne mogu, jer su je u bunker nepodobnosti strpali srpski dušebrižnici.

 Ceca Ražnatović: Pogledaj dom moj anđele i skini mi sa noge narukvicu, da još jednom vidim druga Koštunicu.

Robert Prosinečki: Nije Zvezda sve što sija,u duši mi depresija, gde je ona Jugoslavija, kad je direktor Džajić bija.

 Jelena Karleuša: Hvala Ivanu Ivanoviću za besplatnu reklamu. Da me ne spominje stalno, odavno bih otišla u zaborav i tamu. A tu je i Ekskluziv da me prati u stopu, čak i kada idem u restoran na klopu.

Dragan Kojić - Keba: Nemam ja toliko kofera, kada me Mlađan Dinkić sa svojim pesmama potera i do studija dotera. Od muke, odmah me protera.

Delije pevaju u horu: Sivi tiću, Tomislave Karadžiću, imamo samo jednu želju, da isprazniš FS fotelju. Poleti, tiću Karadžiću.

Ako im niko ne može ništa, onda tu posla sigurno nisu čista....

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane