Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Ministarka opšte prakse

 

Nikola Vlahović

 

Verovatno nigde na svetu ne postoji takvo i toliko kadrovsko ludilo kao što postoji u srpskom demokratskom cirkusu. Vlada Srbije i njen neprikosnoveni, protivustavni selektor, predsednik Republike, imaju svoje superheroje koji mogu sve. I da čuče u odbrani i da krenu u napad.

U tu retku vrstu spada i sadašnja ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić-Marković. Svojevremeno je diplomirala na Filološkom fakultetu na katedri za jugoslovensku i svetsku književnost, ne sanjajući da će jednog dana, bez ikakvog ozbiljnog razloga (ali sa ozbiljnim ambicijama) postati pomoćnik ministra za politiku odbrane i nadležna za strategijsko planiranje, međunarodnu vojnu saradnju, verifikacioni centar i kopredsedavajuća u grupi Srbija-NATO za reformu odbrane!

Otkud nesuđena profesorka književnosti na tako visokim vojno-strateškim dužnostima? Ili ovo glavni psiholog ekperimentiše u svojoj ustanovi?

Bila je ova višestrana žena poprilično dugo (2005-2007) na toj funkciji koju je teško izgovoriti u jednom dahu.

Ali, kako je ona predsednikov superheroj, prethodno je trenirala svoje natprirodne moći u Ministarstvu spoljnih poslova (od 2001. do 2005. godine), gde je radila u Sektoru bilaterale kao zamenik direktora Direkcije za susedne zemlje, zatim kao zamenik šefa misije, savetnik u ambasadi i savetnik u Direkciji za Evropu!

Šta se to tako strašno desilo pa je, tako reći, degradirana, na položaj ministarke za sport i omladinu?

 Jer, pošteno govoreći, mučan je to posao: vešati medalje oko znojavih vratova, ljubiti se sa nabreklim šampionima, slušati ponekad njihove ponosne i gorke govore kao onaj koji je naš odbojkaški kapiten Ivan Miljković nedavno održao: "...Opet smo državu bacili u trošak jer smo zaslužili novčane nagrade koje su propisane pravilnicima. Eto, staćemo u red, jer još ni dinar nismo dobili za bronzu sa SP prošle godine... Međutim, moram da naglasim da ne igramo za novac, nego za državu, grb, zastavu. Grb i zastava nisu samo na dresu, nego u srcu. Čast mi je što sam bio sa ovim momcima."

Hoće li je glavni kadrovik posle ove sportske avanture (sa ljubavnim ishodom, kažu upućeni u njenu opsednutost vaterpolistom R......) poslati na mesto ministra šuma i ruda?

Teško je znati... Dosadašnja iskustva sa njom su takva da je sve moguće. I ona sama je nedavno izjavila u kameru mračne RTS: "Ja sam egzaltirana!" Ma, videlo joj se iz očiju! Sve.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane