https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Udovica pokojnog premijera Zorana Đinđića voli lepe kuće

 

Ružica je procvetala

 

I dok se, već osam godina, vodi istraga o takozvanoj političkoj pozadini ubistva premijera Zorana Đinđića, njegova udovica mudro ćuti i krcka njegove pare.

Ruška puška se u mladosti, još u rodnom Valjevu, odavala muškarcima. Podvodili su je značajnim ljudima, a završila je kao žena predsednika Demokratske stranke Zorana Đinđića.

Upućeni u pozadinu ubistva pokojnog Zorana, tvrde da bi Ružica mogla da završi na optuženičkoj klupi, zajedno sa Đinđićevim najbližim saradnicima - Čedomirom Jovanovićem, Vladimirom Bebom Popovićem i Zoranom Janjuševićem.

Osim vile u Beogradu, gospođa Ružica je podigla lepu kuću u Novom Sadu, u neposrednoj blizini hotela Park. Kuća košta najmanje milion evra! Ruška ima para. Sigurno ih odvaja od porodične penzije od 87 hiljada dinara!

Zašto Ruška podiže kuću baš u Novom Sadu? Njena poslovna imperija, Viktorija grupa, ima sedište u Novom Sadu. Ako zagusti u Beogradu, Ruška će u Novi Sad.

Kada sa vlasti ode klika Borisa Tadića i Bojana Pajtića, na red će doći i provera imovine gospođe Đinđić. Možda se potom preseli i u Požarevac, barem na desetak godina.

 

                                                                RT

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane