Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli mantili

Beli mantili

Novosadska medicinska Kolubara

 

Pajtićeve svetleće prostitutke

 

Izveštaj komisija u Kliničko-bolničkom centru Vojvodina pokazuje proneveru od 47.600.000 evra u nabavkama bez tendera, koju je, uzgred, omogućio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje dr Aleksandar Vuksanović, naslednik Svetlane Vukajlović koja je u istražnom zatvoru

 

Arpad Nađ

 

Poslednji službeni izveštaj kaže da je samo za hranu bolesnika u KBC Vojvodina bez tendera utrošeno  1,617.881.000 evra! Nabavke hrane su išle, uz veliku proviziju, iz kompanije Rodić preko Pajtićeve supruge Vesne Bolidovski, koja je velika prijateljica vlasnice Tatjane Rodić. Zbog svega ovoga u KBC Vojvodina je bio i UBPOK, a postavljeno je i skupštinsko pitanje... Nije dobijen odgovor, iako su brojke o kriminalu frapantne... Onda nije ni čudo otkud direktoru KBC Vojvodina Draganu Draškoviću dozvola da za procenat u ovoj pljački jebe Pajtićevu suprugu Vesnu Bolidovski, da školuje sina u Švajcarskoj za 100.000 evra godišnje, da vozi džip od 100.000 evra, za koji se verovalo da mu je kupila Pajtićeva supruga kao poklon broju 1 u njenom životu, da izdržava godinama i ljubavnicu dr Sunčicu Pejčić, alijas Lenku Ilić, kojoj je plaćao časove baleta i francuskog jezika, ali ga je ova napustila kao i mnoge pre njega i udala se za lovatora iz Amerike...

Dragan Drašković je kao sirotan, medicinski fakultet završio u jednim farmericama, kada je došao u Novi Sad iz Kaća da živi sa statusom podstanara, da bi danas uz sve novce i privilegije koje je stekao iz milionskih provizija oko gradnje Kliničkog centra Vojvodine, imao i kuću sa vlastitom rampom na prilazu... Uz sve ovo ima i četiri srčana bajpasa koje mirni i pošteni dr Damjanov nije hteo da priušti sebi pa mu je i prepustio mesto direktora Kliničkog centra Vojvodine, jer je Pajtić procenio da Drašković bolje krade pa makar bio i ljubavnik njegove žene!

 U Kamenici se nalaze tri instituta. Institut za onkologiju vodi Čankov LSV. U njemu direktoruje dr Dušan Jovanović, koji uskoro mora u zatvor zbog afere kraba (citostatici - dr Borojević u Beogradu). Trgovao je i listama čekanja pacijenata kojima je bilo neophodno zračenje, a polovina novca od od njegovog kriminala se slivala Nenadu Čanku u džepove... Ništa nije čudno ako se zna da je Čanak i od Nenada Opačića dobijao proviziju od droge koja se dilovala po Novom Sadu... Drugi Institut, onaj za plućne bolesti, drži član SPS-a, a treći takođe direktorka iz DS-a, koja je kao politički igrač ovih dana proplivala zbog štrajka glađu jedne više medicinske sestre, koja je pre toga htela da ode ispred Izvršnog veća Vojvodine, da se polije benzinom i zapali zato što ju je direktorka mobingovala mesecima i na kraju je kao višu medicinsku sestru namestila na mesto spremačice koja pali medicinski otpad. Sve to dok direktorka lično sa svojim sestrama koje nemaju višu školu voli da vreme provodi u kafanama, uglavnom za vreme radnog vremena.

 

Ništa bez prohroma

 

Posle svega, umesto da se spali ili medicinski otpad ili medicinska sestra, na površinu je isplivao sav institutski otpad i smetlište koje je direktorka Nada Čemerlić - Adžić stvorila od Instituta za vreme svog direktorovanja. Kažu, bila je kasnije zbog napisa u štampi i lokalnog radija "021" kod Pajtića na takvom drilu da je sutradan došla na posao "kao veštica", kako su je zaposleni opisivali, takva da joj ni metla nije bila potrebna...

Njena putovanja o božičnim i uskršnjim rasprodajama po belom svetu (od Evrope do Amerike) postala su pravi hit u pričama zaposlenih u Kamenici, pa poduhvati njene majke krojačice u šivenju na desetine hiljada uniformi za sestre i doktore, pidžama za spavanje, benkica, pelena i prekrivača... opijanja sa svojim polupismenim glavnim sestrama za vreme radnog vremena po novosadskim kafićima i kafanama... Afera sterilizator koja nikad nije okončana pošto krivična prijava o kupovini tog aparata po ceni deset puta većoj od redovne nabavne nije izvađena iz fioke Višeg suda u Novom Sadu, a ona se drznula da po savetu beskrupuloznih pokrajinskih moćnika kupi šesti po redu CT aparat na institutima u Kamenici po ceni od preko 2.000.000 evra... Sve vreme je direktorka Nadica svesno radila opstrukciju dijagnostike teško bolesnih u noćnim satima, da bi njen muž Oto mogao doći do svog vlastitog aparata i dobiti posao kod nje, jer mu na Onkologiji stalno grebe na vratima švalerka pa se Nada jako nervira i neuredna dolazi na posao, jer ne može da spava... Koliko će biti zračenje zaposlenih ne zna se, ali je procena da će kad zaposleni izađu sa Instituta, uveče svi svetleti kao prostitutke u Las Vegasu.

Da je dobar procenat od provizije u kupovini CT aparata ućario i Boris Kopilović, ekonomski direktor za zdravstvo, govore njegove svakodnevne silne jurnjave vlastitim mercedesom na Institut uoči svake kriminalne nabavke. Od tih nabavki je Boris Kopilović, dojučerašnji ekonomista u propaloj grafičkoj firmi, sagradio kuću u Kamenici vrednu nekoliko miliona evra, sa betonom iz kamion-mešalica za Kamenicu 2 i Klinički centar Vojvodine. Pri tome je uz kuću od prohroma i visoki zid "a la Podujevo" montiran i ogroman bazen za plivanje, da se čoveku sa mesečnom platom od 70.000 dinara, za svaki slučaj nađe... Ovo je bitno za građane Vojvodine da znaju kuda sve idu njihove pare iz zdravstva kad budu uskoro na izborima izglasali siguran zatvor za ove bitange. Ako Boris Kopilović, sitni državni službenik, sebi to može da priušti za par godina, kolike su krađe odradili Pajtić i njegova kamarila u vrhu Banovine...?

 

Problem sa srpskim

 

Očigledno, Nada između božićnih i uskršnjih rasprodaja ništa ne zna da pazari osim milione evra skupe i nepotrebno prekobrojne aparate koji uostalom i štete zdravlju svih zaposlenih, jer zaposleni nisu smešteni kao ona u najluksuznije opremljenom kabinetu na petom spratu Instituta, čija je rekonstrukcija koštala građane i poreske obveznike više od 300.000 evra (sve kobalt i venecijansko staklo!). Nada očigledno misli da će se večno leškariti tamo umorna od nevaljalog supruga koji joj vraća nestašluke kakve je nekad ona njemu činila sa doktorima sva tri instituta.

Nada Čemerlić Adžić je i veliki stručnjak, pa zaposleni tvrde da ni pritisak ne zna da izmeri, a na svakom naučnom radu se potpisuje kao deveti autor (deveta rupa na svirali njenog Instituta), jer bez tog priznanja Nadi niko ništa ne može da objavi - njene su naučne propozicije jednostavno takve, za koje joj je savetnik dr Bogoljub Mihajlović, koji od dana kada je zaboravio peškir u pacijentu, više ne ulazi u salu, a to je preko 10 godina!

Priči o Pajtićevom novosadskom trulom zdravstvu nije kraj, jer je i na Institutu za psihijatriju i mentalno zdravlje direktor prof. Dejan Vučković zvani Pidžula po opisivanju narkomana iz Vojvodine postao pravi kralj metadona - zamene za morfijum koju ovi rado koriste - a on im nabavlja metadon uz protivpravnu materijalnu korist u neograničenim količinama nabavlja.

Zar ovo nije dovoljno da građani Vojvodine shvate da u zdravstvenom sistemu usred Novog Sada i oni imaju svoju Kolubaru kojoj je sponzoruša Pajtićeva lopovsko-pederska družina! O svemu ovome upoznat je i pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Atila Čengeri, kome još uvek prevode o čemu se radi, da Pajtić dobije na vremenu, jer Atila - ne zna srpski!

 

 

 

 

Kada je Merkelova došla kod Tadića da se vrate donacije i krediti koje su ovi lopovi spiskali posle 5. oktobra, donela je tri liste za hapšenja koja se od Tadića zahtevaju po kratkom postupku. Na beogradskoj listi prvi predviđeni za hapšenje je njegov premijer Cvetković… vođa mafijaškog klana iz Bugarske!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane