Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Kikinda:Otvoreno pismo Borisu Tadiću, predsedniku Demokratske stranke i Republike Srbije

 

Predsedniče, znam da misliš da smo debili

 

Kao akcionar AD Kozara iz Banatskog Velikog Sela, nastalog od DP Kozara, jednog od najboljih poljoprivrednih preduzeća i u socijalističkoj Jugoslaviji koje i danas obrađuje preko 2.500 hektara poljoprivrednog zemljišta dobrog kvaliteta za Banat, koje raspolaže svinjogojskom farmom kapaciteta oko 20.000 tovljenika godišnje, mešaonom stočne hrane, silosima kapaciteta nekoliko desetina hiljada vagona, industrijskim kolosekom do silosa i najsavremenijim poljoprivrednim mašinama, prinuđen sam da Vam se obratim ovim otvorenim pismom, jer je očigledno da bez Vaše saglasnosti ništa ne može da se pokrene protiv bilo kog "tajkuna" ili člana Vaše ili druge stranke iz vladajuće koalicije.

Naime, u svojstvu akcionara AD Kozara, 6. januara ove godine sam u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kikindi podneo krivičnu prijavu protiv nekog (ili pak nekih) lica koja vrše u tom društvu radnje na štetu malih akcionara, kao i na štetu Republike Srbije, tj. budžeta RS, što Vas i Vladu RS očigledno mnogo ne brine, jer je tu narod da plaća poreze, takse, novčane kazne, akcize na derivate nafte koji su među najskupljima na svetu...

Lica koja rukovode Kozarom prodaju tovne svinje nekim kupcima po cenama koje su za 50, a možda i više odsto niže od tržišnih i time umanjuju prihode Kozare, a naša se sredstva prelivaju u ta društva i završavaju na računima takozvanih ofšor kompanija srpskih tajkuna.

Ovo je primer kako pokušavaju da se povežu pravna i fizička lica kao zastupnici u cilju oštećenja nas "malih akcionara" i krađe naše imovine i to bez bilo kakvih skrupula, sa svesnom odgovornošću i uz znanje vlasti, jer Vi kao predsednik RS i DS, koja "kroji" politiku Vlade RS, imate najmanje objektivnu odgovornost za sve što se u Srbiji dešava, a možda i subjektivnu ukoliko se novcem ukradenim od građana Srbije i nas malih akcionara finansira stranka u kojoj ste predsednik.

Inače, kao građaninu RS i advokatu, koji se ponešto razume u funkcionisanje vlasti u Srbiji, teško mi je zamislivo da Vi niste makar prećutno saglasni sa krađama koje se u Srbiji čine u ime i za račun stranaka, posebno stranaka na vlasti, za šta Vi, sigurno, imate ne malu odgovornost.

To će se videti već na narednim izborima za koje sam siguran da ih nećete "dobiti", ne samo zbog onoga što sam naveo, već upravo zbog nebrige o građanima, jer je očigledno da je Vaša i politika Vaše stranke, kao i Vaših koalicionih partnera, usmerena samo na očuvanje vlasti po svaku cenu i bez bilo kakve brige o građanima. Mi u Kikindi to najbolje znamo, jer Srbija nije samo Beograd.

Mehanizam potkradanja građana Srbije, kao vlasnika akcija Akcijskog fonda i nas malih akcionara,  primitivan je, a način njegovog funkcionisanja vrlo providan, kao da je za debile, što samo dokazuje da su lopovi sigurni u sebe i podršku koju imaju od vlasti, te su izgubili kompas kako u načinu krađe tako i u visini ukradenog.

Naime, ono što je ukradeno samo u AD Kozara, Banatsko Veliko Selo, procenjuje se na stotine hiljada evra, ako ne i više.

Kao dokaz da su moje sumnje kao "malog akcionara" opravdane stoji i podatak da je AD Kozara ostvarila dobit po godinama od 2007. do 2010. od 19.436,48 evra do 265.345,60 evra, što je od pet do 67 evra po jednom hektaru, s tim da je tako nizak prihod moguće objasniti samo razlozima navedenim u ovom otvorenom pismu.

Bez obzira što sam kao akcionar podneo krivičnu prijavu protiv odgovornih u AD Kozara, kao advokat koji zna o čemu priča, posebno smatram da je rad MUP-a RS PU u Kikinda i OJT u Kikindi neopravdano spor, pošto već deveti mesec istražuju navode iz moje prijave, te je skoro nemoguće govoriti o bilo kakvoj nezavisnosti od politike organa koje sam apostrofirao.

To samo dokazuje da smo "džaba šetali", jer se dogodilo "sjaši Kurta da uzjaše Murta".

 

Petar Lisul, akcionar AD Kozara,

Banatsko Veliko Selo

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane