Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Valjevo: Poreska služba u zmijskim rukama

 

Ni kod babe nema džabe

 

Poštovan redakcijo, povodom pisanja Tabloida o poreskoj mafiji, i o direktorki Poreske uprave - filijala Valjevo, Zorici "Vujić" Đogović, važno je znati da je reč o osobi koja je oduvek imala ambicije za rukovodećim radnim mestima, da je bila primer nerada, i da se uvek trudila da uspostavi bliske kontakte sa direktorima Centra PU.

I ne samo to, nego je, još kada je radila kao inspektor, od načelnika zahtevala da pošalje kola po nju da bi došla na posao!

Na poslu bi ostajala najviše dva sata, a onda od kafane do kafane... I tako, kroz kafansko druženje, bila je domaćin pojedinih profesora jednog od odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice. Tako je i došla i do diplome Ekonomskog fakulteta. Naravno, kafanske račune nije plaćala ona već poreski obveznici.

I pored toga što je bila član Demokratske stranke, ista ta stranka, znajući njene "kvalitete", nipošto nije htela 2002. godine da je postavi za načelnicu PU u Valjevu, već je postavila osobu dosta stručniju i sa redovno završenim Ekonomskim fakultetom u Beogradu. Ta osoba je bila kasnije proganjana od strane Zorice Đogović i morala je da napusti službu.

Kada se 2007-2008. godine ukazalo slobodno mesto direktora PU u Valjevu, ovoga puta da ne bi izvisila, u svoju mrežu upliće poznatog privatnog preduzetnika Vidoja Vujića i daje mu instrukcije kako će da ubedi čelnike Demokratske stranke u Valjevu da je predlože za direktora. Rečeno - učinjeno. Zbog svega toga, ona danas najveću zahvalnost duguje upravo Vidoju Vujiću što se našla na čelu jedne od najvažnijih državnih institucija u ovom gradu. Priča se da je ta učinjena usluga koštala Vujića najmanje jednog stana u Beogradu za čelnika iz DS-a.

Svi u Valjevu znaju da je ona glavni savetodavac i zaštitnik Vujićevih firmi, njemu ne šalje kontrole (ukoliko mora da se poneka kontrola odradi po nekoj prijavi radnika, uglavnom za doprinose, šalju se poslušni inspektori sa jasnim instrukcijama), ne blokira račune, mada svi znaju da Vujić ima prema državi ogromne dugove, čak nekoliko stotina miliona. Zato je u Valjevu iz milošte zovu "gospođa Vujić".   

No, čim je došla na tako istaknutu funkciju, prvo što je uradila bio je obračun protiv "neposlušnih". Od tada stalno premešta zaposlene. U terenskoj kontroli ostavila je samo "poslušne", a najbolje inspektore je ispremeštala u druga odeljenja, nepodobnima je dala manja zvanja, čak je i jednog magistra iz terenske kontrole premestila na beznačajne poslove u kancelarijskoj kontroli. Naravno svuda ima svoje satelite i doušnike. U svom rukovodećem timu okupila je sve žene, tipične ovčice koje joj se dive i ukoliko je nešto crno, mora biti belo, jer tako direktorka misli.

Službena kola joj služe isključivo u privatne svrhe, da vozika svoju rodbinu, pa su čak i njeni bratanci viđeni kako ih voze.

Prevara i " mitologija" nisu joj nepoznanice. Od države je na prevaru dobila stan, iako poseduje i stan i kuću. Svuda se hvali da se bavi humanitarnim radom i pomaže obolelima od raka, pa tako, koristeći svoj položaj, traži novac od firmi za donacije, čime ustvari često plaća putovanja po svetu na razne simpozijume.

Sve one koje je zaposlila, ustvari je zaposlila po ličnoj i političkoj liniji, ne gledajući na stručnost i kvalifikacije. Naravno, koga će ako ne svoju kumu, zatim informatičarku koja ne zna ni koji su osnovni delovi kompjutera, i  "velikog stručnjaka", ženu od preko pedeset godina, kojoj su zaposleni u prethodnoj firmi dali nadimak "budak"!

Da bi prikrila svoje prljave radnje, za svaki slučaj da se obezbedi, zapošljava sestru tadašnjeg načelnika kriminalističke policije u Valjevu, zatim sina jedne gospođe sudije sa poljoprivrednim fakultetom.

Inače njen suprug je u Valjevu već godinama poznat po "džabani" (džabe hrana i piće, prim. red.) u kafanama i kafićima, gde se u takvim situacijama poziva na svoju suprugu. Često pripitog i bahatog ponašanja preti vlasnicima radnji da ih može zatvoriti za 24 sata. O tome se često priča u Valjevu. Zbog nasilničkog ponašanja protiv njega se vodi krivični postupak, jer je jednog nemoćnog čoveka, srčanog bolesnika, maltretirao i držao nekoliko sati zaključanog. Šta više reći za bračni par Đogović, nego - našla krpa zakrpu!

Na kraju, treba se setiti i pouke Vladike Nikolaja: "Nije zmija otrovna samo onda kada ujede, nego i kada ne ujede, jer nosi otrov u sebi"!

                              Ime i adresa autora poznati redakciji

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane