Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Predizborni marketing

 

Rajko Roki Dvizac

 

Ako niste gluvi ni slepi, primetili ste sigurno da je uveliko počela predizborna kampanja. Politički marketing je okupirao našu svakodnevicu. Čim uključiš televizor, neki slatkorečivi politikanti iskoče sa gomilom lažnih obećanja. Oni i pevaju i zlo nam misle.

Političari ko političari, jedno javno kažu, a drugo potajno pevaju. Sve u nadi da će im skočiti rejting.

A ja pišem o onome o čemu drugi ne smeju ni da šapuću. Pogotovo u hodnicima samozvanih velikih televizija. Za razliku od Dinkića, ja držim do svojih obećanja. Evo pesama koje politikanti potajno pevaju... Pevajte i vi sa njima, što da ne. Besplatno je i ne goji.

Predrag Marković: Kulturnjaci, kulturnjaci, držim vas u šaci. Sve što vam obećam, promućkaj i baci. Kulturnjaci, kulturnjaci, naivni ste ko đaci prvaci. Zato i jeste elitni prosjaci.

Oliver Dulić: Pekar, lekar, apotekar mogao sam biti ja - bilo šta. Ministar sam postao ne znam čega - nego šta. Za promašaje nikom ne odgovaram ja - ha, ha, ha.

Dragan Šutanovac: Volim, volim, volim NATO. Ako neće Srbija, ući ću sam ja u njihovo jato. Volim, volim, volim NATO.  Što su nas bombardovali, ništa zato. Politika to je, bato.

Dragan Marković Palma: Zašto su danas devojke ljute. Zbog gej parade, niko iz vlasti neće pod njihove skute. Samo hoću ja, predratni švalerčina.

Vojislav Koštunica: Mene nema ko da žali, na moje fore se više niko se ne pali. A da mene nije bilo, crveni još ne bi pali. Zato me Dačiću bar ti hvali.

Gordana Čomić: Šta bi dali da ste na mom mestu. Digneš ruku a huk da te sledi. Kad ja Skupštinu vodim, svaki poslanik od muke pobledi.

Čeda Jovanović: Pristao sam biću sve što hoće. Po nalogu žutih kradem čak i zabranjeno voće. Samo da me tata Boris u vladu hoće.

Dragan Đilas: Niko, niko kao ja. Niko, niko kao ja. Od Beograda do Tokija. Niko nikad kao ja, ja pa ja, ja pa ja...

Bojan Pajtić: Devojko mala, što si pred mene stala. To što bi mi dala, ne interesuje me.

Nenad Čanak: Moja Vojvodina nema mane, niko nema tako lepe dragane. Neće, neće ona iz Beograda nikoga, ona želi samo mene jednoga. Takav san sanjam svake noći usamljen ja.

Rasim Ljajić: Dajte jednu lošu, da mi radi mašta. Kukavice iz vlade, plašljiviji su nego moja tašta. Ko ih izabra za ministre, baš svašta.

Aleksandar Vučić: April u Beogradu, meni mnogo znači. Naprednjaci će pobediti, popićemo ih sve u čaši. Ali zato su nam potrebni glasovi vaši.

Dušan Bajatović: Siroma' sam, siroma' sam, al' volim da živim. Glasajte za crvene, jer bez 13.000 evra mesečno ne mogu da se smirim.

Dragan Todorović - Ima jedna Skupština stroga, u kojoj živi baba roga. Valjda znate i sami, gospođa Čomić živi u tami. Ali ja sam razumete, jedno veoma hrabro radikalsko dete. Teram joj inat, kidam joj živce, a posle zajedno idemo na pivce.

Milutin Mrkonjić: Tri metera somota, zar vas nije sramota. Da samo ja radim pre roka, ko da sam matora devojka. Tri metera, tri sa tri, ala smo se od radničkih plata našikali.

Mirko Cvetković: Snegovi beli opet će da veju, a mojoj vladi ne prestaju svi na svetu da se smeju. Rekao mi je tata Boris da se smejem i ja, bar do parlamentarnih izbora.

Vuk Jeremić: Šta sam to uradio od Srbije mama. Šta sam to od Srbije uradio ja. Promenio je, osramotio je, ponizio je kao da je banana-republika.

Jovan Krkobabić: Penzioner sam tim se dičim, to ne može biti svak. Zaposliti svoje unuke, može samo Krkobabić junak. I posle Krkobabića - Krkobabić.

Vuk Drašković: Moji su birači, po drugim strankama rasuti. Da pređem cenzus, više niko ne može da ih sakupi.

Božidar Đelić: Kada dođe bežanija, svilen konac spremio sam ja. Da znam da se vratim do tetkinog kauča, a od njega do banke svoje, gde čuvam devizno milionče moje.

Velja Ilić: Dajte vina, hoću lom. Uvek teram ja po svom. Ministar ću opet biti, ala ćemo to proslaviti, koaliciono se napiti.

Ivica Dačić: Moja policija trenira strogoću, šaljem je samo na gladne radnike i seljake, jer tako ja hoću. Bogataše ja ne diram, moram i ja od nekog da profitiram.

Mlađan Dinkić: Kad sam bio Mlađan Dinkić ja, svaka me je vlada volela.  Dinar dajem da u nju uđem, a oni mi posle daju dva, da iz nje do izbora ne izađem ja.

Tomislav Nikolić: Teci, teci, Dunave. Do pobede na izborima odvedi me. Sa svakim ću da oformim vladu, samo sa radikalima ne. Teci, teci ka pobedi, Dunave, ili više u politici nema me.

Boris Tadić: Sinoć sam bacio radio kroz prozor, razbio se u tisuću komada. Javili su da su izgubili moji žuti, a to me kao večitog predsednika strašno ljuti.

Upozorenje: Svako javno prepisivanje, presnimavanje, prepričavanje, pevanje ovog teksta je strogo - DOZVOLJENO. 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane