Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 62

Epizoda 62

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Na književnoj večeri "poznata muška faca" se uspija: "...Veče je super-ful, ekstra, prisutna su sva poznata lica, svi obučeni u kežual kombinacije, svi opušteni i... Znači... Služe se skupa pića, ma, veče je senzacionalno...". A onda priđe grupi muškaraca, otkopča svoj sako, dodirnu jednog od njih za mišicu, pa pohotnim glasom reče: "Jaooo, što vas je!"

Naši fudbaleri su sramota i za Srbiju i za srpski fudbal. Još ih Pižon brani. Kaže, iscrpila ih utakmica sa Italijom. Naši fudbaleri "imaju fudbal u krvi", ali im je loša cirkulacija!

Kako javlja B92, promućurna žena dala oglas da iznajmljuje muža drugim ženama, da im radi muške poslove po kući, pa kažu da sad ne diže glavu od posla. Ide iz posla u posao, ima više tezgi nego Bajlonijeva pijaca. Na svim naslovnim stranama su njegove slike. "Ne skida se" sa B92. Održava "prajd", a uzor mu je Borko Stefanović. Ono malo slobodnog vremena provodi sa kumovima koji su članovi LDP-a, hobi mu je psihologija, a njegova žena je uverena da će, posle novih izbora, njen muž imati više posla. Drakče bakalin zaključuje gorko: "...Taj mora da je član Demokratske stranke".

Nikada na ulici nisam poljubio svoju devojku, a kasnije ni suprugu. Nikada nisam pljunuo na ulici, niti se nepoznatom obratio sa "ti". Postoji u srpskom jeziku reč "pristojnost". Ona nalaže da se svojim moralom ne sme gaziti moral drugih. Treba uvek biti pristojan! To nikome ne škodi.

Nenad Čanak, sin osnivača "Vojvođanske akademije nauka", inače Titovog podrepaša, voli da ismeva Broza, komuniste i njihove naslednike. On, kome je u to vreme bilo sve dopušteno, pa je i bio šta je hteo, on je danas "savest Srbije", i govori takođe šta god hoće, na svakom mestu: od opisa polnih organa do ismevanja Boga i religije. Anatomija njegovog nemorala ukazuje na simptome endemskog ludila: opasniji je od bilo kog razbojnika!

Ne razumem da hirurug-specijalista ne može da izda recept pacijentu za postoperativno lečenje, već njegov pacijent ide "kod svog lekara" po recept. U suprotnom kupiće lekove po tržišnoj ceni.

Drakče bakalin me smiruje: "Ne brini, ovako će da potraje, demokratija je! Srbija je divna zemlja samo je šteta što je nema!"

Evropljani predložili da Srbija bude kandidat i da, bar u nečemu, stigne Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru... Eto sreće, eto veselja! A Boris ponosan, cvrkuće i olakšava se na nas, kao ptica sa grane!

U koje god selo da dođu, popisivači utvrđuju "manjak" u odnosu na prošli popis. Sve je manje ljudi, a sve više praznih kuća. Kuće jeftinije od najgoreg auta. Ali, ne brinem, jer, biće sutra gore nego danas, jer ovo što je danas, koliko sutra će biti juče!

Srbija je sve bliže prošlosti koju smo "promenili", i sve je dalje od budućnosti koju smo želeli.

Sačuvajte osmeh na licu svome kako bi vas lakše popisali, jer će vas ti isti u svakom slučaju otpisati.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane