Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Da, šefe

 

M. Grabež

 

 

   Kada nesrećni predsednik Srbije pred svojim saradnicima pokazuje svoju mudrost i pamet, kao i svoje mlohavo telo, jedan mladi čovek, sav važan, klimne važno glavom i kaže - ''Da, šefe''.

   Klimoglavac je šef kabineta Borisa Tadića, umišljene budale koja je, za samo sedam godina, zgazila Srbiju. I klimoglavac i njegov šef, umišljena budala, imaju zajedničkog neprijatelja - smrt.  Borisa uskoro očekuju susreti u paklu, jer boluje od Kapošijeog sarkoma. Sida i sarkom, u kombinaciji! Predsednika spašavaju menjanjem krvi, ušmrkavanjem čistog kokaina, da stane na noge koje ga izdaju, a on bi želeo da izigrava frajera.

   Klimoglavi šef kabineta ostao je bez prostate koju su mu izvadili hirurzi u bolnici u SAD-u, a kancer mu je potom prešao na pluća, i tu boljku vida u Beču, o trošku zdravstvenog fonda. Odseda u najskupljem hotelu, sa pratnjom i obezbeđenjem.

   Dvojac samrtnika odlučuje o našim sudbinama. A kada čoveku ponestane snage, naročito diktatoru, njegovi sledbenici počinju da se keze.

   Tako je Miki Rakić, šef kabineta, pozvao na razgovor Bojana Pajtića, predsednika Izvršnog veća Vojvodine. Bojan se prvi otrgao kontroli. Njegov pederluk sablažnjava građane Vojvodine...

 Svoje mlade ljubavnike postavlja na najznačajnija mesta, tuče svoju zakonitu ženu i decu, pljačka pola budžeta Vojvodine. Ovaj mali pirgavi skot razume samo svoje strasti za pljačkom i tuđom muškom guzom.

   E, kada se Bojan Pajtić, među pederima poznatiji kao Bokica otrgao kontroli, kada je jedan mladić pobegao od njegovih progona, ponevši sa sobom i njegovih 1.200  SMS poruka koje je dobio od ovog ludaka, kada diplomatski kor javno pravi sprdnje sa pederskom družinom koja je na vlasti u Srbiji, Miki Rakić je pozvao druga Pajtića kod predsednika Tadića na ribanje.

   Sav važan, Rakić je saopštio Bokici da ''mora da se povuče'', da manje krade, već je provaljen. Narogušen i ljut sava (Ne dam vam svoje dečkiće), Bokica je ustao i dreknuo na svog Vođu. Ako je tako, ja osnivam svoju stranku! Ni Boris ni Miki nisu mogli da skoče na noge lagane, zbog svoje boljke, a Miki je, nekontrolisano klimnuo glavom -  "Da, Bokice". Boris se užasnuo! Nema više "Da, šefe".

   Pomenuti Miodrag Rakić je sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost. Upućeni tvrde da je, takav kakav je, u emotivnoj vezi sa kćerkom direktora Vojno-bezbedonosne agencije, koji mu podnosi izveštaje o stanju ''u redovima neprijatelja''.

   Očigledno  da klimoglavac i njegov predsednik polako pakuju kofere za pakao. Treba im pomoći da što pre odu, a da njihove opljačkane novce vratimo u budžet.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane