Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vojvodina

Vojvodina

Konkurs za miljenike

 

Pajtićev poveliki šlajpik

 

Novi izabranik srca Bojana Pajtića pokazuje kakve karakteristike on očekuje od svojih momaka. Ko ispunjava ove uslove još uvek može da se javi na konkurs za miljenika, sa kog mesta će da dospe na funkciju direktora, pokrajinskog sekretara ili ambasadora

 

Arpad Nađ

 

Vladimir Cvetković zvani Cvele srpski je maneken, zahvalan materijal za žutu štampu jer je rado novinarima pričao o svojim navodnim uspesima kod poznatih pevačica. Najznačajniji trofej mu je Svetlana  Ceca Ražnatović sa kojom je, po navodima medija, u intimnoj vezi bio oko pola godine.

Otkako je započeo najnoviju ljubavnu aferu društvo mu na uspehu čestita pesmom "Noćas mi je ruža procvetala". I ovoga puta je Cvele u zagrljaju jedne prominentne ličnosti - predsednika Izvršnog veća Vojvodine Bojana Pajtića.

Cveletov otac, Radovan Cvetković, i sam je svojevremeno radio u jednoj novosadskoj administraciji - u saobraćajnom inspektoratu. Zbog svoje sklonosti ka veselom kafanskom životu bio je jedno vreme i predmet istrage, da bi se kasnije prebacio u Ciklonizaciju, preduzeće koje se bavi deratizacijom.

Sklon lumperajkama Radovan je brzo trošio pare, pa je zbog kafanskih dugova morao da proda majčin stan u centru starog Zemuna. Od tih para je kupio dvosoban stan u Novom Sadu, a ostatak para potrošio na provod. Posle je i taj stan morao da proda i da kupi garsonjeru u Novom Sadu.

Cvele je tako od malih nogu učio šta znači život uz estradu. Vrhunac karijere doživeo je na Dalekom istoku gde je vrlo uspešno odradio nekoliko reklamnih kampanja.

U svetu u kome živi novac se brzo troši jer je obavezno nošenje najmodernije garderobe, najnovijih skupih satova, korišćenje najskupljih parfema. A ni tretmani za održavanje telesne kondicije nisu baš jeftini.

Zauzvrat je telo izdašni izvor prihoda. To je, na vreme, shvatio i Cvele.

Od novca koji je prikupio po modnim pistama sveta, Cvele je otvorio kliniku za presađivanje kose DHI u Beogradu, jer je i sam imao problem sa ćelavošću. I Nebojša Malenković (Neša-Peša), doskorašnji Pajtićev miljenik i aktuelni direktor pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, ima retku i slabu kosu. I Neša-Peša je, isto kao i Cvele, mlad momak.

Mlad, lepuškast i bos po glavi je još jedan maneken iz Pajtićeve ergele - Marko Šaranovac, koji po sopstvenom priznanju živi na relaciji Beograd-Sremska Mitrovica-Milano i paralelno studira na više fakulteta nego što ih ima prosečni univerzitet.

Očigledno da Pajtić voli one koje je kosa već počela da napušta, ali koji su istovremeno i dosta mlađi od njega. Nekima zauzvrat daje odlično plaćene visoke funkcije u pokrajinskoj administraciji ili njoj pripadajućim službama, drugima organizuje izložbe vozića, treće udomljuje u diplomatiji...

A Cveletu je, izgleda, dao što do sada još nikome nije.

Po onima koji ovog manekena poznaju još od ranije, on je "topdžija", za koga je glasio i sam Pajtić. Pošto dvojica "topdžija" u krevetu ne mogu da se snađu, ili je Cvele podlegao argumentima Pajtićevog povelikog novčanika ili je Pajtić odlučio da do kraja razvije žensku stranu svoje ličnosti.

U svakom slučaju, Bojan Pajtić i njegov novi izabranik najčešće se sastaju u Vršcu i okolini, gde diskretno uživaju u čarima dobrog vina, kao i ostalim blagodatima kojima ih je naučio starorimski bog Bah.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane