Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Kruševac:Slučaj doktora Miroslava S. i zastrašivanje građana uoči izbora

 

Jedan obrao bostan, drugome beru grožđe

 

Zbog vrlo sumnjivog hapšenja jednog od retko sposobnih lekara ovoga kraja, ali i zbog jasne sprege udružene demokratske mafije u ovom gradu, grupa građana iz Kruševca poslala je pismo Tabloidu u kome teško optužuje kruševačko zdravstvo, policiju i pravosuđe

........

U subotu, 3.12.2011. godine, skoro sve dnevne novine objavile su vest da je u Kruševcu kriminalistička policija privela i zadržala u pritvoru doktora Miroslava S. Beogradske Večernje novosti su otišle korak dalje, pa su objavile da je u pitanju lekar, neuropsihijatar, i da je priveden i zadržan zato što su u njegovom stanu pronađene tablete i ampule. No, srpska javnost, tradicionalno pogrešno obaveštena ili sasvim neobaveštena zahvaljujući režimskim medijima, ni u ovom slučaju nije saznala pravu istinu... Jer, ovde je reč o doktoru koji od svih svojih kolega ima najviše pacijenata (što se uvidom u dokumentaciju može proveriti desetak i više godina unazad). Naime, kod ovog, preko medija unapred linčovanog, doktora svi termini uvek su bili popunjeni, što je redak slučaj u ovoj profesiji, u ovoj zemlji i u ovom trenutku. Tako se dešavalo da doktor Miroslav S. dnevno u ambulanti primi i preko pedeset pacijenata, a neretko i mnogo više od tog broja! Ko god mu se obratio, niko nije vraćen.

Tako je, na primer, i slučaj jednog bivšeg učesnika poslednjeg rata na Kosovu veoma karakterističan za ovdašnje prilike i okolnosti... Bio je pacijent dr Grubača, kao najstarijeg i najiskusnijeg doktora. Nažalost, ništa mu nije bilo bolje, pa je bio kod više psihijatra, ali ni tu nije bilo poboljšanja... Završio je kod dr Miljkovića koji je bio načelnik. Opet nije bilo bolje. Od njega je tražio uput za dalje lečenje u Beogradu. Nije ga dobio.

 Ipak, porodica ga je odvela na privatne, plaćene preglede u Beogradu, no i dalje nije bilo poboljšanja njegovog stanja. Onda su sasvim slučajno upoznali tehničara za kog se ispostavilo da radi na psihijatrijskom odeljenju u Kruševcu i ispričali mu ceo problem. Predložio je porodici da s pacijentom odu na pregled kod pomenutog doktora Miroslava S., što su ubrzo i uradili.

Tokom pregleda doktor je sa njim razgovarao više od pola sata. Interesovao ga je svaki detalj. Pogledao je sve terapije, do tada korišćene. Potom mu je on odredio terapiju. Zatim je rekao: "...ako ova terapija ne uspe, hoću da vam dam uput za dalje..."

Srećom, već posle 3-4 dana te terapije videlo se vidno poboljšanje. Uz redovnu kontrolu kod doktora Miroslava S., vremenom se terapija smanjivala tako da je on danas uz minimalnu terapiju srećan u krugu svoje porodice...

Poznato je da doktor Miroslav S. odudara od mnogih kolega, jer ne prima mito. A poznato je da je kruševačko zdravstvo, na čelu sa doktorom Kulićem, jedno od najkorumpiranijih u zemlji. Dovoljno je navesti samo nekoliko primera...

Za najbezazleniju operaciju intervencija hirurga košta oko 500 evra, inače se operacija odlaže - te fali ovo, te fali ono... Na neurologiji, gde je potrebna operacija koja se ne radi u Kruševcu, načelniku treba dati "nagradu" od 300 evra (samo za uput u Beograd), a u ovom gradu mnogima ni plata nije tolika!

 Dr Ljubisavljević, inače načelnik urologije, po ceo dan je na odeljenju. Da mu neko od familije ne promakne i da mu ne ostane dužan. Za ostanak na odeljenju čak se i teškim pacijentima daje otpusna lista ako u kesi uz odgovarajući poklon nije i 200-300 evra.

Pomenuti dr Miljković, neuropsihijatar, načelnik je i u dijagnostičkom centru, dugogodišnji doktor, predsednik komisije u Socijalnom za bolovanja i penzije. Svake godine je sve deblji. Njegovi brojni pacijenti (ne bi ih bilo u tolikom broju da on nije predsednik te komisije!), pored davanja mita, moraju da rade i na njegovoj plantaži grožđa u selu!

Kad to zna pola grada, morala bi da zna i kriminalistička policija! Ali se pravi kao da ne zna. Jer, kod njega ima i porodično bolovanje i penzije. Kako smo informisani od njegovih prijatelja, protiv njega se stalno podnose prijave i nikom ništa. Završavaju u fioci. Zašto o njemu ovoliko? Zato što se on sprema da posle izbora bude novi direktor bolnice! To je opštepoznata stvar u Kruševcu.

A šta je zgrešio poznati kruševački doktor Miroslav S.?

Zbog nekakvih tableta sigurno nije uhapšen. Kako ovom uglednom stručnjaku ništa nisu mogli da nađu,  izmislili su slučaj sa tabletama. Doktor za bolesti srca, ako kod kuće ima nešto od instrumenata, ima aparat za srce. On nema tablete. Treba da se naglasi da je dr Miroslav S. i priznati dugogodišnji sudski veštak. Poznato je da je taj posao u sudu obavljao veoma korektno, dosledan svojoj struci i renomeu. Nije podlegao nikakvim pritiscima. Mislio je da je stručnost vrlina. Ipak, u njegovom slučaju to je velika mana.

  Pre pola godine dr Miroslav S. je bio gost u večernjoj emisiji na mesnoj RTK televiziji. Pri kraju njegovog gostovanja voditeljka ga je, između ostalog, pitala šta misli o pacijentima narkomanima koji su lečeni u manastiru Crna reka. Doktor je na ovo pitanje dao opsežan odgovor i naglasio da je imao prilike da sa tim pacijentima razgovara posle njihovog povratka iz manastira i kompletan njegov stav u vezi sa lečenjem pacijenata u pomenutom manastiru bio je pozitivan. Ubeđeni smo da je doktor Miroslav S. tom izjavom sam sebi presudio!

 Poznato je da je lečenje narkomana u čuvenom manastiru Crna reka, od strane takozvanih demokratskih vlasti, najžešće ocrnjeno u javnosti i da je tamo prekinuto dalje lečenje narkomana i šta se sve već izdešavalo u pomenutom manastiru...

Dr Miroslav S. je 1999. godine i sam bio na ratištu na Kosovu, dok su drugi doktori mirno spavali i primali podeblje koverte.

                           

                                      Grupa građana iz Kruševca

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane