Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Rođendan

 

Mersiha Hadžić

 

Ružičasta televizija emitovala je 14. januara u večernjem terminu tročasovni snimak proslave 51. rođendana Fahrete Jahić, narodu milije kao Lepa Brena! Televizija sa nacionalnom frekvencijom posvetila je ovoj vremešnoj pevaljki vreme i značaj kao da je reč o proslavi rođendana u istoriju otpravljenih državnika poput Tita, Suharna, Mao Cedunga, Kim Il Sunga...

Fahreta Jahić je sinonim za glupost, primitivizam, kič i nemoral. Kafanska pevaljka, bez ikakvog muzičkog obrazovanja, proslavila se, umesto sluhom, jahanjem razularenih kafanskih gostiju. Danas oronula pevaljka čije bore i ružnoću nisu mogle prikriti ni debele naslage skupocene šminke, odlučila je da proslavljeni rođendan prikaže kao nacionalni kulturni događaj.

Vlasnik ružičaste televizije, spečeni narkoman Željko Mitrović, takođe, kao i pevaljka Brena, u odlasku sa pozornice, pokušava da odloži svoju profesionalnu eutanaziju, zabavljajući gledaoce nastupom ocvale pevaljke.

Zaposleni na TV Avala, čiji je stvarni vlasnik Željko Mitrović, nekoliko meseci nisu primili plate. U štrajku su duže od dvadeset dana. I bez izgleda da će zarade i dobiti. Banke su odlučile da zatraže naplatu menica, koje im je davao u zalog direktor TV Pinka, a ukupan dug je preko 112 miliona evra. Ej, 112 miliona evra!

Ni zaposleni na TV Pink nisu četri meseca primili plate, a da li će uopšte ikada dobiti te pare, teško je i zamisliti pored čvrsto zablokiranog računa.

Drama zaposlenih u Mitrovićevim firmama pokazuje da je Srbija zemlja dembelija i da mafija srpskog predsednika dozvoljava desperadosima poput Željka Mitrovića da mogu da zgrću pare na nesreći više od hiljadu zaposlenih koje tretiraju kao belo roblje.

Nije nikakva tajna da je opljačkanim parama Mitrović punio i džepove Borisu Tadiću i njegovoj odabranoj kamarili. Preko programa ovih televizija veličani su svi porazi srpskog predsednika i njegove žute partije. TV Pink je odavno jedan opšti kupleraj, iz kojeg se lepim momcima i devojkama opsluživao vrh DS-a.

Poreska policija zaobilazi Mitrovićevu imperiju, u kojoj hiljadu ljudi mesecima radi bez pare i dinara, a od njihovog rada on zgrće mnogo miliona evra koje troši na kokain i bahanalije.

Predstoje izbori, i sve Mitrovićeve televizije praviće od Tadića i njegove mafije heroje. Ne bi bilo iznenađenje da Vlada Srbije donese uredbu kojom bi zaposlenima naložila da je na TV Pink i TV Avala i drugim Mitrovićevim firmama obavezan besplatan rad u korist ''nacionalnih interesa".

Pisanje Tabloida o Mitrovićevoj lažnoj imperiji i njegovom zaleđu potvrđena su ovih dana, ali ne postoji institucija pomoću koje bi i on i njegova banda bili privedeni pravdi.

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane