Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

EPS

EPS

Konačan odlazak vlastodržaca pogađa njihove sluge u javnim preduzećima

 

Dubravka na visokom naponu

 

Nakon što je u Tablodu broj 248 objavljen tekst pod naslovom "Hobotnica vezana za struju", redakciji su stigla brojna reagovanja zaposlenih u Elektroprivredi Srbije, ali i reakcije iz srodnih preduzeća, u kojima se sa velikom gorčinom nižu optužbe na račun rukovodstva EPS-a, čija je personifikacija direktor ove javne ustanove Dragomir Marković, ali i njegovi poslušnici koje je tu zaposlila Demokratska stranka, a neke od njih i Boris Tadić lično. U jednom od pristiglih pisama reč je o Tadićevom "kadroviku" u EPS-u Dubravki Mitrić, supruzi Ive Viskovića, ambasadora Srbije u Nemačkoj

 

Milica Grabež

 

''Sa velikom pažnjom i posebnom analizom pročitali smo tekst u vašem cenjenom listu koji redovno čitamo, pod originalnim naslovom "Hobotnica vezana za struju". To i jeste razlog više da se na ovaj način i mi oglasimo.

Naime, već nekoliko godina u našem kolektivu svedoci smo neverovatnih događaja koji su posledica najgore diktature, paranoje i zavereničkih klanova koji ovde vladaju. A šta se sve radi i do čega smo došli, pre svega treba "zahvaliti" predsedniku Republike Srbije Borisu Tadiću čiji najdraži kadrovi doslovno haraju ovom, strateški posebno važnom firmom.

Naravno da ne možemo samo u jedno pismu izneti sve detalje koje bi javnost morala da zna, ali možemo sa sigurnošću da potvrdimo brojne činjenice koje ste izneli u svom, očigledno temeljnom istraživanju. Posebno možemo da se osvrnemo na slučaj Dubravke Mitrić-Visković, koja je, kao što vam je poznato, fakultet završila kod svoga supruga, profesora, pa sada i diplomate Ive Viskovića. Mada je od njega mlađa više od dvadeset godina, mnogo je uspešnija od njega. Pokazala je to pre svega u načinu na koji je vodila kadrovsku politiku u Elektroprivredi Srbije, i to od prvog dana kada ju je na posao primio Dragomir Marković, direktor EPS-a, i to po direktnom nalogu Borisa Tadića i NJEGOVOG  kabineta sa Andrićevog venca!

Šta sve Dubravka Mitrić-Visković radi zaposlenima u EPS-u i kako zavodi diktaturu, tema je koja zaslužuje daleko veći prostor. Ali, jedno je kod nje jasno: ideologija kojom je opsednuta ima za posledicu da svakoga ko makar pomene da je Srbin, može da očekuje da se više neće vratiti na svoje radno mesto. Njena poruka nedvosmisleno govori da Srbija mora biti država građana, i da je Srbima mesto "negde tako daleko".

Zbog svega ovoga nedavno je smenjen vaš kolega Momčilo Moma Cebalović, koji se usudio da je upozori da svoje protivsrpske aktivnosti ne može da sprovodi u srpskoj firmi. Bila je dovoljna samo jedna njegova reč, i to svom kolegi, da ustašica ne može biti prijateljica ljudima koji su suprotstavljeni toj ideologiji, pa da dođe do njegove smene. Smena je brzo zataškana, a za to je bio zadužen sam direktor EPS-a Dragomir Marković, koji inače ne voli da se oko njega "talasa", te je tako zataškavao i druge njene brljotine, poput one oko gospođinih stalnih putovanja u Nemačku kod svoga uvaženog supruga koji je tamo naš ambasador. Marković, naravno, ne voli da se zna da ona tamo boravi svakog meseca, jer bi se onda znalo i ko joj i zašto odobrava toliko slobodnih dana, što je svakako slučaj za istragu nekih drugih nadležnih organa.

Ovo pre svega stoga što je Dubravka Mitrić direktan posrednik firme Decotra o kojoj vi i pišete u svom istraživačkom tekstu, a čiji su vlasnici Vladimir Šekerevski i Ljuba Miškin. Naime, Mitrićka je pretila doslovno svima iz vrha Elektroprivrede Srbije, da će imati grdnih problema ako ne sarađuju sa ovom firmom! Naravno, mi raspolažemo brojnim dokazima kome je ona pretila, zbog čega i na koji je način je sve pretila.

Treba i to posebno istaći: njeno je posredovanje dodatno vezano za poslovanje Eletroprivrede Srbije, i to preko pomenute firme Decotra, sa izabranim firmama iz Hrvatske, o čemu sve znaju mnogi u našoj direkciji, ali svi odreda ćute kao zaliveni, da ne bi izgubili ono što je danas najdragocenije - posao. Takođe, i to treba istaći, tačna je vaša konstatacija u tekstu "Hobotnica vezana za struju" da u našoj direkciji vlada velika nervoza najodanijih saradnika direktora EPS-a Dragomira Markovića, ali i Dubravke Mitrić-Visković, koji žure kako bi uoči predstojećih izbora sklopili što više poslova. Naime, ovde je panika povodom rotiranja najunosnijih saradnika, jer je problem kako taj posao da izvedu i ko je najsposobniji da uspostavi najbolju vezu sa onima koji u ugovorenim poslovima važe za podložne podmićivanju, kojim putem se najlakše može i doći do profita potrebnog vladajućoj klasi da preživi nastupajući period.

Zbog svega toga je Vladimir Šekerevski izašao iz direktnog vlasništva (opet preko firme Decotra), i tačan je vaš podatak da se tu sada nalazi njegov prijatelj, Grk.

Ali, tu je i njegova prisna prijateljica Dubravka Mitrić-Visković, pa tako ni Decotra niti njihovi poslovni partneri iz Hrvatske i drugih zemalja, a takođe i firme unutar Srbije, nisu ni na kakvom gubitku u ovim poslovnim vezama od kojih imaju ogromnu zaradu. Problem je što mi, koji struju nekontrolisano uvozimo, imamo sve veći gubitak. Ne treba nam zameriti to što ovu podršku vašem istraživanju ne možemo javno da  potpišemo punim imenima, ali ćemo je, uvereni smo, dati odmah posle izbora.

Pozdravljaju vas, zahvalni na svemu, nas sedmoro radnika direkcije Elektroprivrede Srbije u Beogradu, svakako, u ime svih koji i te kako znaju za ove i brojne druge malverzacije, koje još nisu sasvim dospele do javnosti zbog straha koji imaju od gubitka posla, šikaniranja i raznog spektra terora koji bi ih snašao. Svi oni su dali snažnu podršku vašem pisanju, pa se na dan izlaska Tabloida u delu grada gde je sedište EPS-a nije mogao naći nijedan primerak vaših novina. Želja je svih nas da nastavite tako.

(U potpisu su imena sedmoro radnika EPS-a )

 

 

 

Čine mi lošu uslugu

 

Glavni urednik Tabloida pozvao je bivšeg direktora direkcije za informisanje Momčila Cebalovića, inače dugogodišnjeg novinara Politike, i upoznao ga sa navodima iz pisma koje objavljujemo.

"Tačno je da sam smenjen, ali vam ništa ne mogu više reći o tome. Oni koji me, preko vašeg lista, pokušavaju da javno brane, učiniće mi lošu uslugu", kratko nam je saopštio smenjeni direktor Momčilo Cebalović.

 

 

 

Za krađe struje - električna stolica

 

Kabinet odlazećeg predsednika Srbije bacio je oko na EPS, udomivši dečake i devojčurke koji su bili podvođeni mafiji sa Andrićevog venca (zgrada predsednika Srbije), a preko svojih direktora EPS-a, koji su članovi žute partije, na račune Borisa Tadića i njegovoh najbližih saradnika, i na račune odbora DS-a slilo se nekoliko desetina miliona evra. EPS je bio sponzor mnogim predsednikovim ludorijama, njegovim medijima i pojedincima. Tako je pevač Zdravko Čolić, lični pevač pokojnog Josipa Broza (Druže Tito mi ti se kunemo...), od EPS-a za ugovor o sponzorstvu u prošloj godini dobio 335.000 evra!

Istražni organi raspolažu dokumentacijom koja može, preko noći, kada padne Tadićeva diktatura, napuniti srpske zatvore. Pred istražnog sudiju odmah može da se, sa ozbiljnim dokazima, izvede oko 200 zaposlenih u EPS-u i onih koji su sa njima učestvovali u pljački.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane