Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Kako radi agentura mafijaške lekarske komore pod komandom bivšeg ministra

 

Držite lopova, povika lopov!

Kad god nešto opljačka i bude uhvaćena na delu, vojvođanska političko-kriminalna elita potegne omiljenu parolu: "Di su naši novci?". Poučen ovakvom praksom, za "parolom spasa" potegao je i profesor dr Branislav Perin, predsednik Regionalne lekarske komore Vojvodine. Ovaj osvedočeni lopov pokrao je između ostalog i nameštaj iz apoteke Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine! Naravno, ideolog ovakvih lekarskih komora je bivši ministar zdravlja Tomica Milosavljević, koji je još uvek na slobodi. On i njegova mafija smislilu su kako da komore budu pljačkaške ustanove

Arpad Nađ

Predsednik Regionalne lekarske komore Vojvodine profesor dr Branislav Perin, predsednik Skupštine,  primarijus dr Marko Sente i predsednik Izvršnog odbora RLKV dr Zoran Bulatović, uputili su nedavno jednu, skoro diplomatsku, notu direktoru Lekarske komore Srbije primarijusu dr Tatjani Radosavljević, kojom obrazlažu svoje stavove povodom odluke donete na skupštini Lekarske komore Srbije 1. decembra prošle godine.

Sve je počelo obaveštenjem koje je prosleđeno delegatima skupštine Lekarske komore Srbije, putem elektronske pošte, dan nakon održane sednice Skupštine, u kome je pisalo da je na sednici Skupštine Lekarske komore Srbije doneta odluka da se javna rasprava o izmenama i dopunama Statuta LKS nastavlja, i da traje do 31.12.2011. godine, bez obrazloženja toka sednice po tačkama dnevnog reda, te da se zbog toga donosi odluka o produžavanju javne rasprave, iako je na sednici sve vreme postojao kvorum za dvotrećinsko odlučivanje po pitanjima izmena i dopuna Statuta Komore.

Odmah potom, Regionalna lekarska komora Vojvodine, odnosno njeno rukovodstvo, žestoko reaguje i otpisuje Lekarskoj komori Srbije.

Naime, istina je da na sednici Skupštine Lekarske komore Srbije održanoj 1. decembra 2011. godine u Beogradu, delegati Skupštine Komore pod tačkom dnevnog reda "Izmene i dopune Statuta Komore", glasanjem nisu usvojili Predlog izmena i dopuna Statuta Komore u načelu, što znači da su u celosti odbačeni: koncept pripremanja predloga, način javne rasprave, način prezentacije i obrazloženja predloga. Većina delegata skupštine Lekarske komore Srbije glasali su protiv ovog predloga, a delegati iz Vojvodine su napustili sednicu pre glasanja.

Dakle, iako im Predlog izmena i dopuna Statuta nije prošao, budže iz Lekarske komore Srbije su jednostavno odlučile da se ''javna rasprava'' o predlogu nastavi, a potom, valjda, ponovo glasa! Nije sporno ni da je zdravstvena mafija na čijem je čelu i dalje bivši ministar zdravlja (u četiri mandata) Tomica Milosavljević, stvorila ovakvu lekarsku komoru Srbije i još nekoliko regionalnih komora, a sa ciljem da stave pod kontrolu rad lekara i stomatologa u Srbiji. "Projekat" podrazumeva da im od plata uzimaju članarinu, a onda i da ih kontrolišu i plaše oduzimanjem licence. Nije nikakva tajna da je zdravstvena mafija na čelo Lekarske komore Srbije postavila svoje ljude, takođe kriminalnih sklonosti, a da su lekari takvih opredeljenja locirani i u regionalnim komorama.

Direktorka LKS primarijus dr Tatjana Radosavljević, specijalista za plućne bolesti Instituta za plućne bolesti u Beogradu, postavljanjem na ovo mesto teško se razbolela. Od raka. Isto kao i predsednik Tadić, i iako smrtno bolesna, ona je na radnom mestu! Količina novca koju je opljačkala ova Milosavljevićeva poverenica - ogromna je. Svom mužu je opremila privatnu ordinaciju vrednu više od pola miliona evra!

Zašto je ljut profesor Perin na kolege iz Beograda, te je tako pun besa odlučio da se pismom obrati lekarima iz Vojvodine, vapajem: "...Ama ljudi, pokradoše nas ovi iz Beograda"?!

Jer, treba znati da je baš profesor dr Branislav Perin, specijalista za plućne bolesti, zaposlen na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, nedavno pokrao apoteku Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine! Iako dosad niko nije slučaj prijavio policiji, svi zaposleni, od lekara do spremačica, prepričavaju ovu "kokošarsku krađu".

 Dok je trajalo renoviranje apoteke, Branislav Perin je "snimio" njen nameštaj u hodniku, dovezao kamion, a zatim sav inventar, uz pomoć osoblja koje je, kako kažu, dobro platio, utovario u kamion i odvezao ga u nepoznatom pravcu!

Kada je krečenje apoteke završeno i kada je došlo na red unošenje inventara, nije ga bilo! Slučaj nije prijavljen policiji jer direktorka Instituta i gospodin Perin služe istom čoveku u Izvršnom veću - Dragoslavu Petroviću, šefu pokrajinske mafije za kadrove i razvoj, koji se istovremeno hvali i da je pravi šef Izvršnog veća Vojvodine, jer je Pajtića kao nezrelog i nastranog davno otpisao... Umesto toga, Perin, predsednik Lekarske komore Vojvodine, pozvan je telefonom da vrati ukradeno, što je ovaj bespogovorno i uradio...

Branislav Perin je, inače, uvek izgledao kao "merkantilna" ličnost, što je prevagnulo u izboru Dragoslava Petrovića i Bojana Pajtića, na čiji je nagovor i doveden na institut za srce u Kamenici. Perin je činio i druga nedela za koja nije odgovarao, a jedini slučaj kada je dobro nagrabusio bio je kada su mu pacijenti razlupali automobil zbog lihvarenja sa citostaticima...

Kada je dr Perin, posle dugog lutanja u struci i menjanja odeljenja i klinika, shvatio i sam da je novac definitivno njegova omiljena pacijentkinja, postavljen je za predsednika Lekarske komore Vojvodine da ubira prihode za Dragoslava Petrovića, kokošara i neznalicu Perinovog ranga.

Njih dvojica uveli su u ova teška vremena dodatni namet za lekare - velike iznose taksi koje se plaćaju svakog meseca uz obavezu članstva u Komori. Ove iznose plaća oko 4.000 lekara u Vojvodini, a predsednik je sav novac "redovno noćno oročavao" kod Vojvođanske banke, samoinicijativno ili posle konsultacija sa velikim magom za prevare Petrovićem. Nikad manje od 100.000 evra - to mu je omiljeni tarifni orijentir...

Posle krivične prijave za neovlašćeno raspolaganje novcem, posle noćnih oročavanja i prebacivanja na račune drugih banaka, bez deponovanog potpisa i raspolaganja parama Lekarske komore Vojvodine, bez posebnog odobrenja, Lekarska komora Srbije je podnela krivičnu prijavu protiv dr Perina, a on je poslao cirkularno pismo na 6.000 adresa u kome plaši lekare da "Lekarska komora Srbije hoće da odnese pare iz Vojvodine". Sličnim motom i Bojan Pajtić plaši svakodnevno preko njegovih omiljenih medija...

Posle poslednjeg incidenta u kojem je dr Branislav Perin neovlašćeno izdao lažnu subspecijalističku licencu iz kardiohirurgije dr Aleksandru Nikoliću, uzburkala se javnost u tri zemlje, ali ni ovoga puta, i pored upozorenja sa dva medicinska fakulteta, iz Lekarske komore Srbije nije stigla čak ni prekršajna kazna za dr Perina.

Iako su do sada zajedno krali, od straha pred izborima koji dolaze, i pripadnici zdravstvene mafije su sve češće u ''sukobu interesa''. Da bi izbegli zatvor, pribegavaju najpodlijim metodama - "Mi smo u Vojvodini opljačkani, ovi iz Beograda nas pljačakaju!'' To kažu oni koji su građanima Vojvodine skinuli gaće. Bilo bi dobro da kolone marica krenu od Subotice i Pirota, i da se sretnu na mostu kod Beške, te sav ovaj ološ pobacaju u Dunav. Zar da one koju su opljačkali zdravstvo u ovoj nesrećnoj zemlji za nekoliko desetina milijardi evra, još i hranimo u zatvorima, o trošku građana?!

 

 

Pismo predsedniku Regionalne LKV!

(Ugledni profesor u penziji Jovan Babić iz Novog Sada, otpisao je kolegama iz Regionalne lekarske komore Vojvodine, preporučujući im da prvo očiste svoje dvorište)

Poštovani gospodine, pročitao sam sve dosadašnje dopise koje ste uputili na moju elektronsku poštu. Potpuno se slažem sa Vama kada iskazujete nepoverenje i upitanost u ispravnost rada Lekarske komore Srbije. Međutim, za mene su pitanja koja sežu u etičku sferu medicinske struke veoma značajna, pa bih Vam ja preporučio da se prvo pozabavite tom temom, tj, etikom, a pri tom mislite prvo na svoje dvorište!

Već duže vreme se po medijima svih vrsta povlači jedno veoma neprijatno pitanje, koje se još kako tiče Regionalne lekarske komoreVojvodine. To pitanje je pokrenuto od dr Bojane Bokorov, a tiče se, kako je ona navela, kupovine mesta radi primene zračne terapije na Institutu za onkologiju Vojvodine, što je u svojim prvim izjavama za javnost potvrdio i sadašnji ministra za zdravlje u Vladi Republike Srbije profesor dr Zoran Stanković. Što se tiče medija, oni mogu biti informisani od zainteresovanih strana i izneti razne "istine", i to će svakako ostati na tom nivou saznanja, jer još uvek nije sprovedena stručna i celovita istraga od strane stručnog tela, a morala je biti pokrenuta upravo od Regionalne LKV.

Dakle, postavljeno je jedno vrlo neprijatno pitanje, na koje Regionalna LKV nije uopšte reagovala, a priznaćete, kupiti pravo na lečenje, prvo nije moralno, a drugo gde je tu medicinska etika, koju mora da poštuje jedna takva institucija kao što je Regionalna LKV? Postavlja se pitanje ko je kupovao ta mesta, od koga je kupovao i pošto je kupovao, ako je uopšte neko kupovao. Ali ne preduzeti ništa povodom ovog veoma neprijatnog problema, koji je postavljen pred zdravstvene radnike AP Vojvodine, nije dopustivo, neodgovorno je i nepošteno. Vi kritikujete druge (LKS), a ne čistite "đubre" iz svog dvorišta. To je maliciozno i cinično prema zdravstvenim radnicima koje predstavljate, a krajnje neetički prema pacijentima.

Dakle, gospodine Predsedniče, ili pokrenite postupak za utvrđivanje istine povodom ovog navedenog slučaja, ili, ako niste u stanju, ili ne možete i ne smete, onda odmah podnesite neopozivu ostavku!

    Toliko, kao prijateljski savet. Sa najboljim namerama.

                                                                   Srdačan pozdrav

                                        Profesor dr Jovan Babić (u penziji)

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane