Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Otimačina

Otimačina

Julsko-demokratska podela plena: pobednicima uvek pripada pravo na pljačku

 

Žuti gospodari crnih života

 

Slučaj Predraga Nikolića, sina Bratislave Bube Morine iz njenog prvog braka, dokazuje da je establišment iz devedesetih nastavio nesmetano da pljačka po Srbiji, s tom razlikom što plen više ne deli sa bračnim parom Milošević-Marković, već sa takozvanim novim vlastima. Kao i mnogo sličnih slučajeva, i ovaj je istraživao Tabloidov urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik Uprave za strance Saveznog SUP-a

 

Milan Glamočanin

 

Petooktobarski pučisti nisu ni imali nameru da u ovoj zemlji zavedu red i zakon, već da sebe dovedu na vlast kako bi nesmetano pljačkali. Jer da je bilo drugačije, oni nikada ne bi opstruisali krivične postupke protiv nosilaca stare vlasti.

Odličan primer za ovo jeste i slučaj Bratislave Bube Morine koja je devedesetih bila republički komesar za izbeglice, a zatim i savezni ministar za izbeglice i rasejana lica. U tom periodu je ona besomučno pljačkala sve što je stigla.

Posle petog oktobra 2000. godine, tužilaštvo je protiv nje podiglo tri optužnice. Prva se odnosila na slučaj dodele stana iz Fonda Vlade Srbije njenom mlađem sinu Kohanu Morini, koji nikada nije radio za Vladu niti neku njenu službu. Mama Buba je jednostavno falsifikovala dokumenta izdavši svom sinu potvrdu da radi za republičku vladu i da je oženjen (što je takođe bilo netačno) i sin Kohan je dobio troiposoban stan kod Beogradske arene, koji je zatim otkupio!

Tužilaštvo je uz pomoć MUP-a došlo do svih podataka i podiglo krivičnu prijavu protiv Bube, Kohana, Mire Marković i ostalih učesnika, ali je predmet na neobjašnjiv način završio u fioci dočekavši tu zastarevanje. Svojim prijateljima se Buba posle hvalila kako je preko svog advokata Dušana Košutića za ovo platila 70.000 evra!

Savesnim radom inspektora MUP-a Zorana Radevića otkrivene su i druge mahinacije ove bivše funkcionerke JUL-a, pa su protiv nje podignute još dve optužnice. Postupci pred Višim sudom u Beogradu (1K65/10 kod sudije Gerasimovića i 2K222/10 kod sudije Miloševića), međutim, kao da i sami čekaju zastarenje. Buba se redovno ne pojavljuje na ročištima prilažući uverenje od uvek istog doktora Ilića iz Niša o uvek istoj sprečenosti da dođe, a sud redovno ta opravdanja prihvata bez provere kako je moguće da je optužena bolesna samo kada treba da se pojavi na sudu, a inače puca od zdravlja.

Buba tvrdi da je i ovde preko advokata platila po 70.000 evra kako bi predmeti završili prekriveni zaboravom.

U predmetu 2K222/10 pored Bube optužen je i njen sin iz prvog braka Predrag Nikolić iz Niša. Za vreme svoje vladavine pod okriljem JUL-a, brižna majka mu je otvorila preduzeće Peđoni komerc i brzo mu na nelegalan način obezbedila poslovni prostor od 55 kvadratnih metara u centru Niša, u Bulevaru Nemanjića 85.

Putem sumnjivih kompenzacija Buba je svom sinu preko Duvanske industrije u Nišu obezbedila i četvorosobni stan u Ulici Rasadnik 12/1, a nekoliko meseci kasnije još jedan od 72 kvm u Bulevaru Nemanjića 67. Ovaj potonji se vodi na Peđoni komerc.

Za luksuzno opremanje stanova i lokala bila su angažovana preduzeća Binačka Morava sa Kosova i Yumco iz Vranja. Inače, sva preduzeća i opštine iz Srbije koji su hteli da posluju sa ministarstvom ili komesarijatom koje je vodila Buba, dobijali su sugestiju da to čine isključivo preko Peđoni komerca. Svi su poslušali ovu "preporuku", pa je pomenuto preduzeće u tom periodu poslovalo veoma uspešno.

Peđoni komerc je posredstvom Bube Morine od GP Rad dobio i pet automobila tipa hjundai. Rukovodioci u Radu, preko kojih je išla ova "donacija", tada su bili Nevena Sinđić i Zoran Kostić, koje danas nalazimo na rukovodećim mestima u zloglasnom austrijskom preduzeću Alpina, poznatom po tome što kroz dubiozne ugovore o izgradnji infrastrukture pelješi republički budžet.

Međutim, Predragu Nikoliću je bilo ispod časti da se vozi u pomenutim automobilima, pa je preko maminog zamenika iz ministarstva Slobodana Radosavljevića 1999. godine dobio najnoviji model automobila BMW sa kompletnom opremom. Ubrzo je MUP otkrio da je auto ukraden, o tome postoji i službena beleška, ali je ceo slučaj zataškan.

Za vreme bombardovanja, vozila Komesarijata za izbeglice su prioritetno snabdevana na pumpama, a mama Buba je svom sinu preko zaposlenih, u Niš slala velike količine benzina. Gorivo je Predrag zatim prodavao po ceni od pet maraka po litru...

Stekavši na ovaj način pozamašno bogatstvo, Predrag Bubin Nikolić odlučuje da proširi delatnost, tako što je otvorio dva restorana: u niškom Interexu i u Niškoj Banji. Osim toga, zajedno sa predsednikom JUL-a iz Bele Palanke, Batom Despotovićem, osnovao je farmu živine.

Kao ugostitelj, Predrag je brzo postao poznat po tome što često menja osoblje. Kada bi pijan svratio u neki od svojih lokala, tražio je od konobarica da seksualno opšte sa njim, a svakoj koja bi ga odbila uručio bi momentalni otkaz.

Ljubiša Zeljković, čovek koji je umesto Predraga vodio sve poslove kako u firmi tako isto i u lokalima, pokušao je da mu skrene pažnju na to kako ovakvo ponašanje nije primereno i bio momentalno otpušten. Peđoni komerc mu je ostao dužan osam plata, kao i honorare za sinove koji su radili za vreme letnjeg raspusta.

I posle petooktobarskog državnog udara Predrag je nastavio da Nišlije zgražava svojim bahatim ponašanjem. U Sićevačkoj klisuri je 2010. pijan zaspao za volanom i slupao svoj službeni automobil. Slučaj je zataškan, a Dunav osiguranje je platilo štetu od koje je Bubino ljubimče kupilo novi auto.

Sa skoro dva promila alkohola u krvi Predrag je u decembru 2010. u centru Niša slupao svoj novi luksuzni auto hjundai sonatu, kao i još petoro kola uredno parkiranih. Kada je policijska patrola pokušala da ga privede na trežnjenje, on je na njih urlao kako će njegova mama da pozove ministra Dačića i da će svi oni da budu suspendovani. Pretio je i Vulinom u čijoj je stranci u to vreme bio član, ali je ipak odveden u policijsku stanicu iz koje je pušten ujutro, ali ni do danas nije podneta nikakva prijava protiv njega.

Pošto mu mama nije više mogla da namešta poslove, jer je izgubila sve funkcije, Predrag početkom 2011. godine počinje sa otvorenim prevarama. Od svojih prijatelja i saradnika uzima od 5.000 do 55.000 evra na "zajam", koje navodno želi da investira u profitabilne poslove, kao što je uvoz pamuka za Yumco. Mnogo  ljudi je naselo na ovu priču, ali je samo mali broj njih uspeo da dobije neki pisani ugovor. Povraćaj pozajmljenih para nije izdejstvovao niko od njih.

Predragu i njegovoj pustahijskoj naravi ni ovo nije bilo dovoljno, pa je knjigovođa Peđoni komerca falsifikovao završni račun za 2010. godinu, pomoću koga je pokušao da dobije kredit od Univerzal banke u visini od 35.000 evra. Kako je ova banka znala da je račun preduzeća bio u blokadi celu 2010. godinu, od pozajmice nije bilo ništa, pa se Predrag Bubin obratio Dunav banci, nekadašnjoj Kosovsko-metohijskoj  banci a.d. iz Zvečana.

Pošto je mama Buba ovde imala uticaj, 25. februara 2011. godine, pod brojem 3600524520000082330 Predragu je odobren traženi kredit, sa rokom otplate od godinu dana. Do danas, međutim, ni jedan jedini dinar nije vraćen, a Peđoni komerc je od svog vlasnika dobio katanac na vrata.

Predrag od 2009. godine ne plaća više ni zakupe za svoja dva lokala, po 1.000 evra mesečno, pa su vlasnici podneli tužbu sudu. Sudske pozive i spise Predrag, međutim, ne dobija, jer očigledno ima jake veze u niškom pravosuđu. U predmetu 4P11521/11 Prvi osnovni sud iz Beograda se juna 2011. godine obratio Osnovnom sudu u Nišu zamolnicom da Predragu preko kurira bude uručen poziv. Spisi su stigli do sudije Kristine Nikolić i zavedeni pod brojem 303/11. Ni posle pola godine pomenuti sudija nije našao za shodno da postupi po zamolnici i spise vrati u Beograd.

U krivičnom predmetu KT 119/11 Više tužilaštvo iz Niša je utvrdilo da je Predrag od jednog prijatelja pozajmio 27.000 evra, ali da novac nikada nije ubačen u legalne tokove niti na račun Peđoni komerca. Ni u ovom slučaju nema pomaka.

Predrag Nikolić se zbog svega ovoga nimalo ne uzbuđuje, ubeđen da ima jaka leđa u tužilaštvu, sudu, poreskoj upravi i drugde gde zatreba. Pijan, on svom društvu priča kako će sve dugove da vrati čim zastare dva pomenuta krivična postupka protiv mame Bube, koja zbog njih ne može da napusti zemlju, jer će ona tada moći da sa svojih tajnih računa i iz sefova u inostranstvu, gde po njegovim rečima ima preko tri miliona evra, podigne dugovanu svotu.

 

 

 

Mrtva trka oko ljubavnih donacija

 

Dok zaboravlja na poverioce, Predrag Bubin Nikolić je veoma galantan prema svojim ljubavnicama. Izvesnoj medicinskoj sestri Marijani iz ZC Radon u Niškoj Banji kupio je jednosoban stan u Nišu. Svojoj drugoj konkubini, nekoj Miri iz Kragujevca, kupio je garsonjeru i novi automobil punto.

Predragova supruga, Dragana Nikolić, hvali se svojim prijateljicama da je skromnija od muža, jer ona svom ljubavniku, predstavniku Bambija u Nišu, nikada nije kupila poklon vredniji od 4.000 evra!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane