Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 69

Epizoda 69

 

Nismo mi od jue

 

Zoran Milojevi

 

ta god to znailo! Sirova potapalica koja je "znalcima" uvod u iznoenje zakljuaka kojima nam neznanje nameu kao znanje, nevaspitanje kao vaspitanje, a neveru kao veru. Takve due lutaju nesvesne sebe. Takvi ljudi su savest i uitelji Srbije i ue mladost Srbije da la prihvataju kao istinu. Gde la ulazi na vrata, istina izlazi kroz prozor.

Po ko zna koji put sam gledao film "Poslednji samuraj". Iako je znao da e ga odneti vreme i dogaaji, krenuo je u poslednji boj protiv novojapansko-zapadnjake koalicije, golim maem na topove i mitraljeze. Nije eleo da ivi u Japanu koga nema, Japanu bez asti, Japanu bez seanja, Japanu bez vere otaca. Kada je pao, novojapanski vojnici skidoe kape, odbacie puke i klekoe. uvi za smrt samuraja, klekao je pred njegovim maem i mladi japanski car. Pitao je kako je samuraj umro, a dobio odgovor: "Rei emo vam kako je iveo". I eneral Mihailovi je iao sa svojiim muenicima u poslednji boj, jer za njega i njih nije bilo ivota u Srbiji koje nema, Srbiji bez asti, Srbiji bez seanja, Srbiji bez vere otaca. Ako Srbija ne klekne pred senima ENERALA, nikada se nee uspraviti i zapadnjaki topovi i mitraljezi e joj veito pucati u potiljak. Za ivot je potrebno samo malo, za smrt - sve!

U Srbiji na mnogim vanim mestima rade komunistiki podrepai, potonje Slobine ulizice, a danas demokratski poltroni. Kada izau u javnost hodaju kao punjeni medvedi i gledaju u nebo kao da su pronali telefon ili naizmeninu struju. Oni svima valjaju i niko da im kae da im je odavno istekao rok trajanja i da su pokvarena roba.

Jovo Kapii prebegao u Crnu Goru. Komunisti (itaj: DPS!) na vlasti mu dali utoite. Ravnogorci i komunisti za iju smrt je kriv "drug Jovo", ostali su Srbi, kao i njihova deca. Komunisti koje nije pobio postali su Crnogorci, kao i njihova deca. Crnogorci su svoj nacionalni oseaj razvili na temelju antisrpstva, ateizma i mrnje prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Nije vano koja je boja lai, vano je iz nje oistiti prljavtinu. Tako oiena la odmah dobija jasno vidljivu crnu boju i tako ogoljena ukazuje na smrt koju je posejala.

Sa TV ekrana odzvanja golotinja srpskih "pevaica" sa sve golim grudima i zlatnim krstovima izmeu njih. A narod pilji u golu istinu i SMS porukama plaa "duplo golo." I takav narod, "go kao pitolj" postaje - gologuzija. Izvinjavam se nudistima!

Mia Mati dobio unuku Mionu, pa se hvali: "Sve sam mlai! Ne puim, ne pijem i volim lepu, pa makar i mladu!" Drake Bakalin vie: "Ne lai, mlai nisi, pui kao Turin, pije kriom, a mladu i lepu samo voli, jer jo nisi nauio da alje SMS poruke. Radi sve to vole i mladi, samo si u SMS-u tanak."

Na Kosovu nita novo! Smejemo se starim osmehom manje, a sauvali smo ga za neka daleka, nova pokoljenja.

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane