Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Priča iz male varoši: kad paor požuti, onda poludi

 

Pera preletač muči lepe žene

 

Predsednik male banatske opštine Nova Crnja, paor Pera Milankov, nameračio se na profesorku srpskog jezika i književnosti iz obližnjeg sela Aleksandrova. Uveren da je na pogrešnoj strani, promenio je i jato, učlanivši se pre dva meseca u Demokratsku stranku. Valjda će i žuti uvenuti, nada se proganjana profesorka

 

A. Nađ

 

Zemljoradnik Pera Milankov skoro četiri godine je predsednik banatske opštine Nova Crnja. Kao paor, gosn Pera je voleo da gledi kako lete tice, pa je i sam odlučio da bude letač-preletač. Pre dva meseca napustio je članstvo u DSS-u i učlanio se u žutu partiju. K'o veli, može da valja. Paor sada iz svog kabineta rukovodi svim i svačim, pa i školskim odborima, menja profesore po školama, saziva sednice školskog odbora u svom kabinetu. (Je l' te molim, da l' i gosn Pera ima kabinet?!)

Paori kažu da gosn Pera Milankov voli malo da namiguje i tuđim ženama, pogotovu ako su lepe. Ako one ne primete gosn Peru, je l' te, predsednika opštine Nova Crnja, čoveka koji ima svoj kabinet, sekretaricu šofera, savetnike, šefa kabineta... teško njima!

"Sa likom i (ne)delom predsednika SO Nova Crnja, Perom Milankovim, preletačem od pre dva meseca (iz DSS-a u DS), javnost mora biti upoznata jer se radi o čoveku koji ima ozbiljnih problema, a očigledno ne zna kako da ih reši", kaže profesorka srpskoj jezika i književnosti Liliana Grbić, i dodaje: "Radim u OŠ 'Branko Radičević' u Aleksandrovu i predajem srpski jezik punih 18 godina."

Šta se to desilo gospođi Grbić?

"Iz nepoznatih razloga predsednik SO Nova Crnja Pera Milankov nelegalno i protivzakonito saziva školski odbor u prostorijama opštine, na šta nema pravo, i insistira da mu školski odbor odgovori na pitanja koja zadiru u moju privatnost. To pokazuje koliko je primitivan i neuk. Iskoristio je svoj položaj i pečat opštine mimo svakog zakonskog prava", kaže za Tabloid profesorka Liliana.

Naime, suprug gospođe Liliane, Stevan Grbić, bio je direktor OŠ "Branko Radičević" u selu Andrevlju, u kojem radi i njegova supruga Liliana.

Školskom odboru ove škole predsednik opštine poslao je 6. decembra prošle godine pismo u kojem, povodom najavljenog sastanka školskog odbora škole iz Aleksandrova, od članova ovog odbora traži da ''gospodinu Stevanu Grbiću postave pitanja koja je on već postavio, a molim da se ista ponove i ubeleže u Vaš zapisnik".

Elem, gosn Pera je paor i ne treba od njega očekivati da bude pismen, ali gosn Pera insistira da se od direkora Grbića traži odgovor da li njegova supruga, profesorka u školi, puši u školskom dvorištu (sigurni smo da gosn predsednik misli na duvan), da li uzima sedative i zbog čega je jednom pala u hodniku u nesvest.

Ako roditelji i đaci imaju primedbe na rad profesora, njihovu krivicu utvrđuje prosvetni inspektor, ali predsednik traži da to učini školski odbor, jer tako on zapoveda.

Ne miruje gosn Pera. Tako je gospođa Liliana 3. februara privedena u lokalnu policiju, na informativni razgovor, po prijavi predsednika Milankova, jer ga je ona navodno uznemiravala mobilnim telefonom. Uvidom u listing, ispostavilo se da to nije broj profesorke Grbić. Ali nema veze, zna Pera šta radi. Onda je predsednik opštine naredio članovima školskog odbora da smene direktora Grbića. Smenjenom direktoru predsednik opštine je objasnio da mu je njegova supruga politički neprijatelj, a ko se Peri zameri, a on ima novac i moć, on ga oma zgazi!

"Javnost mora biti upoznata da u opštini Nova Crnja vlada čovek koji je upetljan u takve malverzacije i da krši zakon, verujući da je on jedini zakon. Moja porodica je ugrožena i zdravstveno i egzistencijalno, i sigurno mu neću dozvoliti da pljuje na dostojanstvo moje porodice i profesije kojom se bavimo. Ovo je i najgora reklama DS-u da je pustila jednom zemljoradniku da metodom ucene i zastrašivanja bude gradonačelnik", tvrdi profesorka Liliana Grbić, i dodaje: "Borac sam za pravdu i prezirem 'mafijaška posla'. Želim da živim slobodno i da stanem, makar ovim putem, na crtu svim feudima ove 'divne demokratije' gde se više niko ne sme izjasniti o tome šta misli."

Učenici profesorke Liliane Grbić "rasuti" su po Srbiji i belom svetu. Lekari, profesori, pesnici, novinari... postali su ljudi, između ostalog, i na znanjima i ljubavi prema istinskim vrednostima, koje je u njih usadila profesorka srpskog jezika i književnosti Liliana Grbić, koja danas mora da popije bromazepan da bi sačuvala prisebnost zbog smicalica paora Pere.

Valjda će i žuti uskoro uvenuti.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane