Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Povodom

Nove ''metode'' u radu VMA

 

Čista lica preko Blica

 

Kad god su mračne istine iz zgrade Vojnomedicinske akademije u Beogradu dospele na stranice ovog dvonedeljnika (jer niko drugi i ne sme da ih objavi), rukovodstvo ove nekada renomirane ustanove potrudilo se da plati termine na režimskim televizijama i da se u uniformi pojavi u udarnim večernjim vestima. Sada spremaju serijal u režimskom dnevniku Blic, u nameri da se nekako operu i preporuče novim vlastima koje će uskoroi u institucije države. Ne treba sumnjati da će ih baš ta egomanija i pljačkaško slepilo oterati u prošlost, a mnoge od njih i na robiju

 

Piše: major Goran Mitrović

 

 

Nakon objavljenih tekstova u Tabloidu-Listu protiv mafije, u kojima je opisano i vojno, i medicinsko, i akademsko rasulo i nemoral u radu Vojno medicinske akademije, naši insajderi L-3, L-4 i L-12 iz ove ustanove obavestili su nas da je rukovodstvo sa Banjice odlučilo da krene u akciju pranja i tuširanja smrada koji nastaje u njihovoj kući.

Odvojene su, potvrđuju nam insajderi, lepe svote novca da se plate novinari dnevnog Blica i njegovih pratećih izdanja, koji treba da opišu vojne, akademske i medicinske uspehe vodećih lekara VMA, da se na neki način operu od nedemantovanih optužbi o raspadu sistema na ovoj nekada renomiranoj medicinskoj ustanovi, koja sada ima i svoj fakultet za medicinsku nauku, koji će stvarati nove lekare.

A Vojnomedicinska akademija ima novca. Nekoliko stotina Albanaca sa Kosova i Metohije svakodnevno boravi u ovoj ustanovi. Dolaze na skupa lečenja, na komplikovane pretrage i zračenje. Na Kosovu i Metohiji se brzo umire od posledica raspadanja uranijuma koji je ostao nakon dejstva NATO alijanse.

Albanci dolaze preko veze i sve preglede plaćaju u evrima, unapred. A donose i skupe poklone i napojnice, opisujući svojim sunarodnicima lekare sa VMA kao pohlepne i korumpirane.

Prema pacijentima sa Kosova lekari Vojnomedicinske akademije su servilni, umilni, lome se trčeći oko njih i ugađajući im. Naravno, to nije nikakav greh, takav i treba da bude odnos prema bolesnicima. Ali, kada u ovu nekada renomiranu ustanovu dođu siromašni građani Srbije, koji se ne pozivaju na preporuku gospode iz gornje strukture društva, mogu da umru na prijemnom odeljenju, a da se na njih niko od ljudi u belim mantilima ne osvrne kao na smrdljiv sir.

Kada na preglede dolaze mafijaši iz okruženja bivšeg predsednika Srbije, dočekuju ih lekari koji se klanjaju, metanišu i spremnu su da pred njima puze. I čuvaju njihove tajne, kao državne. A na Vojnomedicinskoj akademiji se ušivaju čmarovi gospode koja je nakon homosekusalnih orgija dobila krvarenje, ispiraju se predozirani Tadićevi momci i devojke, savetnici, ministri, menadžeri...

Na VMA se sve mora "podmazati''. Ako vam neko umre, kako bi ga izneli iz kapele - a da ne čekate satima, morate mrtvozorniku "zbog malera" dati najmanje sto evra!

Starina Vitomir Komatina iz Beograda dospeo je 14. marta ove godine na prijemno odeljenje VMA, u službu Hitne pomoći. Tog dana VMA je bila dežurna klinika, a gospodin Komatina je dobio tešku upalu i vodu u plućima. Pregledan je na Urgentnom centru, postavljena mu je dijagnoza i odmah je upućen na VMA.

Dežurni lekar D. Novaković ga je pregledao i konstatovao da nije za prijem! Starina Vito se gušio i borio za vazduh. Molio je medicinsko osoblje da ga stave na kolica i da mu daju pola čaše vode da se ne uguši. Ni lekari, ni medicinske sestre nisu se ni osvrnuli na njegove vapaje. Prezrivo su pogledali starinu, kao da pitaju  zašto uopšte još živi.

VMA je, tvrde naši insajderi, najveći kupleraj na Balkanu! Noću, dok bolesnici ječe od muke na svojim krevetima moleći za čašu vode, za pomoć da se okrenu ili dobiju lek, znatan broj dežurnih lekara i sestara orgijaju u sobama za dežurstvo.

Nove vlasti moraju opsežnom i dobro isplaniranom akcijom istražnih organa, u koju bi bilo uključeno barem 200 iskusnih inspektora, i uz pomoć saradnika sa VMA, noću, u sitne sate da izvrše prepad i ovaj ološ uhvate na delu.

Novinari Blica će za velike pare, ne trepnuvši, predstaviti ovih dana u svojim novinama ovaj ološ kao divne i humane ljude, opisaće njihove "naučne poduhvate" i uspehe u lečenju teških bolesti. To samo može u zemlji Srbiji, nad kojom još lebdi duh Borisa Tadića.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane