Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 74

Epizoda 74

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Dok je Vojislav Šešelj iznosio svoju odbranu kojom sam bio ushićen, mnogi članovi Srpske radikalne stranke su mi zamerili što sam prošle godine, na parastosu đeneralu Mihajloviću, poljubio ruku Biljane Plavšić. Poljubivši joj je ruku, kleknuo sam na kolena pred njenim iskušenjem. Sve ostalo je priča o mom unutrašnjem krvarenju!

Opet se pojavio Boki 13, nenametljivo neobrazovan i nametljivo predebeo, izvinjavam se, nenametljivo prenizak za svoju težinu. Trudim se da razumem njegovu "umetnost": ne ume da peva, ne ume da igra, nije duhovit. On je samo "obdaren" ogromnim unutrašnjim rezervama koje prekriva ženskom odećom. A Srbija i dalje proizvodi velike količine budala i ne razumem zašto uvozimo sirovine za tu proizvodnju, pa se posle žalimo na nevaspitan spoljno-trgovinski bilans.

Kažu da pesma Željka Joksimovića liči na raznorazne pesme. A srpski narod, kad hoće da kaže kako nešto valja, veli: "ne liči ni na šta". Željkova pesma mi na nešto liči. Ovo jesu vremena u kojima je za mnoge i komarac muzika, pa je, možda, dobro da ne slušamo nešto što "ne liči ni na šta"

U klub "Dno života" ulazi Drakče bakalin, besan i zemljotresan.

- Ako benzin stalno poskupljuje, što poskupljuju jaja? Kokoške ne nose jaja na benzin! Ima farbanje za Vaskrs da omalimo napola!

- More - odmahuje Tića kafedžija - nas ima da farbaju do izbora! A posle izbora crveneće se Srbija, ako joj štogod jaja preostane po nižoj ceni.

Iz mnogih političkih stranaka traže da javno kažem zašto sam, još uvek, isključivo monarhista. Pa evo: - Kada domaćin gradi kuću, a zna da je ostavlja sinu, on će je čuvati, organizovati zdrav život za ukućane i truditi se da kuća bude šira i udobnija. Kada domaćin zna da kuću ostavlja tuđem sinu, organizovaće sebi zdrav i udoban život, a tuđem sinu će ostaviti ono što od kuće ostane!

Odavno znam da nauka tvrdi kako deca treba da piju mleko da bi docnije imala dobro pamćenje. Znajući to, čitam šta Svetislav Basara piše o političarima svoje generacije, slušam kako Vuk Drašković brani Kosovo i kako srpske književnice govore srpski, pa se pitam da li su gorenavedeni kao deca pili mleko.

Najgori deo srpskog građanskog društva je tzv. "civilni sektor". Najveći broj njih su bivši aktivisti Saveza komunista, čije znanje formira svest iz koje se rađa mišljenje da je dovoljno očistiti sneg ispred kuće da bi se oterala zima.

Ivo Josipović izreče da je đeneral Mihailović ratni zločinac. I niko iz Srbije da upita Hrvate odakle im pravo, posle svih zločina nad Srbima u Drugom svetskom ratu, da bilo kog Srbina iz tog doba porede sa sobom. A Čiča je na Baškom kongresu u januaru četrdeset pete rekao: "Posle rata Hrvati će morati da daju mnoge odgovore, ali se bojim da li će tada biti ikoga da postavi prava pitanja"?

U fudbalskom derbiju Zvezda-Partizan jedini fudbaler je bio Robert Prosinečki. Sve ostalo je priča o osveti netalentovanih, sećanju na fudbal.

Na Kosovu ništa novo! Za nas postoji dilema: izbori ili ne? Mi smo izabrali. Ostaćemo Srbija za inat Srbiji i njenim istomišljenicima.

Sačuvajte osmeh na svom licu, jer na muci se prepoznajemo po osmehu.  

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane