Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Širom

Širom

efovi mafije i optinari na istom zadatku

 

Reket bez reketa

 

Klasina mafija pod zatitom drave ponovo reketira po beogradskim ulicama. Oni koji ne plaaju ne mogu da rade, a oni koji bi da progovore dobijaju teke batine. Novac dobijaju samo efovi mafije i njihovi zatitnici u optini Novi Beograd

 

I.M.

 

U starom kineskom trnom centru u novobeogradskom bloku 70 za bezbednost se stara privatna firma "Obezbeenje 70", vlasnika i direktora Radovana Miljevia. U njihove redove teko je ui jer se trae poverljivi ljudi, koji umeju da uvaju tajnu.

Vlasnici svih tezgi koje su divlje bile postavljene u centru i oko njega, moraju da daju reket Miljeviu i njegovim ljudima. U zavisnosti od veliine i mesta na kome se tezga nalazi, to je meseno iznosilo izmeu 60 i 100 evra. Kinezi ute i plaaju, jer nemaju drugog naina da posluju.

Naplata se vri tako to ljudi koji uivaju posebno poverenje efa Miljevia jednom meseno obilaze pomenute tezge i sakupljaju novac. Vanredne naplate obavljaju se za velike praznike, kao to je Nova godina, kada je i svota mnogo via.

Polovinu para za sebe zadrava Miljevi, drugu polovinu daje nekim svojim ljudima. Jedan deo ide i odgovornima u optini Novi Beograd koji zauzvrat ne diraju ilegalno postavljene kineske tezge. Onaj ko ne plati Miljeviu, suoava se sa momentalnom intervencijom nadlenih optinskih slubi. A ponekad znaju da padnu i batine.

Jedan od radnika obezbeenja, koji nije bio ukljuen u podelu plena, rekao je efu da zna ta se odvija u trnom centru. Ubrzo su ga napala petorica lanova obezbeenja: Avro, Pea, Edvard, Sava Jermen i jedan nepoznatog nadimka, i bestijalno ga prebili.

Od udarca kljuem za skidanje tokova u slepoonicu, nesrenom oveku je od tada trajno naruen vid.

Posle batina, a dok je bio na bolovanju, dobio je i otkaz. Miljevi ne trpi one koji bi da mu se meaju u posao tako to bi poteno da rade. Ostali zaposleni u ovoj agenciji za obezbeenje shvatili su poruku i nastavili utke da rade, pravei se da nita ne znaju. Dok ef zgre milione, nesreni radnici rade za minimalac, bez plaenih doprinosa. ute i rade, isto kao i Kinezi. Jedino Miljevi i njegovi puleni besne.

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane