https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid  je pozvan

Pismo iz varoši bede i bezakonja

 

U Lebanu leba nema

 

Poštovani gospodine Brkiću

Pišem Vam ovo pismo znajući da će biti objavljeno u vašim novinama jer ste jedini koji pišu pravu istinu u ovoj jadnoj i napaćenoj Srbiji.

Evo o čemu se radi.

Zadnjih osam godina na vlasti u Lebanu su DS, DSS, SPO i G17 Plus. Predsednik opštine je iz DS-a, i to je najveće zlo koje nas  je moglo snaći.

Ovu osiromašnu opštinu toliko su unazadili, upropastili da se ne može oporaviti za narednih dvadeset godina.

Nijedna fabrika ne radi, nijedan projekat nije urađen, narod je na ivici života i jedva sastavlja kraj sa krajem, dok rukovodstvo opštine, na čelu sa predsednikom, kupuje stanove, automobile, putuju po svetu, idu na letovanja i zimovanja, troše ogroman novac iz budžeta. Njihovo radno vreme počinje po kafićima i kockarnicama i tu se i završava u kasnim noćnim satima.

I najzad kad smo pomislili da šestog maja oteramo ove u istoriju i zatvore, ogroman novac je potrošen na kupovinu glasova što se nije moglo kupiti pokradeno je. Bilo je pretnji, ucena, zastrašivanja i još mnogo prljavih radnji. I pored toga su opet poraženi. Ubedljivu pobedu je odneo Tomislav Nikolić, a zatim i SPS i Dačić. Lično sam se uverio u ovu prljavu krađu glasova, jer sam bio član opštinske izborne komisije.

Poštovani gospodine Brkiću, verujem Vama a verujte i Vi meni, jer smo isti borci dugo godina za pravdu i normalnu Srbiju.

Moj problem nastaje kad sam o svemu obavestio javnost, i poslao pismo Tadiću, Dačiću, Milanu Markoviću. Zato što opet hoće da ova ista koalicija (DS, DSS, URS i GG) kupovinom napravi većinu i da se pokriju i ponovo haraju i dokrajče ovu opštinu koja će zajedno sa narodom vrlo brzo nestati sa ove teritorije.

Počeli su da mi prete, maltretiraju, uznemiravaju ali ja im se ne plašim već moja porodica to teško podnosi. Zato Vas molim da preko Vašeg lista i drugih medija objavite ovu surovu istinu, jer mi u Lebanu smo u totalnom medijskom mraku. Nekoliko novinara su pod kontrolom opštine i na njihovom platnom spisku.

Lebane kao da nije u Srbiji, kao da je izolovano ostrvo gde vlada bezakonje. Ali zato imaju mene,  poznatog Mikija frizera, koji voli Lebane i svoj zavičaj i uvek sam spreman da govorim istinu podignem svoj glas protiv ovakvih bezdušnika koji gledaju samo sopstveni interes pa makar on bio na štetu naroda i sredine.

Vi me dobro znate, jer ste pisali o meni, i i u vašoj knjizi.

Pokušajmo zajedno da zaustavimo ovo zlo što se nadvilo nad Lebanima. Alarmirajmo javnost da podigne svoj glas i oslobodi se ovakve autokratije i haosa.

Srdačan pozdrav od Mikija frizera. Bliži se dan pobede, a pravda je spora ali dostižna.

                        

                                 Miodrag Radosavljević,

                                             Lebane

                                                                                                                     

                                                                                                                         

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane