Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Septička jama

 

Milovan Brkić

 

 

Ruska novinska agencija RIA Novosti javila je 20. maja da je pobeda Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima velika senzacija.

Nekoliko dana kasnije jedan ruski kolega častio me je pivom. Skoro u šali, a nije bila šala, pitao me je kako mi je pošlo za rukom da obezbedim pobedu gospodinu Nikoliću na izborima koji nisu bili ni fer, ni po demokratskim standardima.

Odgovor mu se činio smešnim, a onda  se udario po čelu: - Da, kako nisam razmišljao u tom pravcu?

Opisao sam ruskom kolegi da izbor gospodina Nikolića za predsednika nije bio nikad i ničim doveden u pitanje. Trebalo ga je samo naterati da sam prizna da je pobedio. Da prizna realne rezultate glasanja. Naveo sam da je i na oba ranije održana glasanja, gospodin Nikolić pobedio Borisa Tadića, ali da mu je Aleksandar Vučić, preko Miodraga Rakića, obezbedio velike svote novca, tako da je gospodin Nikolić sat nakon zatvaranja birališta, obznanjivao pobedu svog protivkandidata.

I na ovim izborima, gospodin Nikolić, pod Vučićevim pritiskom, izjavio je da odustaje od drugog kruga, i Tadića ostavlja  da i dalje hara.

I gospodin Nikolić je, čak i na moje iznenađenje, smogao snage da se odupre Vučićevim naredbama. Ušao je u izbornu trku - ponovo pobedio. A pobedio je, jer su građani glasali protiv diktature i zla, oličenom u bivšem predsedniku...

Već godinama picosuti peder Aleksandar Vučić koristi Tomislava Nikolića kao septičku jamu! Naterao ga je, takoreći, da stupi u štrajk glađu, pa mu se onda javno smejao među članstvom.

Prvog jula Vučić je, nakon što je sklopio sa Đilasom ''dogovor o večnom miru, prijateljstvu, saradnji i zaštiti'', preteći saopštio da SNS neće da menja Đilasa, jer je njega izabrao narod! Bespovodno, što nije u njegovim ustavnim ovlašćenjima, javio se, po Vučićevom nalogu i predsednik Srbije odlučno nas uveravajući da i on podržava odluku Aleksandra Vučića.

O sudbini Dragana Đilasa treba da odluči specijalni tužilac za organizovani kriminal, koji će, odmah po formiranju nove Vlade, dobiti njegov krivični dosije. A u pitanju su stotine miliona evra koje je ovaj kriminalac stavio u svoj džep.

TV PINK je 14. jula, u udarnom terminu, emitovala emisiju Grand parada, nešto najcrnje što je ikada, na nekoj nacionalnoj televiziji snimljeno. Žiri je birao nove ''zvezde Granda", između gologuzih devojčuraka i momaka koji su  stasom i glasom poželeli da se oslobode siromaštva i postanu neko. Predsednik žirija je, pogađate - Tomislav Nikolić, predsednik Srbije!

Malo ko će shvatiti da je to, ustvari, repriza emisije iz 2009. godine. Niko to od gledalaca nije mogao da zaključi. Vučićeva nova devojka, da se sakrije njegova pederastija, nova je urednica na TV PINK. Sa njenim vlasnikom Vučić se ušmrkava i u njegovim prostorijama bode i  u dupe. Željko Mitrović je TV PINK opelješio za preko 110 miliona evra, i ovo je prilika, da se uz pomoć lika predsednika Srbije, Banka Inteza natera da mu oprosti više od 40 miliona evra kredita! Već mesecima, TV PINK i TV Avala, koje su u Mitrovićevom vlasništvu, ne plaćaju zaposlene niti druge obaveze, ali, nesmetano rade... Imaju iza sebe moćnog skota, koji je bio desna ruka mafije iz Demokratske stranke, a sada je štiti sa pozicije prvog čoveka SNS-a.

Žalosno je da smo dobili za predsednika države čoveka koji služi kao septička jama čoveku koji mu je bio doskora samo zamenik u stranci.

 

  

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane