Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda (81)

Epizoda (81)

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Stigla britanska i nemačka arhiva čuvana pedeset godina. Iz arhive se jasno vidi da su Nemci sve vreme rata smatrali Ravnogorski pokret najvećim neprijateljima. Iz arhive se jasno vidi da su partizani sve vreme rata imali bliske kontakte sa Nemcima. Uskoro mora biti stavljen granični kamen između laži i istine koji vladaju Srbijom. Srbija odavno ne zna svoje tačne granice, a one su uvek bile na mestima spoja života i smrti.

Deca nam se ne opismenjavaju čitajući Andrića i Crnjanskog. Deca nam ne uče o svom rodu čitajući Janka Veselinovića i Stevana Jakovljevića. Deca nam uče da se vole čitajući Branka. deca nam se uče ko smo, kakvi smo mi i odakle smo čitajući Kočića i Lazarevića. Deca nam čitaju belosvetske estradne spisateljice koje su prometne kao Terazijski prolaz u tri posle podne. Morali bi ozbiljno da razmotrimo, ne samo na kakvim životnim talasima jašu naša deca, već ko proizvodi te talase.

Kada o srpskoj budućnosti pričaju Tadić, Dačić, Vučić ili Dinkić, čini mi se da ih lobanja žulja. Kada Srbima dele savete Basara, Srbljanovićeva, Teofil Pančić ili Dragoljub Žarković. čini mi se da ih lobanja žulja. Kada Srbima pevaju Jelena Karleuša, Stoja, Seka ili Jovana čini mi se da ih lobanja žulja. Sve ove karakteristike je stvorio sistem, a sistem drži karakteristike na uzdi. Kad pukne sistem, popuštaju karakteristike.

Ženstvenost Angele Merkel, pederastija, humor TV voditeljke Sanje Marinković, masakri u Siriji, droga, humanost Hilari Klinton, putevi ministra Mrke, istorija i kultura Albanaca na Balkanu, zadah britanske kraljice, sve su to odlike srpskog i okolnih svetova zbog kojih ljudi treba da se vrate u pećine i ozbiljno razmisle o novom početku.

Drug Ivica Dačić ne odobrava zakletvu žandarmerije, jer ona "pominjanjem Kosova i Metohije", "izaziva mnoga pitanja". Oj, Ivice neznalice, jedino pitanje o Kosovu i Metohiji: Ko je NATO paktu dozvolio okupaciju KiM? Odgovore na sva druga pitanja su dali vitezovi kneza Lazara, druže Ivica džabe si učio školu.

Džabe ste krečili! Stigao nam novi vakat i u lice stari lakat. Slobodan Milošević se vratio na vlast. Osveta ponavljača je uspela. Odlučili su "da preuzmu odgovornost", kao da su teroristi!

Četrdeset pete su demokrate Milana Grola podržale Tita, a on potom Grola smestio u zatvor. Devedeset druge su demokrate Zorana Đinđića podržale Ćosića i Miloševića, a potom ga njihovi ostaci smestili u Aleju velikana. Pre četiri godine demokrate Borisa Tadića vaskrsnule "ujedinjene komuniste i socijaliste". Sada ga oni smestili u opoziciju. Predlažem Boci da se zamonaši da bi svakog Srbina potom ljubio u ruku i molio za oproštaj. Demokrate su rušile Kraljevinu, a onda su republiku dali na upotrebu komunistima. I sad: posao mora da se radi iz početka. E, pa neka, nek nam je ovaj posao na zdravlje, ajd' živeli! Alkohol ne sme da trpi zbog posla.

U Srbiji je nezaposlena četvrtina stanovništva. Oni žive od seckanja vode za piliće i tumaranja po mraku demokratije. Ostalim Srbima još niko nije javio od čega da žive. A živucka se pomalo, a umirucka malo više. U svom poslednjem času, svaki Srbin zna od čega umire, ali ne zna od čega je živeo. Veliko je neznanje među Srbima.

Na Kosovu ništa novo! KFOR uklonio sve barikade na opšte Čedino zadovoljstvo, a i da nam Vuk Drašković ne bude "zabrinut za bezbednost" NATO pakta. Uklonili barikade? Sve? Ehe, he, he?

Sačuvajte osmeh na svom licu, on je naša barikada! I kažu: Uklonili sve barikade, a? Ehe, he, he...!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane