Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV  Svetac

 

Ne volem…

               

Rajko Roki  Dvizac

 

Čitajte pažljivo. Ovo ću reći samo jednom : Ne volem…

Ne volem - TV Dnevnik i Vesti, zbog njih su infrakti česti. Sve spikere ponavljače, pljuvače i laže i paralaže. To što u Dnevniku  kažu, ni psi s maslom ne bi mogli da bez muke smažu. Ala lažu, mažu, lažu.

Ne volem  - Politbiro diskusiju i naštimovanu hipokriziju. TV  kvazi programe koji me danonoćno progone. Sa ekrana krv curi do kolena, školuju se ubice od malena. Svi filmovi i serije, sve gangsterske misterije začinjene crtaćima gde se tuku i po podu vuku.

Ne volem - Političare preletače, gluvoneme šaptače, ekonomske cinkaroše, savetnike dupeuvlakače, partijske krugove, mafijaške drugove, prazne priče za medije, podele na grobare i delije.

Ne volem -  Voditeljke barbike, nervozne kasirke, PDV  za TV, Tijanićeve reprize, manekene što šize, sve one što su u trendu, žutu sortu u horskom bendu.

Ne volem -  Silikonske sponzoruše što se sa TV Pinka beče, pametuju, savetuju, zevaju dok kobojagi pevaju. Džiponjama namiguju a na sarmu podriguju. U parfemima se kupaju, za kose se čupaju dok gluposti na televiziji lupaju.

Ne volem -  Pogrešan utisak nedelje, ćoravo oko što lažno namiguje. Jedan na jedan ko nijedan, utrošenog vremena nije vredan. Između dve vatre laž nas satre a piramida ko parada bez stida.Kod nas je to tako,u stvarnosti jedno a na televizji naopako.

Ne volem - Rijaliti šou o Pajtiću i  Čedi Jovanoviću, Đilasu i Tadiću, Nikoliću i Dačiću, Mrkonjiću i Iliću,Vučiću i Jeremiću, Šutanovcu i Krkobabiću, Koštunici i Druliću, Dinkiću i Đeliću, plus tajkuni i majmuni. Sve đulci uveoci. Srbija propada a samo su gledaoci, nezaštićeni svedoci.

Al  televiziju volem, to je fakat. Mali ekran mi je ljubav jedina. Ma prodao bi i dedinu kuću na lakat, bar za jedan dobar film ili dva. Al tv urednici imaju druge vizije,reprize su jedine njihove misije. Upropastili su vas, drage  moje televizije…(refren 2x)… 

Ne volem - Reklame za poneti,Grand šarade - šatorske parade. Srbiju bez stava, sindikate bez prava. Marginalce u Eksluzivu, Ivana Ivanovića u Borisovom krilu, Amdižinu duhovitost na silu. Raskopčano - zakopčano, za drugačije mišljenje zaključano.

Ne volem -  Sinhornizovane analitičare,intelektualce bez prebijene pare.Ćirilicu  pisanu latinicom,rehabilitaciju kriminalnog taloga, Šćepana maloga.Tursku seriju, pretavranje Vojvodine u pustu preriju. Šopingholičarke u akciji,dodvoravanje nepismenoj naciji.

Ne volem - Da narod sme da pita sve Sašu Popovića a ništa Borisa  Tadića. Ružičaste naočare a gde su sklonjene Miloševićeve pare? Nedelju provesti uz Leu Kiš,što estradu predvodi crkveni miš. Glumačke sekte i klanove,partijske knjige i planove.

Ne volem - Lažne prijatelje, ni pesme  Zdravka Čolića i Pilote bez Dinkića.Dvorske grupe i pevače, RRA spavače. Idole bez idola,samoubistvo srpskog rokenrola.Favorizovanje turbo folka do ludila i bola a kultura na osramoćena i gola.

Ne volem - Što su  ignorisani Mija i Čkalja. Tu nešto smrdi i ne valja. 

Ne volem -  Što su zaboravljeni Toma Zdravković, Lola Novaković, Bora Spužić Kvaka, Đorđe Marjanović, Boba Stefanović, Ljiljana Petrović, Dragan Stojnić, prvi srpski roker Zoran Miščević, Dušan Prelević, 7 Mladih, grupa Smak,Vladimir Savčić Čobi, Džentlmeni i Elipse, Crni Biseri, Lutajuća Srca i Daltoni,Laboratorija zvuka….tipična srpska bruka.

Ne volem -  Nameštene pobede,servirane tendere.SMS glasanje,pogrešno talasanje.Književne nagrade za podobne nakaze a talentima slede makaze.Sami u tami da podsmeh mami. Loše đake kao super junake.

Ne volem -  Partijske knjižice koje skrivaju pravo lice.Novinare-službenike,medijske jajare,tv biltene u tri smene, a nedodirljive nema ko da smene, Kukavice, podrepaše, korumpirane bogataše, a za narod prazan kazan, prazne čaše. Sirotinjo i televizji si teška.

Al televiziju volem, to je fakat. Mali ekran mi je ljubav jedina. Ma prodao bih i dedinu kuću na lakat,bar za jedan dobar film ili dva.Al tv uredinici imaju druge vizije, reprize su jedine  njihove misije.Upropastili su vas ,drage moje televizije… (refren 2x)…..

                             

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane