Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 82

Epizoda 82

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Ne razumem zašto javni tužilac g. Vukčević ne podigne optužnicu protiv izvršioca krivičnog dela nad golootočanima, ako im Srbija plaća odštetu. Izvršioci krivičnog dela su Josip Broz i Savez komunista Jugoslavije i Srbije. Tačno je da srpsku istoriju pišu nepismeni , ali ja, kao pisac istorijskih romana, stojim pred istorijom i nemam izbora. Jasno upirem prstom u g. Vukčevića i prozivam: ne može se žrtvi priznati odšteta za pretrpljeni zločin, a da  dželati ostanu nevini. Predlažem i da golootačani izdvoje deo odštete za sudski proces u kome bi Broz i njegova partija bili osuđeni kao zločinci. Samo tako će golootočani imati pravo da gledaju u oči i svoje unuke i srpski narod.

Predsednik Srbije g. tomislav Nikolić je četnički vojvoda. Kao takav ima obavezu da naloži otvaranje dosjea iz kojih bi se poimence naveli "oznaši" i "udbaši" koji su mučili, prebijali i ubijali Ravnogorce. Ako ima obraza, g. predsednik ovo mora odmah da uradi. On ima obavezu da služi narodu, a ne da se služi narodom.

Kada su pre četiri godine sastavljali vladu, g. Palma je na divljačku kik-boks predstavu doveo predsednika Tadića i uz njega Ivicu Dačića. Početkom jula, g. Palma na kik-boks doveo predsednika Nikolića i uz njega Ivicu dačića, Vučića i Vericu Kalanović. Kad je odsvirala himna jedini se prekrstio Dačić. Sedoše jedan uz drugog da uživaju u gledanju tuge.

- Al cveta nova ljubav! - rekoh nervozno.

Drakče bakalin me potapša po ramenima.

- More, kakva ljubav, svako od njih u fioci ima nešto protiv onog drugog.

Divim se do imbecilnosti samouverenosti i samodopadljivost Ivice Dačića, ozbiljnosti i skrušenosti Aleksandra Vučića, zabrinutosti i snishodljivosti Mlađana dinkića, nepodnošljivoj lakoći osmeha Velje Ilića, eklektičkoj kamuflaži Borisa Tadića, neupadljivom samodopadanju Dragana Đilasa

Gore navedene pojave u karakteru "velikana nam srpske budućnosti" su, po svakoj vrsti, formi i sadržaju budalaštine, već stekle državljanstvo u srbiji. A svaki od nosioca tih pojava me podseća na ginekologa koji je izvršio hiljade abortusa, a onda postao predsednik udruženja za borbu protiv abortusa.

Je ne znam šta više ja kažem srpskim BUDALAMA u radio i TV emisijama, u štampanim medijima, a pogotovu BUDALAMA među političarima, da ne postoji ni jedna istorijski, geografski i istoriografski razlog da se srpska teritorija nazove "Preševska dolina". Najgore je što taj naziv čujem na RTS-u. Ili je Tijanić neobrazovan, ili mu poslodavci naređuju da nastavi rastakanje Srbije. A Saša je sa KiM. A znamo i da ne živi žvot u tesnim cipelama.

Tole je postao "Josip Broz" FSS-a, BIA uništava dokumente, Saša izvukao Izdani grad , koji je skrivao dve godine od javnosti (istina o Srebrenici), ne zna se ko može da bude sudija, a ko ne može. Sava Ašov prebio svastiku, jer ju je zatekao u sopstvenom krevetu sa kumom Brkom. Jaca Maza dobila svrab i osip po bedrima, a mene uhvatili da nisam doplatio Bus-plus. Napisah i ovo, jer putujemo kroz vreme, a neke važne priče se ne smeju zaboraviti.

Moj prijatelj Milomir Mića Matića živeo je kao oni za koje se kaže da "zbog njih sunce sija". Živeo je tiho i otišao je tako, svedočeći nam da mali ljudi i male stvari čine život velikim.

Na Kosovu ništa novo! U svetu se svi brinu za nas, pa u Berlinu brinuo "čuvar vlade u zimskom periodu" U Vašingtonu brinuo napredni v.d. Čelista, u Briselu brinuli i bivši i sadašnji predsednik, a Vuk Jeremić bi i glavu dao za nas.

Ipak Drakče bakalin ne brine: - Iako njihova briga traje kao jogurt, ne bojimo se sve te brige, popravili smo taljige!

Sačuvajte osmeh na svom licu! Ha, ha, ha... ha!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane