Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

Kako je na dnu srpskog političkog kupleraja zatečen kompletan državni vrh

 

Javne kuće zatvorenog tipa

 

Savremena politička klasa, odrekla bi se svega osim privilegija. Tek sastavljena koalicija na vlasti, već je pokazala kako je verni "baštinik" pređašnjih vlastodržaca, i kako su joj draga izolovana mesta za uživanje, što dalje od pogleda razgaćenog i opljačkanog naroda. Istina, današnja politička "elita" nema ni duha ni stila, prostačka je i poreklom i idejom. Nema više Briona niti Karađorđeva, ali ima Palme na Moravi, u njegovom rodnom selu Končarevu

 

Nikola Vlahović

 

Na dan ustanka protiv fašizma koji u Srbiji više niko ne slavi, 7. jula 2012. godine, skoro celokupan državni vrh našao se u rodnom mestu Dragana Markovića Palme, u Končarevu kod Jagodine, kako bi prisustvovao kik-boks meču, petnaestom po redu, prema evidenciji organizatora. Meč je odmah proglašen "jubilijarnim" a sama predstava "tradicionalnom"!

Bio je Jovandan, krsna slava, vreme kad pošten svet ide u crkvu ili kod kuće dočekuje goste, ali, kod  Palme beše malo drukčije: okupilo se ravno 12 hiljada gledalaca, spremnih da uživaju u tuči na otvorenom. U prvim redovima, sve sami birani gosti: predsednik Srbije Tomislav Nikolić, mandatar srpske vlade Ivica Dačić, potpredsednica URS-a Verica Kalanović, predstavnici SPS, Branko Ružić, Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, pa onda Dragomir Karić u ime svoje privatne partije PSS. Pojavio se i lažni Tito iz Sarajeva, Goran Bregović koji je te noći, kao pravi lažni Broz, dobio i priliku da otvori "manifestaciju" autentičnom Maršalovom rečenicom: "...Možete početi!".  Potom je Bregovićev "Orkestar za svadbe i sahrane" punih dva sata zabavljao goste, a sreći i zadovoljstvu Palme ne beše kraja...

Samo mesec dana kasnije, 2. avgusta 2012. godine, na Velikoj Moravi u Končarevu, osam kilometara od Jagodine, otvoren je "turističko sportski kompleks Alfa" sa hotelom, bazenima i sportskim terenima. Na dan otvaranja, zvanični vlasnik ovog "objekta za uživanje",  Radovan Vasić-Brzi, vlasnik preduzeća "Alfa" iz Jagodine, odmah je stavio do znanja za koga je ova "hacijenda" izgrađena: "...Kompleks je namenjen poslovnim ljudima, a ukupna investicija je 500.000 evra, od kojih je dvadeset miliona dinara kredit Fonda za razvoj Republike Srbije! 

Vasić, naravno, nije rekao suštinu. Ovaj hotel na tri nivoa, sa 380 kvadratnih metara na svakom, sa 12 soba, izgrađen u etno stilu, sa četiri apartmana sa pogledom na Veliku Moravu, tri bazena i prostorom za masažu, sa šankovima i kuhinjama i 160 mesta u restoranu, stadionima za male sportove i parkiralištem za 150 automobila,  zapravo je smišljen kao elitni "kur-salon", gde će birana gospoda i drugovi dolaziti sa svojim partnerima svih polova, na opuštanje od teških državnih i privrednih obaveza koje su ih spopale u najsiromašnijoj zemlji savremene Evrope.

Veliki doprinos razvoju zabave ovakvog "poluzatvorenog tipa", dao je i predsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić, izjavom:  "...Ja mislim da je ovo velika stvar, od toga se sastoji život!".

Ne treba ni podsećati da su zabavu za odabrane do savršenstva doveli komunisti, pa je tim povodom, dok je išao sa drugovima u "rekreativni lov", nekadašnji sovjetski predsednik Nikita Sergejevič Hruščov izgovorio istorijsku rečenicu: "...Socijalizam je lovu povratio feudalni sjaj!". Nema nikakve sumnje da je Hruščov bio u pravu. I u vreme jugoslovenske države, Srbija je (kao i druge ondašnje republike), imala brojna mesta za uživanje probranih drugova, od raznih fruškogorskih, zlatiborskih i kopaoničkih vila, pa sve do vojvođanskih lovišta i salaša, sve zatvorenog tipa, strogo čuvano od urokljivog pogleda vazda zavidnog naroda. Uživaoci u ovim prostorima, nisu ni sanjali na kakve će niske grane pasti njihovi nastavljači, koji su javnim ždranjem i polujavnim kurvanjem, potpuno uništili sve ostatke mitologije o vladarima koji biraju za sebe najbolje. Jer, kako danas izgleda, ta "elita" za bolje nikad i nije znala...

Neposredno posle Drugog svetskog rata, odmah po oslobođenju, za birane drugove otvoren je lanac "diplomatskih magacina" gde su, na privilegovan način, dolazili do najbolje odeće i obuće, najbolje tehničke robe, hrane...Na taj način je nova vlast odmah stavila do znanja da se ona razlikuje od ostalog sveta i da joj privilegija prirodno pripada. Skoro sedamdeset godina kasnije, savremena srpska politička elita takođe misli da joj privilegija pripada po prirodi stvari. Danas se to zovu VIP ambijenti za VIP ličnosti, koji, vrlo često, predstavljaju najobičnije javne kuće zatvorenog tipa!

Kandidat za glavnog kupler-majstora sadašnjeg državnog vrha, Dragan Marković-Palma, i likom i delom najbolje svedoči u kakvim vremenima živimo, ko su nam vladari i šta od njih možemo da očekujemo...Ako je došlo dotle da, umesto proslave Dana ustanka ili svetkovanja Svetog Jovana, sva politička nomenklatura dođe u neko Končarevo kod Palme, u taj novi Kumrovec polupismenih vladara današnje Srbije, onda se kraj zdravog razuma već desio.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane