Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zakonopravila

Zakonopravila

Dosadašnji direktor policije Milorad Veljović i njegov ministar dokazuju da je Srbija zemlja čuda

 

Policajci i Japanci

                               

Koliko je zla napaćenoj Srbiji naneo lažni car Boris sa svojom družinom, tek počinje polako da se nazire na svim stranama i u svim oblastima. Sve što su dotakli on i njegova partijska sabraća, kao da je vatrom sprženo i nestalo sa lica zemlje. Taj sveznajući Džems Bond rukovodio je preko svog šefa kabineta svim službama, a on je opet, preko direktora policije, slepog izvršioca njegove volje, Milorada Veljovića zvanog Eliot Nos, sprovodio u delo. Na tu temu, piše Tabloidov urednik Josip Bogić, bivši pukovnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala i stalni konsultant OEBS-a

 

Josip Bogić

 

 

Srpska policija, uprkos tome što ima u svom sastavu vanredno sposobnih i čestitih ljudi, nikako da doživi da takve ličnosti i afirmiše u sam vrh komandne odgovornosti. Stručnost, znanje, iskustvo, ništa od svega toga ne može da ispliva na površinu, na pozicije koje presudno utiču na zbivanja u jednoj od najvažnijih državnih služni uopšte...

I nova vlada na čelu sa Ivicom Dačićem kao premijerom i ministrom policije, očito više radi na "novoj afirmaciji" Socijalističke partije Srbije, nego što radi na otklonu od pozorišne promocije nekoliko ličnosti. Sve ovo, najpre postaje problem u policiji kojom "ministruje" predsednik SPS. Uskoro će konkursom, kako on sam reče, biti rešeno pitanje novog direktora policije. A kako je dosadašnji (Milorad veljović) radio po nalogu lidera prethodnih koalicija na čelu sa Borisom Tadićem, bilo bi za očekivati da taj novi direktor policije bude nezavisan u radu, i da se "pod ruku" sa ministrom ne hvata na svakoj konferenciji za štampu. Ali...

 Dosadašnji direktor policije Milorad Veljović, uveren da je poNOS celokupne srpske policije, po ko zna koji put je pokušao da preživi na osnovu lažnog rada, predstavljajući to vrhunskim dometima. U ranijim periodima to mu je sa lakoćom uspevalo jer je svoje policijsko "znanje" prodavao onima koji su manje znali od njega. Pre toga je sve one koji su nešto znali, rasterao kojekude... Sada je, čini mi se tome došao kraj. A možda i nije?

 

Rekao bi čovek, evo, došlo je vreme da se konačno raščiste sve sporne privatizacije i da mnogi budu privedeni pravdi. Najnovija hapšenja čelnika u firmi Jugoremedija na žalost to demantuju. Ova hapšenja mi pre svega lice na dodvoravanje novim-starim vlastima. Kako drugačije protumačiti da tek sada ovaj slučaj dobija policijsko-tužilački epilog? Pa ceo ovaj slučaj je pre nekoliko godina do tančina obradio Savet za borbu protiv korupcije na celu sa pokojnom Vericom Barać, koju je između ostaloga bivša vlast omalovažavala u pogledu stručnosti. Taj izveštaj je prezentovan javnosti i niko ni prstom nije mrdnuo. Sada se neko setio da je taj slučaj najveća opasnost po državu Srbiju. To je izgleda sam vrh organizovanog kriminala i korupcije. Baš bih voleo da vidim koje su to nove dokaze pronašli Baroni Minhauzeni a do kojih nije došao i koje nije obelodanio Savet!

 

U ovom slučaju, hapse pojedince za par stotina hiljada evra a sa druge strane u Agrobanci je napravljen gubitak od pola milijarde evra i nikom ništa. Za to vreme jedan poznati "stari lopov i perač novca", koji je sumnjiv za više desetina miliona evra, možda čak i sto miliona, šeta slobodan po Beogradu! Nekada su se lovile krupne ribe, naročito "somovi kapitalci" a ne "kederi". Taj čuveni bizmismen je od banke dobio pare, založio možda neku livadu i brvanaru u kojoj mu je rođen deda, sklonio pare na sigurno i sada nema čime da otplaćuje!A banka nema pojma!

Najveću štetu ipak Boris lepi je napravio u policiji. On je i u toj oblasti bio nesalomivi. On je lično rukovodio svim važnim akcijama u borbi protiv organizovanog kriminala, a naročito protiv korupcije. Jedan od važnih šrafova bio mu je Prvi srpski policajac, direktor policije Eliot Nos. Gde Boris okom eto njega skokom. Boris, Džems Bond je najpre preko novinara plasirao važne informacije, a nakon toga se uključivao Milorad Veljović i tužilaštvo. Takav manir se izgleda zadržao i ostaće bar još neko vreme.

 

Ko je do skora mogao da pomisli da će krađa bicikla da bude prvorazredni policijski događaj pored toliko korupcionaških afera i organizovanog kriminala. Zar je početak borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije vraćanje bicikla japanskom turisti?! Tužno mi je bilo da gledam kako predstavnik jedne ozbiljne države hvali navodni rad srpske policije, poredeći ga čak sa radom japanske policije! Jednog momenta je čak pomenuo da je srpska policija možda i bolja od japanske!

Premijer je tako svoj novi mandat počeo vraćanjem ukradenog bicikla, no, da li je to njegov posao? Možda bi prvi posao premijera i ministra policije trebao da bude taj da sve one koji su smislili ovaj scenario, pod hitno najuri iz policije i da im trajno zabrani prilazak istoj kao preventivnu meru bezbednosti. Policija sve dokaze i izvršioce kriminalnih radnji treba da dostavlja tužiocima a ne novinarima na konferencijama za štampu!

 

Sprdačina sa vraćanjem bicikla, koji je usred bela dana ukrao narkoman u krizi, ne bi bila sprdačina da Baroni Minhauzeni srpske policije nisu bili opet na delu u cilju predstave za javnost i daljeg opstanka " u sedlu". Poteru za biciklom organizovao je tako stručno i temeljno da je angažovao sve ljudske i tehničke potencijale, žandarmeriju, SAJ, PTJ, helikoptere. I za divno čudo trud se isplatio. Kako novi-stari ministar policije, tako i direktor policije Milorad Veljović koji bi rado da još ne ode u penziju, ako je ikako moguće...

Nesrećnom narkomanu verovatno nije bilo ni na kraj pameti da će dospeti na naslovne stranice svetskih novina i televizijskih kanala, a naročito ne japanskih. A ni pokradeni Japanac verovatno nije mogao da nasluti da će mu u gostoljubivoj Srbiji  neko ukrasti "miljenika". Jeste da su mu na proputovanju kroz Afričke zemlje krali odevne pred mete i odeću ali niko bicikl. No, doživeo je još nešto što nikada više neće, da se direktor srpske policije stavi "na čelo tima" da pronađe kradljivca bicikla i tako postane slavan čak i u Japanu! 

 

 

 

 

Dosadašnji direktor policije Milorad Veljović, uveren da je poNOS celokupne srpske policije, po ko zna koji put je pokušao da preživi na osnovu lažnog rada, predstavljajući to vrhunskim dometima. U ranijim periodima to mu je sa lakoćom uspevalo jer je svoje policijsko "znanje" prodavao onima koji su manje znali od njega.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane