Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Mućke u radnoj poseti Beogradu

 

Rajko Roki Dvizac

 

                          

Od starog prijatelja Saše Dragića nisam dobio karte za Olimpijadu u Londonu, ali mi je zato poslao u goste prave Engleze - braću Troter (Del Boja i Rodnija  plus stric Albert) koje gledate u TV krčmi Avala. Del Boj je čuo da je Srbija meka za mućkaroše, pa je hteo da skokne u ovaj balkanski El Dorado i ostvari svoj dugogodišnji san "da sledeće godine u ovo doba postane milioner". Uveravao sam ga da to nije moguće ali on me je brzo ućutkao pokazujući fotke srpskih političara koji su od gologuzana za godinu dan postali milioneri. O tome naravno nema ništa na našim televizijama ali ima na BBC - iju. Ko je na tim fotkama? Kako ko, pa gledate ih kako nam sole pamet svaki dan na domaćim medijima a o sopstvenom kontu ćute kao zaliveni. Neke od njih, Del Boj je želeo lično da ih upozna. Oni su bili njegovi heroji i uzori. Kao dobar domaćin odlučio sam da im  ispunim želju i odvedem im na pravo mesto. - Narodnu Skupštinu Srbije. Usput smo Del Boj i ja izvršili smo trampu polovne robe. On je meni uvalio kvracni solarijum da pocrnim kući kad već ne mogu da idem na more, a ja njemu sve ploče Zdravka Čolića, ex prijatelja. Odlična trgovina. Njegov kvarcni solarijum je bio pokvaren, a ni Čoline ploče više nisu za upotrebu.

Pre dolaska u Narodnu skupštinu svratili smo u TV Pink. Del Boj je strica Alberta za 48 sati svadba, Trenutak istine i Akademiju debelih. Mada tamo nisu hteli da ga prime. Uzalud se on pravdao da mu je namera da on sve pojede  ono što je takmičarima zabranjeno. Rodni  se prijavio za "Nove zvezde Granda" i da bude voditelj  jutarnjeg programa. Čim smo se potrpali u žuti trotočkaš za nama je krenula Paparazo potera. Usput smo ispunili prijavu za strica Alberta za kultnu emisiju Domaćine, oženi se i poslali je SMS-om. Kao face U trendu braća Troter  plus stric Albert izabrani su da budu kadije u emisiji za svađalice Bračni sudija. Prošetali smo Balkanskom ulicom baš Kao sav normalan svet. Englezi su se divili što je državna televizija obezbedila Srbima pravo da znaju sve. Oni takvih prava u Britaniji nemaju. Uteha im je što imaju funtu koja se ne ponaša kao loptica skočica. U stopu nas je pratila ekipa Exkluziva kojoj je snalažljivi Del Boj uvalio mikrofone iz Hondurasa i ružičaste naočari sa Tajlanda. Rodni nikom ništa nije uvalio jer je po običaju bio indisponiran. Sve mi se čini da je Saša Dragić  dojavio ovima iz Exkluziva da su Mućke u radnoj poseti Beogradu,čim sun as tako lako i brzo otkrili.Šta da se radi,takva su pravila srpske estrade.

Brinuo sam se kako ćemo ući u Narodnu skupštinu ovako nepozvani ali je ekipa emisije Nemoguća misija odradila posao.Čuvarima je rekla da će im tu postaviti zasedu pa će se tako i oni videti na televiziji u inat komšijama. Da stvar bude sto - posto sigurna, Mlađanu Dinkiću su javili da Bojsi, vlasnik kompanije polovnih autumobila u Pekamu, lično šalje svog predstavnika Del Boja da pregovara da se u Britaniju izvoze Fijatovi automobili iz Kragujevca. Nema veze što je volan na pogrešnoj strani. Ima tamo dosta Italijana emigranata pa će ih uvaliti njima.

Del Boj je ko pokvareni gramofon, non-stop je ponavljao da je on mućkaroš broj 1 i da će "sledeće godine u ovo doba postati milioner". Ućutao je tek kada smo stigli pred Narodnu skupštinu. Zanemeo je od divljenja. Ovako nešto mogu samo da izgrade milioneri ili gladan narod - zaključio je. Kombi sa tri točka parkirali smo, po naški, tik pred ulaz u Narodnu skupštinu. Gradonačelnik Đilas, ugledavši kombi sa britanskim tablicama odmah je dao izjavu za Studio B kako je naglo porastao turizam u Beogradu, čim je on ponovo izabran za gradonačelnika. Timofejev je reagovao munjevito naredivši da se hitno pošalju sve tv ekipe i snime britanski,pa još žuti trotočkaš. Usledilo je emitovanje ove važne vesti na Studiju B u svim mogućim i nemogućim vestima kao krunski dokaz uspeha voljenog gradonačelnika.

A u Skupštini, Englezi su se oduševili našim političarima iako ih nisu ništa razumeli (u Skupštinski restoran itekako jesu). Ne znaju srpski,baš šteta. Idealni su gosti za emisiju Ćirilica Milomira Marića. Englezi,pogotovo Del Boj, su sa lakoćom prepoznali svoje heroje sa poternica, pardon, fotki iz Interpola - sprske brzopotezne milionere. Takvih majstora mućki nema u Velikoj Britaniji,priznao je snuždeno Del Boj. Danas nemaš ništa, sutra imaš i milione i imunitet.Alal vera braćo Srbi.

Poseta je bila kratka jer je Saša Dragić već zakazao gostovanja na televizjama. Stric Albert  je bio gost u emisiji koja je odgovarala njegovom mentalnom sklopu Da, možda ne. Del Boj je žurio na B 92 u Utisak nedelje da prenese svoja iskustva iz Pekama. A Rodni je, već pogađate, proveo Veče sa Ivanom Ivanovićem. Repriza će biti u Amidži šou.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane