Natrag

Zrenjanin

Zrenjanin

Nova vlast se udružila sa lopovima iz prethodne vlasti

 

Koalicija bez opozicije

 

Đ.V.

 

U Javnom preduzeću Gradska stambena agencija u Zrenjaninu, direktor ekonomskog sektora je iz SPO-a, Predrag Jovanović, ima 29 god, došao je iz Beograda, tamo prijavljen na birou za zapošljavanje?! Pomoćnik direktora za ekonomsko-finansijske poslove je Radoslav Ristić - član Lige socijaldemokrata Vojvodine, a samostalni stručni saradnik za finansije je Predrag Jovanović Peca, takođe ligaš. Novoizabrani član upravnog odbora od strane zaposlenih i glavni knjigovođa je Slavica Tabakov, zaposlena u preduzeću od aprila 2012, isto iz LSV-a Nenada Čanka. Referent za finansije je Maja Bulić, i ona iz LSV-a, a njen svekar je u predhodnom sazivu bio predsednik Upravnog odbora.

U tehničkom sektoru savetnik direktora je Dejan Čapo, predsednik Gradskog odbora LSV-a u Zrenjaninu, bivši direktor, smenjen posle izbora u maju, ali nezvanično i dalje vodi firmu. Samostalni stručni saradnik je Pavić Damir, još jedan ligaš, novi član nadzornog odbora, a u firmi je manje od godinu dana. Bio je i predsednik Upravnog odbora JP Predškolske ustanove. Samostalni stručni saradnik za uslužne delatnosti je S.Đorđević, i on član LSV-a, organizator maltretiranja odbornice Lige iz Ečke koja je prišla SNS-u. Rukovodilac tehničkog sektora je Kleut Snežana, ligašica od početka života, svastika Čapo Dejana. Nadzorni organ za arhitekturu predstavlja Jelena Grujin, ligašica, drugarica Kleut Snežane koja ju je i dovela u firmu.

Šofer bivšeg i sadašnjeg direktora je Kordin Davor, ligaš. Tu je i Erika Gećin, simpatizer lige, koja raznosi informacije i daje podršku glasanjem i predlaganjem. Dragiša Albulj, Nova Srbija, član gradskog veća, je organizator odabira lige i podrška ligašima.

Zaposlenih ima 24, dok je realno potrebno njih 13 do 15. Mobingovani su i bez konkretnih radnih zadataka: Laslo Fuks SNS, Milica Vuković SNS i Ede Fuks LDP. U pripremi je mesto savetnika sa srednjom stručnom spremom za Vuka Midorovića.

Sve u svemu, u pitanju je samo želja da se ostane na plaćenoj funkciji bez obzira ko je na vlasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane