https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Tražim…

 

Piše Rajko Roki Dvizac

 

                                                                                             

Tražim…od predsednika Tomislava Nikolića i premijera Ivice Dačića da JA budem bar član ako ne i predsednik nove postave RRA. Potrebne kvalifikacije posedujem. Nestranačka sam ličnost, a nemam dlake na jeziku, ni devizni račun u stranoj banci u stranoj zemlji, ni putera na glavi. A možda je to ono što mi za tu funkciju fali?

Tražim…da se uvede taksa na svaku laž koju političari javno izgovore na televiziji.Taksu moraju da plate iz svog džepa, a ne iz budžeta.

Tražim…od Lee Kiš da preturi celu estradu i pronađe barem jednog novog gosta koga do sada nikada nije dovodila u svoje "bliznakinje emisije".

Tražim…da RTS promeni reklamni slogan.Umesto "vaše pravo da znate sve" treba da koristi prikladniji slogan - "Tijanićevo pravo da bude večiti direktor".

Tražim…da se uvede porez na šund i kič za svaku glupu emisiju koja se pojavi na našim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Tražim…da se u emisiji "Trenutak istine" pojave predsednici svih domaćih političkih stranaka.

Tražim…da ekipa emisije "(Ne)moguća misija" organizuje Komisiju za ispitivanje porekla imovine političarima od smrti Tita do pada Tadića.

Tražim…da u emisiji "Radna akcija" zajedno učestvuju Milutin Mrkonjić,Velja Ilić i Božidar đelić kao antlogor.

Tražim…da emisija "Dodati život godinama" bude u celosti posvećena liku i delu Jovana Krkobabića.

Tražim…da u emisiji "Problem" (Studio B) tema bude - gde su nestale pare Slobodana Miloševića? Učesnike emisije da biraju gledaoci.

Tražim…da u emisiji "U ringu" (TV Pink) podele megdan Boris Tadić,Dragan đilas,Bojan Pajtić i Zoran živković. Sudija treba da bude Joška Broz, Titov unuk.

Tražim…da se za takmičenje za "Nove zvezde Granda" prijave dobrovoljci Ivica Dačić, Nenad čanak,željko Mitrović, Mlađen Dinkić, Milutin Mrkonjić i Vuk Jeremić.

Tražim...da "Dnevnik" (RTS) ubuduće vodi Nikola Simić, "Vojvođanski Dnevnik"da divani Raša Popov,"Nacionalni Dnevnik „ (TV Pink) Ognjen Amidžić i Saša Popović."Vesti B 92" Bora đorđević,"Vesti" (Prva TV) Ivan Ivanović,"Vesti u 10" (Studio B) Dragan đilas,  a prenose iz Narodne Skupštine Srbije da vodi i komentariše Srećko šojić.

Tražim…da ekipa emisije "Paparazzo lov" prati narednih meseci čedu Jovanovića i o svim njegovim aktivnostima da nas redovno izveštava.

Tražim…da se u "Akademiju debelih" odmah, preko reda i preko veze ubaci večiti disident Dragoljub Mićunović,naravno, u VIP zonu. Pobednik obavezno mora biti gost u emisiji "Utisak nedelje".To je ono što gladni narod želi, što mu prazan stomak uvek razveseli.

Tražim…da Zoran Miščević, nekadašnji pevač "Silueta" i prvi roker Srbije a i šire,pod hitno dobije svoju ulicu u voljenom Zemunu.

Tražim…da Tomislav Karadžić bude istovremeno radio i tv reporter svih utakmica domaćeg  fudbalskog prvenstva.

Tražim…da Happy televizija poštuje vlastitu emisiju irilica" i postane srpska "Srećna televizija".Prvo valja očistiti sopstveno dvorište.

Tražim…da se Snežana Malović unapredi u vrhovnog kadiju emisije "Bračni sudija".

Tražim... da ubuduće emisiju „48 sati svadba" vodi par Ana Bekuta - Milutin Mrkonjić. Ljudi su u toku, idealni za ovu emisiju opštenarodnog veselja.

Tražim…da se pokrene emisija "Nekad i sad" u kojoj će se prikazivati ko su bili i šta su imali današnji političari,pre nego što su ušli u politiku a šta imaju sada.Zajedno sa celokupnom imovinom na svoje i ime svojih rođaka.Gde i koliko su zarađivali i koliko su plaćali porez.Ako su platili.

Tražim…da "Exkluziv" ekskluzivno prenosi hapšenja i plenidbe tajkuna.

Tražim…da se penzionerima, đacima, studentima, ljudima sa invaliditetom i nezaposlenima odmah ukine tv pretplata. Ostali nek plaćaju pretplatu na osnovu poreske prijave.

                                  

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane