Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sindikat Državne lutrije Srbije optužuje

Sindikat Državne lutrije Srbije optužuje

Imovina Državne lutrije je čista lutrija

Direktorka Državne lutrije Srbije u drugom mandatu Tijana Anđelić,  bivši đak Borisa Tadića, po njegovom nagovoru, omogućila je kompaniji Dragana Đilasa, kradonačelnika Beograda, da imovinu i zaradu ovog javnog preduzeća prenese u svoje vlasništvo. Preko 50 miliona evra u Đilasovom je džepu, ali Vlada Srbije gospođu Tijanu, koja je na porodiljskom bolovanju, po nalogu Aleksandra Vučića, još nije razrešila dužnosti. Ona nastavlja da pljačka za Đilasa. Sačuvati imovinu Državne lutrije je čista lutrija, tvrdi Sindikat ovog javnog preduzeća u pismu Tabloidu

......

U ovom trenutku sprovodi se nezakonita akcija direktorke Državne lutrije Srbije (DLS) Tijane Anđelić. Pomoću neznanja vlasti, nepostojanja zvaničnih organa Republike Srbije i nepoštovanjem odluka vlade i Komisije za zaštitu konkurencije, Tijana Anđelić je proglasila za najvećeg prodavca DLS-a privatnu firmu Direct Lot d.o.o. koja je nastala pre godinu dana. U ovom trenutku je DLS prepustio celokupnu prodajnu mrežu firmi Direct Lot i tako joj obezbedio nezakonit monopolski status.

Firma Direct Lot ima imovinu od milion dinara i neto poslovni gubitak u prvoj i jedinoj godini poslovanja od 10.5 miliona dinara, ali bez obzira na to DLS sa ovakvom firmom potpisuje ugovor  i njoj prepušta svoju kompletnu prodajnu mrežu.

Ako uzmemo u obzir da se neki od nas ovim poslom bave više od 40 godina, onda imamo pravo na zaključak da je navedeno apsolutna glupost i potpuno nepoznavanje struke. U svom zaključku Komisija za zaštitu konkurencije u istom stavu dodeljuje saglasnost na distribuciju srećaka i par rečenica kasnije navodi distribuciju lutrijskih proizvoda što predstavlja celokupan asortiman lutrije. Ali, Zakon o igrama na sreću je predvideo mogućnost samo za distribuciju srećaka. U ovom trenutku Direct Lot se naplaćuje na procenat od prometa, što nema nikakve veze sa distribucijom.

Tijana Anđelić je imenovana i u drugom mandatu od strane vlade Republike Srbije. Navodimo samo neke primere nezakonitih radnji kojima je državnu imovinu i pripadajuća sredstva budžetu Republike Srbije umanjila fiktivnim rashodima.

Stanimir Miljković je danas najbliži saradnik Tijane Anđelić i zvanično njen savetnik za IT i razvojne projekte, ali ga je DLS angažovao na osnovu ugovora o delu za: arhitektonske usluge, inžinjerske usluge, usluge urbanističkog planiranja i pejzažne arhitekture i usluge tehničkog testiranja i analize, za iznos od 3,2 miliona dinara godišnje za 2010-2011 godinu i po istom osnovu za još 3,8 miliona dinara za period 2011. - 2012. godina. Ukupno 7 miliona dinara za savetnika Stanimira Miljkovića za 2 godine.

Pored napred navedenog, direktor Državne lutrije Srbije Tijana Anđelić i finansijski direktor Olja Sinđelić  su Stanimiru Miljkoviću obezbedile i neke poslove nabavke za potrebe DLS-a koje su se obavile takođe preko  njegove privatne firme Multicom d.o.o.

Direktor Tijana Anđelić, finansijski direktor Olja Sinđelić i savetnik Tijane Anđelić- Stanimir Miljković izveli su najveću proneveru u vidu trogodišnjeg ugovor za održavanje lutrijske opreme sa firmom FS Systems u vrednosti od 50 miliona dinara.

Stanimir Miljković, njegov rođeni brat Slobodan Miljković i treći partner Aleksandar Ljubenović vlasnici su firme Multicom, a pomenuti posao od 50 miliona dinara dobija firma FS Systems u kojoj je Aleksandar Ljubenović vlasnik.

Državna lutrija u potpunosti prepušta celokupnu prodajnu mrežu i ugovore sa trećim licima na celoj teritoriji Republike Srbije i pod pritiskom i ucenama svakodnevno se komercijalisti Državne lutrije Srbije raspoređuju na iste radne zadatke, ali u privatnoj firmi Direct Lot. Do danas je desetak radnika DLS-a, pod pretnjom otkazom od strane Tijane Anđelić, Olje Sinđelić i Ane Kovačević moralo da pređe u Direct Lot takozvanim  „dobrovoljnim prelaskom".

Situacija je takva da ukoliko se ovaj proces ne zaustavi, za par meseci državna imovina, imovina Republike Srbije, Državna lutrija Srbije, koja ima vrednost u potencijalu od oko milijardu evra, biće vezana za Direct Lot, malu privatnu firmu koja će kontrolisati promet DLS-a, a samim tim i prihode korisnicima sredstava i prihode budžetu Srbije

Već ovoga trenutka novac se zadržava u Direct Lotu pod parolom "valuta plaćanja" i prometom Državne lutrije Srbije osnivač Direct Lota, Direct Group finansira svoje dobavljače cigareta, konditorskih proizvoda, kafe i slično.

Neće biti moguće da se ikada više Državna lutrija oporavi i da nastavi da radi i pravovremeno obezbeđuje prihode za Crveni krst Srbije, socijalno-humanitarne ustanove koje se bave zbrinjavanjem osoba sa invaliditetom, za sport i omladinu i druge korisnike ovih neophodnih sredstava čiju je namenu korišćenja zakonom definisala Republika Srbija.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane