Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Osveta

 

M. Brkić

 

 

Nisam bio ravnodušan dok sam posmatrao izveštaj iz Narodne skupštine Srbije u kojoj je budući sužanj Oliver Dulić branio svoju nevinost, obećavajući da će se dobrovoljno javiti policiji da ga sprovede u zatvor.

Ser Oliver je delovao smrtno preplašen. Videlo se da je i ostavljen od svoje partije i drugova. Uz njega je, što je za svako poštovanje, bio vremešni profesor Dragoljub Mićunović, osnivač DS-a.

Ser Oliver će, dok pišem ovaj tekst, biti sproveden u zatvor.

Više godina Tabloid je pratio rad i delovanje i gospodina Dulića. Opisivali smo ga teškim rečima, i tražili njegovo  privođenje pravdi.O ljudima koji su iza rešetaka, pogotovu u zatvoru kakav je Okružni zatvor u Beogradu, nije pristojno upotrebljavati teške reči i optužbe. Dovoljno je što mu je Miljko Radisavljević, protuva od tužioca, za vratom.

Ljudolovka za ser Oliverom je dugo trajala. Igrali su se sa njim kao mačka s mišem. U svojoj  najavljenoj ''bespoštednoj borbi protiv organizovang kriminala i korupcije'' Aleksandar Vučić je prvo nanišanio na ser Olivera. Zašto baš na njega?

Ser Oliver je, tvrdo verujem, barem na hiljaditom mestu, na spisku onih koje treba izvesti na sud.

Očigledno, nema ništa slađe od osvete.

Podsetimo  se da je sadašnji ministar poljoprivrede, a odnedavno i podpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević, uhapšen 1. oktobra 2008. godine u akciji protiv „građevinske mafije". Akciju je vodilo takođe Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal. Gospodinu Kneževiću je određen pritvor, a 1. aprila 2009. godine godine Specijalno tužilaštvo Srbije protiv Kneževića je zvanično podiglo optužnicu koja ga tereti za zločinačko udruživanje, zloupotrebu službenog položaja, primanje i davanje mita. U pritvoru je ostao 13 meseci, a 4. novembra 2009. godine je pušten da se brani sa slobode. Krajem ovog oktobra okončaće se postupak protiv gospodina Kneževića i ''članova njegove zločinačke grupe'', a tužilac Radisavljević za Kneževića traži šest godina zatvora!

Kada je uhapšen, gospodin Knežević nije mogao da se obrati javnosti. Nije mu pružena šansa! Nije nikakva tajna da je on uhapšen na insistiranje ser Olivera i Bojana Pajtića. Smetao im je u poslu. Kakva zločinac, kakva mafija, pisali smo mesecima o ovom montiranom procesu. Ali, gospodin Knežević je proveo više od 13 meseci u ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu, a nakon četiri godine tek treba da bude doneta prvostepena presuda!O kakvoj je to, onda, pravdi reč!

Kao i u slučaju g. Kneževića, tužilac Radisavljević biće u ozbiljnoj poteškoći da ser Oliveru pripiše zločinačku grupu, jer ako je primo pare, učinio je to sam, u četiri oka.

Revnosni tužilac se potrudio, na nalog Aleksandra Vučića, da osveta stigne ser Olivera. Bojan Pajtić, Dragan Đilas i bratija iz DS-a amnestirani su od svog pobratima Vučića, koji javno priznaje da čeka rasplet događaja u DS-u. Zašto taj rasplet zanima gladne građane? I ko je ovlastio Aleksandra da u ime naroda daje pomilovanje i oprašta pljačke? Brzo će se saznati.

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane