Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Lazarevac

Lazarevac

 

Bure iz Rainog sela

U Lazarevcu obavezno nastradaju oni privrednici koji imaju pare, ali nee da ih podele sa lokalnim policajcima. Najnoviji takav sluaj desio se stranim dravljanima, vlasnicima "Rainog sela".

 

M.G.

 

U Rudovcima, kraj Lazarevca, u "Rainom selu" ivi dr. Radoje Stanojlovi, povratnik iz SAD, zajedno sa suprugom dr. Manju Cui Stanojlovi i njihovom maloletnom erkom Liming Zhang. elja dr. Stanojlovia bila je da pomogne ouvanju tradicionalnih vrednosti srpskog naroda, posebno onih vezanih za zanate i nain ivota.

Do sada je dr. Stanojlovi sa porodicom u projekat "Raino selo" uloio preko tri miliona evra, mnogo truda i rada, a najvie ljubavi. Zato je najmanje to je mogao da oekuje upravo ono to mu se desilo u zemlji njegovih pradedova.

Dana 9. septembra ove godine dr. Stanojlovi je u "Rainom selu" organizovao manifestaciju "Vaar starih zanata i hrane". Skup je 7. septembra uredno prijavio policiji u Lazarevcu i pojasnio sve detalje vezane za manifestaciju koja se odravala na njegovom imanju pored magistralnog puta Vreoci - Aranelovac. Unutranje obezbeenje je vrila ovlaena firma Avaks iz Lazarevca.

Oko 14 asova supruga dr. Stanojlovia je upozorila jednu osobu da je obavezna kupovina karata za ulaz. Nekih 40 minuta posle toga u "Raino selo" stie patrola policije koju su inili Radoslav Jeremi, zvani Bure i Zorko Marjanovi. Njima se obratila osoba koja je prethodno bila upozorena da mora da kupi ulaznicu, Ana Ili i rekla im da je bez razloga bila zakljuana u nekoj od prostorija "Rainog sela".

Iako njenu priu nije mogao da potvrdi niko od prisutnih, pa ni lanovi obezbeenja, policajci pristupaju hapenju dr. Stanojlovia i lanova njegove porodice. Prvo su lisice na ruke stavljene Manju Cui Stanojlovi iako ona nije pruala otpor niti je pokuala bekstvo. Policajac Marjanovi je posle toga onako vezanu baca na ulicu takvom estinom da ona glavom udara o beton. Posle je jedan od policajaca pesnicom u slepoonicu udario malu Liming Zhang.

Na kraju je policajac pod nadimkom Bure vezao i dr. Stanojlovia viui da e da ga ubije. Tokom pretresa kod dr. Stanojlovia je pronaen aparat za elektro ok to je Buretu posluilo kao inspiracija da samog dr. Stanojlovia izloi strujnim udarima.

Posle ovakvog maltretiranja svo troje je prebaeno u prostorije PS Lazarevac gde su zadrani do isteka zakonskog roka i onda bez ikakvog obrazloenja puteni kui.

Upueni iz ovog malog mesta dobro znaju ta je razlog ovakvog policijskog postupka. Radoslav Jeremi Bure se odavno ponaa kao lokalni erif i upleten je u sve mutne poslove koji se deavaju na ovom prostoru. Iako nii policijski slubenik on vozi BMW dip i ivi na visokoj nozi.

Dobar deo njegovih para potie upravo od reketiranja uspenih stanovnika rejona koji bi, inae, Bure trebao da uva. Dr. Stanojlovi sa svojim svetskim navikama, nije uspeo da se uklopi u ovakav nain rada. Zato je kao primer ostalima morao da nastrada.

O svemu su obaveteni kako srpski ministar unutranjih poslova, tako isto i amerika i kineska ambasada. Ako bi domae ministarstvo reagovalo pre stranih ambasada bio bi to znak da se neto zaista poboljalo u ovoj zemlji nasilja.

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane