Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

 

Tabloid je pozvan

 

Dok se Grci u Atini bore protiv tiranije krupnog kapitala, u Beogradu tiranišu Srbe

 

Banka za pljačkanje, mučenje i orgije

 

....

 

Poštovani,

 

Ogromna većina zaposlenih Piraeus Banke u Srbiji podržava Vaše pisanje u nastojanju da javnost sazna istinu o golgoti kroz koju prolaze zaposleni ove banke, a koju kreiraju grčki i domaći plaćenici za šaku evra i besmislenih privilegija.

Ono što ste do sada napisali čitaocima daje pravu sliku o događajima u ovoj tužnoj organizaciji. Bili bismo Vam veoma zahvalni da objavite i ovaj tekst koji Vam šaljemo, jer smatramo da je neophodno da se što više činjenica iznese u javnost, kako bi bar pokušali da zaustavimo teror koji menadžment ove banke sprovodi nad svojim robovima, tj. takozvanim zaposlenima Piraeus banke.

Javnost verovatno ne zna mnogo o brojnim kreditima stanovništvu koji su zaključno sa 2006. godinom, u vrednosti od oko 3 miliona eura (ovo je zvaničan iznos, dok se prava cifra može samo naslutiti), odobreni različitim fizičkim licima na osnovu falsifikovane dokumentacije.

Ova prevara je odavno predmet istrage policije, a u banci je poznata kao „Zemun case" (jer je većina takvih kredita odobrena u filijali u Zemunu).  Međutim, simptomatično je to što su kao odgovorne u ovom slučaju označene samo Vesna i Sandra Tomić, koje su kao žrtvena jagnjad predate policiji, dok su pravi kreatori prevare, njihovi nadređeni, ne samo ostali na slobodi, već su i napredovali! Pogađate, kreatori su, naravno, Grci. 

Glavni mastermind čitave prevare, Joanis Nikolopulos, inače bivši član izvršnog odbora banke, na vreme je sklonjen u Atinu da bi izbegao istragu.

 Njegovi saučesnici u ovom poslu, Jorgos Panacopulos i Panajotis Divriotis, nagrađeni su višim pozicijama i većim platama. Panacopulos, koji je inače poznat po bahatom ponašanju prema kolegama i celodnevnom kockanju na internetu, od regionalnog menadžera zaduženog i za filijalu Zemun, napredovao je do direktora sektora za razvoj proizvoda i marketing. Koliko je ovaj diplomirani DIF-ovac, čija je jedina kvalifikacija za posao koji obavlja činjenica da je Grk, stvarno kvalifikovan za pomenutu poziciju, najbolje govori verovatno najgori reklamni slogan u istoriji marketinga, a koji glasi "zna karate, lomi dug na rate", a koji Piraeus banka koristi za promociju jednog svog kreditnog proizvoda. Jedini način na koji pomenuti „ekspert" zna da „razvije" proizvode banke je da poseti internet sajt EFG Eurobanke i odatle iskopira njihove proizvode koje nudi kao proizvode Piraeus banke, samo po višoj ceni. 

Panajotis Divriotis, čiji potpis se nalazi na odobrenju svakog kredita koji je pušten na osnovu fiktivne dokumentacije, sada je direktor svih filijala banke! Pored toga, banka mu plaća postdiplomske studije u Americi, vredne najmanje 50.000 eura, a takođe i česta putovanja u SAD, da bi „slušao predavanja", kao i u Italiju da „razmenjuje iskustva".

Ovaj uživalac opojnih sredstava na svoja američka putešestvija vodi i svoju suprugu Vesnu, inače koleginicu iz banke, kojoj banka takođe plaća put, valjda da joj mužić ne bi osećao tugu u tuđini, što bi se negativno odrazilo na poslovanje filijala. Veliko je pitanje kako je Divriotis uspeo da izbegne istragu vezanu za zemunske kredite, izgleda da je ovde izdvojena značajna suma novca kako bi policija zažmurila na oba oka. Takođe je i pitanje na osnovu kojih je kvalifikacija njegova supruga, već pomenuta Vesna, dobila unapređenje i povećanje plate, u situaciji kada se običnim zaposlenima plate smanjuju!

Čvrsto se držeći maksime „čega se pametan stidi, time se lud ponosi", gospođa Divriotis se bez ikakvog blama hvali kolegama da joj je plata povećana, znajući da su tim istim kolegama plate smanjene! Da licemerju nema kraja pokazuje postupak dotične gospođe kada je svoje zaposlene, koji jedva sastavljaju kraj s krajem, pitala da li neko od njih ima punjač za iPhone4 !

Posebno groteskna priča je tzv. „jačanje" odeljenja koje se bavi kreditima malim i srednjim preduzećima, odnosno SME odeljenja.

Na čelo ovog odeljenja, valjda u nedostatku srpskih kadrova, doveden je iz Atine Dimitris Nefros, čovek izgubljen u prostoru i vremenu, ali vrlo vešt u korišćenju privilegija, tj. ogromne plate, skupog automobila i drugih perverzija dostupnih samo osobama sa grčkim pasošem. Broj zaposlenih u ovom odeljenju je poslednjih meseci skočio nekoliko puta, a glavni kriterijumi da bi se iz filijale dospelo u ovo odeljenje su:osoba ženskog pola, u vezi ili braku sa grčkim kolegom ili bilo kojim Grkom, a ako taj uslov nije ispunjen, onda silikoni u grudima ili ustima, duge noge, lepo lice i starost do 30 godina.

Tako je jedna od prvih zaposlenih koja je iz filijale došla u ovo odeljenje Ana Karaić, devojka Kosmasa Samarasa, direktora sektora za rad sa stanovništvom, koja je poznata kao osoba lakog morala. Njen dečko Kosmas je školski primer postavljanja ekstremno nestručnog kadra na vrlo važne pozicije u banci, samo da bi se izbeglo slučajno postavljanje nekog sa srpskim pasošem koji izgleda u Piraeus banci predstavlja strašan hendikep za bilo kakvo napredovanje.

O kakvoj banci je reč veoma dobro govori činjenica da je osoba koja u normalnim okolnostima treba da bude primer za ostale zaposlene, direktor sektora ljudskih resursa Aleksandra Radić, u stvari simbol nepotizma i korupcije u banci, jer voli da se podmaže sa 5.000 evra.

„Posvećenost" grčkog kadra poštovanju propisa Republike Srbije vidi se i kroz činjenicu da bivši član izvršnog odbora banke Kostas Vajotis, redovno puši u svojoj kancelariji, iako je pušenje u prostorijama banke strogo zabranjeno! Time Vajotis svima daje do znanja da je Grcima dozvoljeno sve što običnim srpskim smrtnicima nije, čak i to da banka plati kaznu zbog njegove bahatosti.

Dok se zaposlenima uskraćuje čak i kancelarijski materijal neophodan za rad, na drugoj strani grčki kadar i njegove domaće sluge bahato razbacuju sredstva banke, istovremeno se ne trudeći da sakriju ni jedan detalj svog razmetljivog ponašanja.

Kao da sve opisano nije bilo dovoljno da se ubije svako zrno bilo kakve normalnosti, krajem prošle godine je Neoklis Neokleos, predsednik izvršnog odbora banke, pokrenuo „akciju" prinude zaposlenih da potpišu anekse svojih ugovora o kreditu, kojima se u slučaju odlaska iz banke taj zaposleni saglašava da mu se kamatna stopa podigne iznad kamatne stope koja važi za sve ostale klijente banke! Iako je banka u gubicima, sa ogromnim procentom nenaplativih kredita, potpisivanje ovih aneksa je za Neokleousa postalo najvažniji cilj, važniji i od opstanka same banke!

Početak terora je od novembra 2011. prave se aneksi ugovora na stambene kredite zaposlenih jer je 5. decembra 2011. trebao da stupi Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga (i hvala Bogu stupio je). Neoklis Neokleus direktor Banke naređuje da se svim zaposlenim podignu kamate na stambene kredite, aneksom ugovora o kreditu, i da oni "dobrovoljno" potpišu aneks, "srećni" što će im rate biti ogromne i što neće imati od čega da žive, i što će verovatno morati da daju nekretninu na doboš. U slučaju odlaska iz banke iz bilo kog razloga npr. bolest, otkaz i sl. aneks predviđa drastično povećanje kamata, mnogo više u odnosu na klijente banke. Ovo povećanje kamata važi kako za kredite u evrima tako i za kredite u "švajcarcima". Kako se radi o kreditima od 25 ili 30 godina niko normalan ne može da tvrdi da će toliko postojati Piraeus banka, da će toliko živeti, a kamoli da će raditi u toj zelenaškoj ustanovi. Aneksi nailaze na veliki otpor zaposlenih.

Aneks sastavlja direktor pravne službe Josif Jušković, partijski kadar demokratske stranke u saradnji sa svojim pomoćnikom Miodragom Mišovićem. Josif Jušković je studirao pravni fakultet 12 godina i kažu da o pravu pojma nema. I Josif i Miodrag dolaze u Piraeus 2009. godine sa pripravničkih mesta u Inteza banci i veoma brzo preko partijskih veza uspevaju da nasamare bivšu direktorku pravnog sektora.

Josif Jušković ima 39 godina, neoženjen i kako se u Banci priča impotentan! Miodrag Mišović ima 35 godina, nikada nije imao devojku, nema ni druga ni prijatelja, i u Banci veruju da je homoseksualne orijentacije. Zadatak ove dvojice rukovodioca je da smišljaju načine kako da zaobiđu zakone Republike Srbije, i u tome imaju punu podršku generalnog direktora. Njihov najveći neprijatelj je u ovom trenutku magazin "Tabloid" zbog iznošenja istine o ovoj Banci. Problem je međutim, što su Josif i Miodrag (a i ceo pravni sektor ove Banke) toliko nestručni,  da je zbog njih Banka izgubila gotovo u svakom sporu protiv klijenata. Takođe, je Banka više puta kažnjavana zbog njihove nestručnosti od strane Narodne banke Srbije.

U pravnom sektoru banke sedi sam ološ, svi su zaposleni preko veze, svi imaju velike plate za razliku od ljudi u filijalama. Aleksandra Radić je žena koja je razvedena godinama... Aleksandra šalje Juškovića i Mišovića na skupe seminare po Sloveniji i drugim zemljama na kojima oni uče kako se maltretiraju zaposleni.  Ovome treba dodati još informaciju da je Aleksandra Radić leto 2012. provela na Kipru u kući Neoklisa Neokleusa....

Zaposleni u Pireus banci

(Slede potpisi zaposlenih)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane