Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Sahrane umesto svadbi

 

Milovan Brkić

 

Izašli smo iz krize, kaže mi prijatelj. Klimam glavom, stežući usne, čudeći se tom zaključku. ''Ušli smo u katastrofu" - nastavlja, i ja klimanjem glave se slažem sa njegovom konstatacijom, a on dodaje - ''Očekuje nas kataklizma''.

Hidrometereološke prognoze su sumorne. Očekuje nas ledena zima, najteža u poslednjih pet vekova! Pred očima mi zavejani seljaci, smrznuti starci, mrtvozornička služba kako iz stanova po gradovima i varošima iznosi smrznute koji nisu imali struje da se ugreju, jer im je isključena, a ni su imali novca ni za druge izvore energije. Na neočišćenim drumovima i prugama helikopterima se odnose promrzli.

Službeni glasnik Aleksandra Vučića - dnevna novina Informer najavljuje da će prvi potpredsednik Vlade Srbije istu oboriti 27. oktobra, i da će izbori biti održani u decembru, usred zime, kad im vreme nije. Ima da se izađe i glasa za Vučića i njegovu pedersku družinu. Boli Vučića za studen, za glad i patnje. On se igra vlasti, njega zanima novac, moć i guze njegovih dečkića.

Ko o čemu, a Vučić o hapšenjima i izborima. Ako mu se ne dozvoli da nekog uhapsi, po svom ćefu, on će da ode, preti nam svakodnevno! Idi u tri lepe materine, samo nas ostavi da te više ne gledamo, treba mu javno poručiti!

Ovih toplih jesenjih dana povlačim se po bolnicama, posećujem doktore. Taj užas od našeg zdravstva je teško opisati. Do lekara dolazim gradskim prevozom, u autobusima koji su puni putnika kao šibice, i svakom od nas privatni mafijaši kradonačelnika Đilasa podignu pritisak, zadržavajući vozila na stanicama, dok ne utvrde da li smo platili Đilasu globu.

Glad se, poput aveti, nadvila nad Srbijom. Ne poznajem čoveka koji nije uplašen za sudbinu svoje porodice. Vlast se zadužuje. Ološ se ponaša kao da svet počinje od njih. Nemaju stida, ni srama...

Banditi iz Demokratske stranke odahnuli. Njihov čovek - Aleksandar Vučić, svim svojim bićem se trudi da ih zaštiti. Gomila pedra okupljenih u SNS-u i mala grupa masona, koja mu služi, uživa u svom statusu. Postali su neko!

Miodraga Rakića voze i dalje blindirana vozila. Svaki velikodnostojnik iz DS-a čuvan je po Vučićevom nalogu od čete svojih policajaca ili policijskih specijalaca. Na raspolaganju su im vile, stanovi. Njihove šefove i konta Aleksandar Vučić čuva kao da su njegovi.

Većini građana kada ugledaju ovog gada koji se svakodnevno šepuri, udari krv u glavu. Njegov predsednik Dragan Šutanovac opelješio je ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije za više od pet milijardi evra. Demokratska stranka je, samo od razvojne banke Vojvodine uzela desetine miliona evra, od Telekoma je drpila toliko novca da kompjuter ne može pobrojati.

 O, ne, ne, to ne zanima Aleksandra Vučića! On ima zadatak da sve te pljačke pokrije. On juri sitne prestupnike, isključivo ako su iz SPS-a.

Plaši li se Aleksandar Vučić zbog svojih prevara? Koliko je para uzeo od Stanka Subotića, Kosmajca i druge gospode, obećavajući im brda i doline? Koliko je novca uzeo od svojih dečkića iz SNS-a, iskoristivši ih po više osnova, a oni danas o tome pišu opširno saopštenje za javnost.

Verujem da će g. Vučić podneti ostavku na dan koji je najavio njegov Službeni glasnik - Informer. Sačekaće rasplet događaja u Demokratskoj stranci. Možda će ga izabrati za počasnog predsednika. Ili, možda on, kao pederska kuca,  želi samo da ga pomaze po glavi, i javno pohvale kako je njihov brat sve učinio za njih. U Srbiji će se ove jeseni pevati - Jesen stiže, ja se ne oženi...U Srbiji će se, ove jeseni, masovno umirati. Aleksandar Vučić i njegova pederska grupa krivi su za mnoga od tih umiranja.

 

 

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane