Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Su(lu)dovanje

 

Brisa Tatona je ubila srpska politička elita i pravosuđe

 

Presude stižu odozgo

 

Vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu, kojim je predsedavala sudija Nataša Albijanić supruga vršioca funkcije predsednika ovog suda Dragoljuba Albijanića, odbilo je zahtev branilaca osuđenih navijača Partizana, za ponavljanjem krivičnog postupka. U ovom montiranom postupku oni su prvo suđeni na 240, a potom im je kazna smanjena na ukupno 120 godina zatvora. Bris Taton je umro 17 dana nakon povređivanja, a njegova smrt je  trebala srpskim vlastima kao argument za nasilje koje sprovodi prema navijačima

 

major Goran Mitrović

 

 

Da podsetimo čitaoce: pod optužbom da su ubili, na podmukao način, francuskog navijača Brisa Tatona, uoči utakmice Partizan - Bordo (17. septembra 2009. godine), veće Višeg suda u Beogradu, kojim je predsedavala sudija Mirjana Ilić, a član veća je bio i sudija Vladan Ivanković, osudilo je trinaest navijača Partizana na ukupno 240 godina zatvora!

Apelacioni sud u Beogradu je u oktobru prošle godine preinačio prvostepenu presudu i smanjio je osuđenima kazne za ukupno 120 godina! Kazne je preplovio.

U ovom nezapamćenom sudskom nasilju učestvovao je i bivši srpski predsednik Boris Tadić, gradonačelnik Dragan Đilas, bivša ministarka pravde Snežana Malović i državni sekretar Slobodan Homen, i Milorad Veljović direktor srpske policije.

Branioci optuženih su priložili Višem sudu u Beogradu dokaze, koji nesporno dokazuju da osuđeni navijači Partizana nisu bacili sa trotoara Brisa Tatona, već je on sam, bežeći od njih, skočio niz zid visok oko šest metara.

Advokati su priložili izjave očevidaca, žene koja je pozvala hitnu pomoć, odmah po Tatonovom skoku, njen razgovor sa dispečerom Hitne pomoći, kao i transkript tog razgovora, i kopiju njene izjave date istog dana u policiji tim povodom, kao i pisanu i pred sudom overenu izjavu penzionisanog radnika MUP-a Srbije Dragana Crepulje, koji je Tatonov skok video sa garaže u Obilićevom vencu, sa udaljenosti od oko deset metara.

Niko od svedoka saslušanih u sudskom postupku, ni navijači Bordoa, ni zaštićeni svedoci, nisu videli da su optuženi bacili Tatona niz stepenište, što su i potvrdili na sudu..

Ali, podanička srpska vlast, da bi se dodvorila inostranim centrima moći, započela je kampanju protiv navijača, i uz pomoć srpske policije, i načelnika Uprave kriminalistčke policije PU Beograda, prikrili su izjave očevidaca, snimke sigurnosnih kamera, i veće sudije Mirjane Ilić osudilo je većinu optuženih na najteže zatvorske kazne!

U rešenju sudije Nataše Albijanić navodi se "da su priloženi dokazi i izvedeni pred sudom, ne bi doveli do drugačije odluke suda"! Znači, odluka je doneta na nekom mestu van sudnice, i tačka! kakvi dokazi, zar oni zanimaju sud.

Istog dana, kada je odluka vanraspravnog krivičnog veća dostavljena medijima, vršilac dužnosti funkcije predsednika Višeg suda u Beogradu, sudija Dragoljub Albijanić je svoju suprugu Natašu, koja je bila predsednik vanraspravnog veća, rasporedio za sudiju pretresnog veća. Zbog dobro obavljenog posla, on namerava da je uz pomoć Visokog saveta sudstva, unapredi za sudiju posebnog odeljenja za organizovani kriminal.

Za predsednika vanraspravnog veća Dragoljub Albijanić je imenovao sudiju Vladana Ivankovića, koji je bio član veća koje je osudilo navijače na 240 godina zatvora! Sudija Ivanković je gnjida koja čita tuđe presude. Poznat je i po tome što je bivšeg direktora Elektrodistribucije Branislava Uskokovića, koji je opelješio ovo preduzeće prisvojivši 32 stana, kuću, automobile, osudio na tri godine zatvora! Apelacioni sud je ukuinuo presudu i za 29. oktobar zakazao je glavni pretres pred ovim sudom.

Sudija Nataša Albijanić je alkoholičarka, koja je bila u vezi sa sudijom ovog suda, koga je njen muž premestio u odeljenje za organizovani kriminal, da bi izbegao skandal.

Protiv rešenja vanraspravnog veća dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu. Ali, mrka kapa da će činjenice biti od odlučnog značaja za presuđenje. Presude se i dalje pišu u centrima moći.

Da su sudije, odane mafiji i bivšoj vlasti Demokratskoj stranci, zaštićene kao beli medvedi, ukazuje i činjenica da je sudija Višeg suda u Beogradu Mirjana Ilić, koja je donela zločinačku presudu, osuđujući navijače na 240 godina zatvora, izabrana od Visokog saveta sudstva za disciplinskog tužioca. Ako se žalite na rad nekog sudije, prijava ide kod pijanog skota Mirjane Ilić, koja se opija po kafanama i kući je nose ko borca na lafetu.

Ministar pravde Nikola Selaković javno tvrdi da je srpsko pravosuđe dotaklo dno, da je korupcija, nepotizam i bezakonje postalo normalno stanje stvari.

Kao razlog što ne može da učini ništa na reformi  i uništenju zločinačke bande u pravosuđu i tužilaštvu, gospodin Selaković je potvrdio našem uredniku, da aktuelni podpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sprečava svaku personalnu promenu u sudovima i tužilaštvima. već tri godine sudovi u Srbiji nemaju predsednike sudova, već vršioce funkcija predsednika suda.

Bez ustanka građana, nema nam spasa od ovakvog sudstva.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane