Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Srpsko pravosu|e uvek je na usluzi onima koji imaju

Srpsko pravosuđe uvek je na usluzi onima koji imaju

 

Ko to dira Faraona?

 

  U nekoliko nastavaka Tabloid je opisao neviđenu pljačku u pirotskoj fabrici Tigar. Opisali smo na koji način je doskorašnji direktor ove kompanije Dragan Nikolić, u ovoj varoši poznat kao Faraon, sa svojim desnom rukom Jelenom Petković, zvanom Mama, i sa saučesnicima, opelješio Tigar za desetine miliona evra. Objavili smo i fotokopije štetnih ugovora, kao i hronologiju pelješenja Tigra.

  Usred serijala gospodin Nikolić je otišao u penziju, a zamenila ga je na mestu prvog čoveka Jelena Petković, priprosta žena, koja je bila strateg pljačkanja kompanije i njenih prateći firmi. Pobrojali smo i imovinu Faraona i njegove kriminalne grupe.

  Dana 24. avgusta, Faraon i Mama podnose Prvom osnovnom sudu u Beogradu privatnu krivičnu tužbu protiv našeg urednika Milana Glamočanina, a četiri dana kasnije i novu tužbu, kojom, osim Glamočanina, tuže i pomoćnika glavnog urednika Milana Malenovića.

  Njihove tužbe, mogu se uporediti sa tužbama Al Kaponea protiv novinara koji su opisivali njegova nedela.

  Drugu tužbu Farona i Mame dobija sudija Tatjana Bezmarević Janić (28. avgusta), koja je bez odlaganja, mada je zadužena sa 400 predmeta, prosleđuje istražnom sudiji Jovi Vukčeviću, čija stručna saradnica odmah zakazuje sprovođenje istražnih radnji protiv naših urednika za 17. oktobar.

  Justicija je u šprintu, jer je sudija Tatjana Bezmarević Janić dobila priliku da se osveti glavnom uredniku lista Milovanu Brkiću, koga je, svojevremeno lažno optužila za ugrožavanje sigurnosti. Milovan je oslobođen od optužbe nakon istrage koja je trajala pred Drugim opštinskim sudom u Beogradu duže od tri godine!

  Drugi sudija istog suda nije još ni stigao, zbog broja predmeta, ni da pročita privatnu tužbu Dragana Nikolića i Jelene Petković!

  Zašto ispisujemo ove redove? Zato, da podsetimo čitaoce da su dvoje ljudi, koji su olakšali kasu kompanije Tigar za nekoliko desetina miliona evra, i dalje na slobodi! Više javno tužilaštvo u Pirotu, očigledno nije kadro da ih privede zakonu. U Srbiji se, uz ovakvo pravosuđe, nekažnjeno može pljačkati. Nastavićemo, u sledećim brojevima, da opisujemo kriminal rukovodstva Tigra, da im budemo za vratom, da ne mogu mirno da spavaju.

  Faraon i Mama pričaju u Pirotu prijateljima da su se iskupili, da su mnogo para odneli Aleksandru Vučiću! Navodno su i urednike Tabloida podmitili!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane