Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Reagovanje

 

Korupcija i pljaka na Vojnomedicinskoj akademiji

 

Doktorima oi ispadaju kad vide pare

 

Visokopozicionirani strunjak sa Vojnomedicinske akademije (VMA),  pismu upuenom redakciji Tabloida, opisuje kako njegove kolege lekari zarauju ogroman novac pljakom ustanove u kojoj rade i stalnim koruptuvnim poslovima

 

..........

 

Potovani, u broju 254 od 15.03.2012 ste objavili lanak ,,Oevidno bezono" o liku i delu naelnika One klinike VMA, koji je podigao veliku prainu u Ministarstvu odbrane i vojno-obavetajnoj agenciji. Bilo mi je interesantno da to istraim. Evo nekoliko zakljuaka do kojih sam doao...

Informacije koje ste objavili su potpuno tane. Ova saznanja ima i VBA, meutim pukovnik Miroslav Vukosavljevi je saradnik DB i VBA ve 12 godina pa se informacije o njemu zatakavaju. Panika je nastala jer su objavljeni poverljivi podaci slube VBA. Drugo, pukovnik M.Vukosavljevi je na Onoj klinici VMA organizovao kriminalnu grupu koja je za zadnje dve godine otetila budet VMA za oko 4 miliona evra. Tu grupu sainjavaju pukovnik prof Miroslav Vukosavljevi - naelnik One klinike VMA, potpukovnik dr.Vladimir Dragani, naelnik odeljenja za kataraktu, potpukovnik ass. Mirko Resan - naelnik odeljenja dijagnostike oka (refraktivna operacija), dr Irena Popovi - anesteziolog u operacionim salama VMA, Ljiljana Milainovi - sestra u operacionim salama VMA...

 Ova grupa je na nekoliko naina tetila budet. Pacijenti zakazani na VMA da plate operaciju katarakte ili vitroretinalu operaciju, pod izgovorom da nema odgovarajueg soiva, materijala za operaciju, obavetavaju se, kad dou na zakazanu operaciju na VMA, da e biti za iste pare operisani na privatnu kliniku MILMEDIC (stvarni vlasnici poliklinike M.Vukosavljevi i V.Dragani), od strane ova dva hirurga, jer tamo  ima sav potreban materijal (uglavnom izneen iz operacionih sala VMA!).

Pacijentima koji se usprotive tome menja se dijagnoza i otputaju se sa klinike bez uraene intervencije. Pacijentima  koji ele da plate refraktivnu operaciju (skidanje dioptrije) na VMA, pripremna merenja se urade na VMA a zatim ih dr. M. Resan (provereni kadar DS, unapreen za uspeno pljakanje budeta VMA potpukovnikim inom od strane Dragana utanovca), pod izgovorom da ne radi aparat za operaciju, prebacuje u MILMEDIC gde im se uradi operacija i sve naplati.

Tako sedmino prebacuju oko 40 pacijenata i direktno tete budet VMA za oko 150.000 evra meseno! Potroni materijal za operacije (oiva, setovi za kataraktu, setovi za vitro -retinalne operacije, noevi za refraktivnu operaciju, setovi za anesteziju) se uzimaju iz sala za operacije VMA (to radi deo grupe koji su zaposleni u operacionim salama) i tako tete budet VMA za oko 30.000 evra meseno!

 Posebna pria je sa zloupotrebom leka EVASTIN. On se daje pacijentima na VMA u istraivake svrhe i nije registrovan u Srbiji za zvaninu upotrebu. Meutim to ne smeta ovoj grupi da ovaj lek u pricevima iznose sa VMA i daju ga pacijentima u poliklinici MILMEDIC po ceni od 400 evra po tretmanu.mimo bilo kakvih zakonskih  okvira inei krivino delo (koritenjem javno neregistrovanog leka) protiv zdravlja ljudi. Sve ovo ukazuje da je u protekle 2 godine budet VMA oteen za oko etiri miliona evra!

 Evidentno da je ova grupa bila pod zatitom odreenih struktura bliskim Demokratskoj stranci (V. Dragani jako blizak vrhu DS) , kao i VBA (naelnik S. Kova posredovao u postavljenju M.Vukosavljevia na elo One klinike VMA), meutim videemo da li e nova vlast imati snage da se obrauna sa ovakvim primerima.koji naalost nisu usamljeni.

 

(Ime autora poznato redakciji)

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane