Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Reagovanje

 

Transformisanje miliona

 

Nekoliko radnika preduzeća Elektromreža Srbije Beograd, pridružilo se Tabloidovom, istraživanju kriminalnih radnji u Elektroprivredi Srbije pismom u kome novim činjenicama o brojnim pljačkama teško optužuju rukovodioce svoje firme, za brojne nezakonitosti. 

 

.........

 

Podsećamo javnost da je još u martu 2012. godine, Tabloid objavio naše pismo sa detaljima  o protivzakonitim aktivnostima našeg generalnog direktora Miloša Milankovića vezano za realizaciju dva ugovora za nabavku mernih transformatora od firme Jugotrade iz Beograda. Na osnovu tih ugovora između EMS-a i Jugotrade-a, Milanković je buo dužan da, tokom ove i prošle godine, isporuči 251 komad transformatora 110 kV i 28 komada 220 kV mernih transformatora, proizvođača Energoinvest (preduzeće "Rasklopna oprema" iz Istočnog Sarajeva), u ukupnom iznosu od preko milion evra. Ugovoreni rokovi su davno istekli, niti jedan jedini merni transformator po ovim ugovorima nije isporučen niti postoje realne šanse da se to ikada desi. Čak nije do kraja realizovan ni ugovor između EMS-a i  Somborelektra za 110 kV merne transformatore istog proizvođača a rok za isporuku je bio u 2010. godini! Firma Energoinvest, "Rasklopna oprema", proizvođač mernih transformatora čiji je većinski vlasnik Jugotrade-potpisnik ugovora, nalazi se prema našim informacijama u bezizlaznoj finansijskoj situaciji.

Naime, ukupna dugovanja radnicima, državi i dobavljačima, premašili su deset miliona evra, fabriku su napustili skoro svi stručni kadrovi kao i vrsni majstori, proizvodne linije su van pogona duže od godinu dana!

 Sve ovo napred navedeno je bilo veoma dobro poznato bivšem direktoru Milankoviću i njegovim saradnicima koji na žalost nisu preduzimali bilo kakve ugovorima utvrđene aktivnost kao što su: aktiviranje menica za povrat isplaćenih avansa i menica za garanciju za dobro izvršenje posla i na kraju raskid ugovora i naplatu obeštećenja. Verovatno da su oni, uz nimalo zanemariva "čašćenja", bili svakodnevno animirani od strane menadžmenta Jugotrade-a i Energoinvesta o skorom (a već preko godinu dana neispunjenom) ozdravljenju fabrike proizvođača mernih transformatora. Ozdravljenje je bilo bazirano na obećanjima Vlade Republike Srpske o nekom povoljnom kreditu od oko šest miliona evra, o kome se priča već godinu dana (obećanje ludom  radovanje).

Iz razgovora sa našim dugogodišnjim saradnicima koji su razočarani napustili Energoinvest (ili su od strane novog menadžmenta oterani iz njega) ni duplo veći kredit ne može sprečiti neminovni stečaj. Želimo dalje vas i vaše čitaoce informisati i o novoj kriminalnoj saradnji starih partnera: Nedavno je EMS objavio javnu nabavku za 110 kV merne transformatore na kom je naravno učestvovao i Jugotrade sa najnižom ponuđenom cenom u iznosu od oko 800.000 eura. U EMS-u je u toku lobiranje da se ugovor dodeli upravo Jugotrade-u i pored činjenice da prethodnim ugovorima kasni sa isporukama duže od godinu dana! Najiskrenije se nadamo da će novi direktor EMS-a sprečiti novi kriminal u našoj firmi kao i da će za neispunjene ugovorne obaveze od strane Jugotrade-a provesti zakonske i ugovorne odredbe.

 

Radnici "Elektromontaže Beograd"

 

(Imena autora poznata redakciji)

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane