Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ku~evo

Ku่evo

Urota Hrvata, u ataru Vlaha

 

Glavnom uredniku Milovanu Brkiu

U ime nacionalne zajednice Vlaha, na ovaj nain želimo da se sazna istina o stanju JP „Srbijašume" gazdinstvo Kuevo, a ujedno i sebe da zaštitimo od bahatosti rukovodstva gazdinstva koje predvodi direktorka Mira Vender kao i njeni sateliti šef šumske uprave Kuevo Petar Mrmoš i tehniki direktor Miroslav Ševi.

Vreme je da se zna istina o lopovki iz Kulia, Miri Vender, tadašnjem ševu ŠU Požarevac, a na potezu sela Kuli. Komisija je bila u sastavu diplomiranih inženjera šumarstva, Miša Barni, Jovan Jovi i Maja Životi.

Navedena komisija je svoj posao obavila savesno gde je pronašla ogromnu krau drvnih sortimenata (topole) što je svojim zapisnikom, a koji nikada nije ugledao svetlost dana iz razloga što Mira Vender, tadašnji šev ŠU Požarevac bira se na funkciju direktora gazdinstva. U to vreme Maja Životi je bila zamenik direktora gazdinstva koju Mira dekretom smenjuje kako bi zataškala svoj lopovluk zbog injenice da bi trebala biti uhapšena.

U ŠU Požarevac radi i njen suprug Ilija Vender na radnom mestu traktoriste, koji je primljen kao težak invalid u radni odnos bez lekarskog uverenja i koji upravlja šumskom upravom. U meuvremenu zapošljava i svog sina Zorana koji iz školske klupe seda na mesto magacionera i zajedno sa svojim ocem krade naftu i ostale delove koje može unoviti. Pored toga naplauju i putne troškove za odlazak na posao na relaciji Požarevac-Kostolac. A da za odlazak na posao koriste službeno vozilo.

 Za svog zamenika postavlja tehnikog direktora Miroslava Ševia koji je poznat u Majdanpeku kao osoba koja radi na procenat. Miroslav je ranije bio ŠU Majdanpek a sada taj Miroslav svakog dana putuje novom "Ladom Niva" na relaciji Kuevo-Majdanpek i obratno, kao da je on vlasnik vozila, a ne gazdinstvo.

Mi Vlasi želimo da kroz ovaj vid izjavimo protest, jer se na elu gazdinstva nalaze Hrvati i verovatno zbog njihove "arijevske krvi", maltretiraju Vlahe.

Takoe lopovka iz Kulia živi u Požarevcu u kui koju je kraom napravila i svakodnevno luksuznim vozilom Škoda Oktavija dolazi na posao i obratno, što godišnje troši za putne troškove 30.000 evra. U vremenu kada je potrebno štedeti ona troši novac na vozikanje. Svom sinu Zoranu kupuje najnovijeg pasata za 18. Roendan od jedne inženjerske plate.

Svog ljubavnika Petra Mrmoša, Hrvata iz Virovitice - Tumanovog roaka, nagrauje putnim troškovima na relaciji Kuevo-Beograd i obratno, tri puta nedeljno, iako taj mali ovek živi u Kuevu. Petar Mrmoš dobija stan od JP „Srbijašume" ŠU Požarevac u samom centru Požarevca. Taj stan prodaje i kupuje kuu u Beogradu.

Petar „Kvržica" ima podebeo policijski dosije kao lovokradica. O njemu je i o njegovom poštenju pisala štampa koju vam dostavljamo. Njihova ljubavna veza zapoeta je još kada je Petar živeo u Požarevcu i dalje traje te on maltretira nas Vlahe a jedan od primera je i postavljanje Mihajlovi Lepe, šumarskog tehniara za stražara na stovarištu Brodica.

Naime, Lepa na mestu stražara radi bez rešenja, bez plaenog nonog radi i po 48 sati neprekidno bez prava glasa gde Petar sa svojom Maricom vrši mobing. Sramota, jeste Vlajna ali asna! Drugi sluaj direktorka smenjuje šumara Raji Ljubišu iz Voluje, izmišljenom kraom koja nema utemeljenje niti dokaz a na njegovo mesto postavlja šumara Panti Nebojšu protiv koga gazdinstvo vodi sudski spor zbog krae, taj Nebojša dobija to mesto jer direktorkinom sinu završava šumarsku školu u Kraljevu, nagrada za  lopova ipak postoji.

U gazdinstvu niko ne sme ništa da kaže od Tumanovih bojovnika, jer oni odmah daju otkaze kako bi prikrili sebe i svoje zloine. Kada se tie ŠU Žagubica ne žele da prime u radni odnos šumarskog inženjera koji je položio pripravniki u „Srbijašume" našeg Šๆepulovia, koji sada šeta ulicama oekujui da osvane još jedan Hrvat. Inženjerima Srbima iz ŠU Požarevac zakida stimulativni deo zarade, ak i trudnicama uskrauje pravo na materinski dodatak. Petar Mrmoš je pre godinu i po dana samovoljno uzeo službeno vozilo "Škoda Fabija" i krenuo kui za Beograd, te u požarevcu izazvao svojom krivicom saobraajni udes i navedeno vozilo uništio sto posto. Njegova Marica stopira traženje štete i zbog pritiska pravnice Jelice Trifunovikoja je želela da se šteta naplati šalje dekretom u penziju.

Mi Vlasi ovo više neemo trpeti i tražiemo internacionalizaciju navedenog problema i obavestiemo Rumunsku ambasadu da ona štiti nas od ove najezde Tumanovih bojovnika.

Uz pozdrav: nue eme - nuje gros! Ne boj se da kažeš da si Vlah!

 

podeli ovaj ่lanak:

Natrag
Na vrh strane