Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

\ilas

Đilas

 

Dok Dragan Đilas krade, Aleksandar Vučić mu čuva leđa

 

Kradonačelnik Beograda postaje kum Balkana

 

U operaciji "Kum" koje su poslednjih meseci vodile srpske snage bezbednosti, otkriveni su planovi i današnjeg kradonačelnika Beograda da proširi svoj uticaj i izvan granica Srbije. Laka para ne miruje. Kada sirotani, peko noći, s pozicija vlasti opljačkaju budžete gradova, javnih preduzeća, fondova, i napune sefove kešom, a brojka pređe milijardu evra, onda oni potpuno polude. Još, i još, i još...Ja sam veliki, biću veći, još veći, najveći...psihologija je ovih ništaka.

 

M. G.

 

Odavno su Dragan Đilas i Aleksandar Vučić bili u dilu. Gradili su planove da uzmu sve u svoje ruke. Đilas je imao novac, a Vučić mu je služio kao podrška. Prenosio je šta misli Miki (Rakić), a Đilas je zalivao Acu dolarima i evrima, da poraste, da ojača, da formira stranku.

Na zajedničkom zločinačkom putu obojica su porasli.

Nova Vlada Srbije stavljena je u službu interesa gradonačelnika Beograda. Prvi podpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i koordinator rada svih službi bezbednosti Aleksandar Vučić čuva Đilasa i njegovu milijardu evra, kao zenicu svoga oka.

Kradonačelnik je pun ko brod, ali, svrbe ga dlanovi. Kasa Beograda je prazna, grad je zadužen toliko da sva imovina glavnog grada, uključujući i stanove građana, ne vredi toliko, ali Đilas za pljačku uvek ima ideja, a Vučića iza leđa.

I dok mu preko BUS-Plusa kaplju novci, koje je teško i izbrojati, Đilas ide dalje.

Osmislio je novu prevaru. Beograd će dobiti novi sistem kontejnera za smeće. I na dosadašnjim kontejnerima je kradonačelnik uzeo lepe pare, ali sada je para još veća i slađa. Svaki kontejner košta 2.400.000 dinara! Reč je o ukopani kontejnerima koji se postavljaju po gradu. Do sada je postavljeno 1.500, do kraja godine će ta brojka biti 2.000, a u sledećoj će posao biti završen, ako Srbija još bude država, i ugradiće se planiranih 6.000 kontejnera. Ako na svakom kontejneru  gradonačelnik zaradi 10 hiljade evra, prostom matematičkom operacijom sabiranjem, ili množenjem, biće ''teži'' dogodine, samo na ovom komunalnom poslu, za 60 miliona evra! Ej, 60 miliona evra!

Na proleće Vučić će da obori Vladu Srbije, krajem novembra Đilas će postati predsednik Demokratske stranke, i njih dvojica će zagospodariti Balkanom! Napuniće zatvore gladnim Srbima, a Srbijom će vladati Đilas i Vučić. Demokratska stranku će  imati u članstvu samo Đilasa i njegove poslovne partnere, a članstvo Vučićevog SNS-a biće samo njemu odani pederi.

Evropske službe bezbednosti svakodnevno ukazuju na ozbiljne planove Đilasa i Vučića da počnu sa kupovinom značajnih evropskih političara, koji treba da ih promovišu, na isti način na koji je nesrećni Boris Tadić, sa svoje tri milijarde opljačkanih evra, kupovao sebi nagrade i podršku uticajnih državnika u Evropi.

Na kraju će i Đilas i Vučić proći kao Boris, ali za stotine hiljada onih koji će umreti od gladi u ovoj nesrećnoj državi, nije nikakva uteha. Njih treba poskidati.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane