Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

De`urna

 

Dežurna

 

Smrt svedoka najveće pljačke u istoriji Novog Sada

 

Kako su umrli Jovicu

 

M. Brkić

 

 

U ponedeljak, 12. novembra, elektronskom poštom, na adresu Tabloida, stigla je poruka, meni upućena. Pošiljalac se predstavio punim imenom i prezimenom.

 "Vaš insajder koji je napisao da je Jovica Đukić, inače preminuo u petak 9.11.2012. godine, delio procenat sa onim ološem Dragoslavom Petrovićem je lažov i idiot. Baš taj Jovica Đukić je bio najveća smetnja lopovima u Izvršnom veću, i revizorska komisija koja je vršila kontrolu na svim nivoima jedino kod njega nije našla ni jednu zamerku. Da je kojim slučajem bio umešan u bilo kakvu malverzaciju bio bi ponovo izabran za pokrajinskog sekretara za finansije, ali je bio sklonjen, jer je radio isključivo po zakonu. To će Vam potvrditi svi koji imaju i malo kontakta u pokrajinskoj vlasti.Inače sve ostalo što je napisano je tačno i sve Vase informacije koje ste do sada imali u vezi pokrajinske vlasti su bile tačne i o pederima i o krađama, ali ovo sigurno nije tačno, verujte mi.

 Baš sa dotičnim Petrovićem je imao jako loš kontakt, i jako loše mišljenje je imao o njemu, kao i o onom homoseksualcu Pajtiću.

Njima je bio trn u oku, i jedva su dočekali da ga ne izaberu ponovo, iako je u svom poslu, konkretno poreskom sistemu, bio neprikosnoven stručnjak. Na žalost, doktorat nije uspeo da završi, ostao mu je kraj njega u sobi u bolnici, gde je i preminuo. Bilo bi jako dobro da objavite demanti,verujte mi svaku ovu reč." - tekst je poruke,

 Odmah sam odgovorio na poruku, izrazio mu saučešće, uz obećanje da ću izvršiti uvid u tekst u kome je pokoji Đukić pomenut.

Ispostavilo se da je pomenut u jednoj rečenici našeg insajdera u tekstu koji je objavljen u broju 257, dakle, prošlo je više od četiri meseca od objavljivanja.

Istog dana javio mi se, telefonom, saradnik iz Novog Sada, uzbuđeno mi saopštavajući  da ''ceo Novi Sad priča da je doskorašnji pokrajinski sekretar za finansije Jovica Đukić ubijen u bolnici''!

Svi koji su poznavali Jovicu Đukića pamte ga kao čoveka koji nije kuburio sa zdravljem. Bio je pomalo zabrinut zbog posla koji je obavljao, jer su, kroz njegove rule, prolazile mnoge odluke izvršne vlasti o raznim plaćanjima.

Zašto su  umrli Jovicu Đukića, pitam kolegu.

U sredu, 7. novembra policijski službenici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala nenajavljeno su ušli, uz nalog državnog tužioca, u Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Istog dana, jutru, gospodin Đukić je pozvan iz Izvršnog veća Vojvodine. Zamoljen je da se na nekoliko dana skloni, da ode na bolničko ispitivanje, da proveri zdravlje, je  ga, kao bivšeg pokrajinskog sekretara za finansije, dok je u bolnici, policija sigurno neće ispitivati.

A izvori Tabloidovog saradnika potvrdili su mu da je pokoji Đukić bio spreman da pomogne u otkrivanju tragova novca koji je iz budžeta AP Vojvodine prebacivan u Fond za kapitalna ulaganja  i u Razvojnu baku Vojvodine.

Dakle, gospodin Đukić je primljen u bolnicu u sredu, 7. novembra, a umrli su ga u petak 9. novembra! Neobično brza smrt čoveka koji nije bio bolestan!

Lekari su rodbini umrlog saopštili da mu je otkriveno da boluje od raka štitne žlezde! I sve su to otkrili za jedan dan bolničkog pregleda, jer je umrli pregledima bio podvrgnut samo u četvrtak, barem prema bolničkoj listi. Jovica Đukić umro je narednog dana, 9. novembra.

Lekari Kliničkog centra Vojvodina su bili toliko duševni, da nisu zahtevali obudkciju preminulog. Njegova bolest i smrt otišle su sa njim u grob. Mrtva usta ne govore.

Da bi bili sigurni da svedok njihovih zastrašujućih pljački ne postane svedok, mafija iz Izvršnog veća Vojvodine je odlučila da ukloni svedoka.

Direktor KC Vojvodine je dr Dragan Drašković, ljubavnik dr Vesne Pajtić, službene supruge Bojana Pajtića. Ekipa za umiranje je uvek budna. U ovom broju, na stranici 47 Tabloida objavljujemo priču o smrti novosađanke Tamare Pap, koju je ubila lekarska bahatost i pohlepa za novcem.

Pozivamo nadležene da obdukuju telo pokojnog Jovice Đukića i utvrde uzrok smrti, i ko je umro ovog čoveka, koji je bio na mestu sa kojeg je mogao da vidi kako teče najteža pljačka u istoriji Novog Sada.

Laka mu crna zemlja, a njegovim ubicama nemirni snovi.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane