https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Transparentno

Transparentno

 

Kako odoleti iskuenjima Centrale: none orgije, vesela ljubav u troje, momci koji ne vole devojke...

 

Pozadinci Vuieve politike

 

Aleksandar Vui na sva znaajna mesta dovodi one od kojih ima finansijske ili seksualne koristi. Aleksandru Vulinu je izmislio stranku i finansirao njegov lagodni ivot, a na kraju mu je poklonio funkciju kojom ovaj godinje kontrolie izmeu 40 i 400 miliona evra. Kao protivuslugu Vulin mu je dao svog zamenika Predraga Vuletia, glavnog kupler-majstora. Svom pomoniku u seksualnim ispadima, Neboji Stefanoviu Vui je preoteo deka, Aleksandra Joviia, ali su svi i dalje u ljubavi iz uzajamne koristi.

 

Igor Milanovi

 


kliknite na sliku da biste je uveali

 

Kada je Srpska napredna stranka posle izbora preuzela vlast na republikom nivou, ali i u mnogim gradovima i optinama, pred njene elnike se postavilo pitanje kako kadrovski popuniti sva mesta koja su ovoj stranci pripala. Aleksandar Vui, novi neprikosnoveni lider SNS-a, odmah je imao spremno reenje: funkcije e dobijati oni koji plate ili parama ili u naturi. Pitanje neije strune kvalifikacije za neko mesto uopte se nije ni postavljalo.

   Gradonaelnik Novog Sada je advokat Milo Vuevi, sin Zorana Vuevia koji  je bio predsednik gradske skuptine u vreme kada je gradonaelnik bila Maja Gojkovi.

Iza uspona mlaeg Vuevia, meutim, stoji njegov kolega Vladimir Gali, nekadanji direktor novosadskog ogranka Agencije za privatizaciju. Njih dvojica su pred stranake izbore plaali po 20 evra svakome ko je bio spreman da podri Vuevievu kandidaturu za predsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu. Ubrzo im se investicija isplatila...

 

Vui se krije od poverilaca

 

   Poto je stao na elo novosadskih naprednjaka Vuevi je poeo da reketira lokalne biznismene. Tabloidov izvor iz vrha novosadskog SNS-a tvrdi kako je lino prisustvovao kada su donatori na ruke Vueviu, bez priznanice, davali od 100 evra pa sve do 30.000 evra. Petar Matijevi, vlasnik porodine trovanice pod firmom Fabrika mesa Matijevi, hvali se po Novom Sadu kako je Vueviu platio 200.000 evra, ali na izvor tvrdi da je u stvari dao samo 5.000 evra!

   Deo para je Vuevi ostavljao za sebe, a deo je davao stranakoj centrali, odnosno Vuiu. Najveu "donaciju" je gradonaelnik Novog Sada dobio od svojih koalicionih partnera iz Romske demokratske stranke na ijem je elu Bela Kurina.

U ovoj stranci, osim pomenutog Kurine, nema ni jednog jedinog Roma, ali ima, i to u izobilju, lanova novosadske graevinske mafije. Iz tog razloga je RDS izaao iz koalicije sa Demokratama i tako izazvao pad prethodne gradske vlasti, i prikljuio se SNS-u koji je ovoj stranci, izmeu ostalih, dodelio i Zavod za izgradnju grada. Tako danas u Novom Sadu koza uva kupus, odnosno graevinska mafija je odgovorna za izgradnju grada. Kao protivuslugu Kurina Vueviu meseno isplauje milione dinara kao zahvalnost to je njegovoj stranci omoguio da postane klub monopolista kada je u pitanju graevinski sektor u Novom Sadu.

   Za Vuevia svi govore kako je laov i to bez premca! im je preuzeo novosadski SNS on je osnovao dvadesetak saveta, u okviru svakog od njih po nekoliko odbora i na funkcije predsedavajueg postavljao one koji su mu to plaali. Svima je obeao da e dobiti i odgovarajue funkcije im SNS preuzme vlast u gradu. Poto nema toliko funkcija koliko ima kandidata kojima je Vuevi ve uzeo pare, novi gradonaelnik Novog Sada se sada krije od svojih sugraana, poverilaca.

   Isto sakrivanje, ali na drugi nain, preduzeo je i sam Aleksandar Vui, koji je u predizbornoj kampanji od naivnih uzimao ta je stigao - od novca pa sve do najperverznijih seksualnih usluga. Da bi opravdao promenu broja mobilnog telefona, uinjenu kako ga gnevni poverioci ne bi vie uznemiravali, Vui je do neverovatnih razmera naduvao aferu prislukivanja u kojoj je, po sopstvenom Vuievom priznanju, policija samo traila listinge poziva. Iz tih dokumenata, meutim, ne mogu da se vide i sadraji razgovora, no to je Vuiu bilo nebitno, vano mu je samo da se sakrije od poverilaca...

 

 

Ne brini, uvau ti lea!

 

 

   Da je Vui od ranije bio svestan mogunosti da ga prislukuju, ali da mu to nije smetalo, proizilazi jasno iz njegove  SMS komunikacije sa jednim od momaka za zadovoljstvo, koja je dospela do nae redakcije. Poto je pomenutom momku uputio niz lascivnih poruka jasnog sadraja, ovaj ga je zamolio da ne bude toliko direktan, jer ima oseaj da ga prislukuju (poto je u isto vreme bio i ljubavnik jednog visokog funkcionera DS-a) i da ne bi voleo da se prouje kako je gej. Na to mu je Vui poslao sledeu poruku: "Ne brini, ne dam ti ja da se razoara. Nieg se ne boj kada si sa mnom, ne moe ti niko nita. Kakav crni DB? Nije DB to je nekad bio."

   Veoma je zanimljiv i vie nego prijateljski odnos Vuia, koga njegovi deaci od milja zovu Alek, sa jednim od koalicionih partnera, Aleksandrom Vulinom predsednikom i treinom lanstva Pokreta socijalista, nekadanjim miljenikom Mire Markovi i funkcionerom JUL-a. Alek je Vulinu dao sve to je ovaj poeleo, ak mu je slao i lanove SNS-a da se ulane u njegov PS u mestima gde ovaj nije imao ni jednog jedinog svog lana, ali je zato po koalicionom sporazumu imao pravo na odbornika mesta u lokalnoj skuptini.

   Vulin ivi na visokoj nozi. Svakodnevno pliva u bazenu beogradskog luksuznog hotela Hajat, gde najee i ruava i koristi tamonju teretanu, a sve to mu je finansirao Aleksandar Vui koji mu je poklonio i automobil marke koda. Ovo finansiranje vie nije neophodno, jer je Vulin na upravljanje dobio Kancelariju za Kosovo i Metohiju koja ima budet od 40 miliona evra i mogunost pristupa dravnim fondovima u ukupnoj vrednosti od gotovo 400 miliona evra. Kada bi bar deo tih para zaista i otiao nesrenom srpskom narodu u junoj pokrajini!

 

 

Za ljubav je potrebno troje

 

 

   Glavnu trojku za organizovanje orgija sa mladim momcima ine Alek, Vulin i njegov zamenik i kupler-majstor Predrag Pea Vuleti. Posao Vuletia se svodi na to da nalazi podatne deake za bahanalije koje se redovno organizuju. Jedna od orgija je bila nedavno u blizini beogradskog trga Slavija, u kui kod raskrsnice ulica Kralja Milutina i Biraninove.

   Na tim druenjima se obilno konzumiraju kokain i alkohol, a gosti nisu samo lanovi SNS-a, ve i oni iz DS-a i LDP-a. U Vojvodini se ponekad pridrue i lanovi LSV-a Nenada anka. Orgijanje ne poznaje nikakve stranake granice. Usput se uesnici, onako oputeno, preko kondoma i golih guza dogovaraju o vanim dravnim poslovima i formiranja novih koalicija.

   Vuleti je ve izvesno vreme u vanbranoj zajednici sa jednim od lanova muzikog trija Tribal bend, mada zli jezici tvrde da je ve isprobao svu trojicu mladia iz tog benda. Ova muzika grupa skromnih mogunosti, sa pesmama koje malo ko i da je zapazio, redovni je gost na televiziji Pink, budui da je njen vlasnik eljko Mitrovi kum Aleksandra Vulina.

   U Bakoj Palanci Vuleti ima diskoteku koja radi samo kada mu treba da impresionira nekog koga bi odvukao u krevet. Jednom prilikom je Vuleti trebao da odnese kaparu za nastup jednog od najpoznatijih srpskih densera (puno ime i prezime poznati redakciji). im je uao u stan pomenutog momka u Slovakoj ulici u Novom Sadu Vuleti je na sto bacio pare, zatim otkopao lic i stripera pozvao da se "poslui".

   Za Vuletia takoe svi govore da je neverovatno veliki laov, a isto to o njemu misli i njegov svetenik iz Bake Palanke. Da bi nabavio dovoljno sveih momaka za sebe i svoje mentore, Vuia i Vulina, Vuleti je postavio oglas na najveem evropskom gej sajtu - gayromeo. Onome ko mu se obrati on obeava brda i doline, ali i njih i svoja obeanja zaboravlja posle prvog orgijanja. Iskorieni momci za svoj angaman dobijaju jedino obeanja, hepatitis, a ponekad i Sidu.

   Stalni i najbolji kupler- majstor sa neiscrpnim izvorom novih momaka je predsednik omladine SNS-a, Aleksandar Jovii. Njemu je Alek nedavno uputio sledeu poruku preko mobilnog telefona: "Od danas si pod mojom zatitom. Bie direktno vezan za mene, naravno ako ti se ta direktna vezanost dopada." Do tada je Jovii bio poslunik predsednika Skuptine Srbije Neboje Stefanovia, zvanog Nea Slina.

   U okviru SNS-a postoji takozvani kreativni tim, to je samo ifrovano ime za obini kupleraj u kome se ne zna ko koga zaskae. lan tog tima, koji redovno dopunjuje Jovii novim "mladim nadama", jeste i vremeni Ivan Bander, nekadanji ef kabineta Neboje ovia. Jednom svom ljubimcu je Bander poslao sledeu SMS poruku: "Izuzetno mi je drago to ste se vi mladi dobro proveli i to ste priali i mislili o meni. Neka se i vi mladi provodite bez nas matoraca, tako se oseate mnogo slobodnije."

   Alekova ifra za muki seks glasi "idemo na belo vino". Zbog toga ne treba da udi to njegovi "mladi talenti", na elu sa Joviiem, sve vie konzumiraju ovo pie imitirajui svog efa kako u tome, tako isto i noenjem identinog modela naoara.

 

 

A 1.

 

Poruka ljubavnicima: budunost je pred nama!

 

   Neke od poruka koje je Aleksandar Alek Vui slao svojim ljubavnicima:

   "Dogovoriemo se oko svega kada doe kod mene. Neu dozvoliti da oskudeva, nema razloga da se gri tu u Novom Sadu."

   "Ti si moj favorit, to je tako pa je tako. Budunost je tek pred nama. Divan si."

   "Siguran sam da emo jako blisko i dugo saraivati. to se tie finansijskih problema, to emo lako reiti."

   im je uo da je Vui izgustirao jednog svog deka, Aleksandar Jovii mu 18. oktobra alje SMS: "Ti zna da si meni jako simpatian. Javi se kada bude dolazio u centralu."

   Kada se dovoljno umrkaju kokaina, a to je svakodnevno, Vulin i Vuleti zovu telefonom mladie iz SNS-a koji im se sviaju i obeavaju im da e im dati neku od funkcija koje pripadaju PS-u, a koje ovaj zbog nedostatka lanova ne moe da popuni. Zauzvrat njih dvojica od pomenutih trae seksualne usluge. Vuiu ovo vrbovanje lanova njegove stranke ne smeta, a pobunio se jedino kada su pokuali da obrlate njegovog trenutnog ljubavnika, onoga kome je posvetio gornju poruku sa "divan si" na kraju.

  

A 2.

 

Tajna Vuevievog kabineta

 

   Informator Tabloida iz vrha SNS-a skrenuo nam je panju na jedan detalj: "U broju 271 objavili ste fotografiju Maria Maletia, koga ste grekom postavili u Predsednitvo republike. Uistinu Maleti radi u Ministarstvu pravde kod Nikole Selakovia. Objavljena fotografija je nastala u kabinetu Miloa Vuevia, sada gradonaelnika Novog Sada. U istoj toj fotelji se fotografisao i ore Viekruna. Iako to nije teko da se zakljui, ipak ne znam kakva je to tajna veza izmeu pomenute trojice: Maletia, Vuevia i Viekrune."

   Osim ove tajne veze, postoji jo jedna. Aleksandar Vulin je iz Baa, njegov zamenik Predrag Vuleti je iz Bake Palanke, odakle je i Viekruna. Sva trojica su izuzetno bliska sa Aleksandrom Vuiem.

   Jo od Mihalja Kertesa, nekadanjeg direktora Uprave republike carine, Baka Palanka nije imala oveka toliko bliskog vlastima u Beogradu. Na pitanje novinara Tabloida da li bi mogao da prokomentarie meteorski uspon svog sugraanina Vuletia, Viekruna je samo odgovorio "Nemam komentar."

 

A 3.

 

Prodajem svoj glas, ali nemam kome...

 

   Nikada jo u svojoj istoriji Novi Sad nije imao ovako lou gradsku vlast. Milo Vuevi, gradonaelnik, nema nikakav autoritet u beogradskoj centrali SNS-a gde ponekad satima mora da eka da ga na zakazani razgovor primi Aleksandar Vui. Pravi gazda u novosadskom SNS-u je Igor Mirovi, predsednik te stranke na nivou pokrajine.

   Vueviev zamenik je predsednik Gradskog odbora SPS-a Sinia Sevi, koga Predrag Vuleti iz PS-a napada kako glumi dupli moral: sa jedne strane je porodini ovek, a sa druge gej. Seviev zamenik u SPS-u je ore Petrovi koji ima kupljenu diplomu.

   lan novosadskog vea zaduen za socijalnu i deiju zatitu, Bela Kurina, nema ni toliko. Od sveg obrazovanja on ima samo osam razreda kole. Pre izbora, upitan kako to da u njegovoj Romskoj demokratskoj stranci nema Roma, osim njega samog, Kurina je odgovorio kako nema poverenja u njih, jer su podmitljivi. "I ja bih svoj glas prodao onome ko mi ponudi dovoljno para", priznao je tada Kurina.

 

A 4:

 

Transparentno!

 

   Sve informacije iznete zainteresovani mogu da provere direktno od pojedinih aktera, lanova Glavnog odbora SNS-a, od kojih su neki pomogli da ovaj lanak nastane. Vuieva sekretarica i narodni poslanik Irena Vujovi koristi brojeve telefona: 0653013301 i 0668111408. Mario Maleti, odbornik Skuptine Beograda je na broju 064 9028098, Slavia Mianovi Mian, Vuiev internet cenzor, ima broj 0643908666, a predsednik omladine SNS-a Aleksandar Jovii 0642923546.

 

GLOSA

 

 "Ti zna da si meni jako simpatian. Javi se kada bude dolazio u centralu."

 

 

 

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane