Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

 

Nismo mi od juče

 

Epizoda 90

 

U izmotaciji zvanoj "Informer", 02. 11. izašao je naslov "Srpskog asa sputavaju privatni problemi", a u podnaslovu "Đokovićeva godina patnje". Vaistinu ne razumem ovu pamet, koja smišlja probleme u životu mladića koji je na opštu žalost Zapada prvi u "njihovom sportu". Sve ostalo je priča na nivou budaliteta!

Na svečanoj akademiji u Kosovoskoj Mitrovici povodom stogodišnjice oslobođenja Kosova i Metohije u Prvom svetskom ratu, rekao sam mojim zemljacima: "Prestanite da tražite da se Kosovo i Metohija priključe matici  Srbiji. Tražite da se Srbija priključi matici srpske duhovnosti i državnosti Kosovu i Metohiji!"

Drugarica Latinka, klinka i omladinka Josipa Broza, izjavila je da je Srbija "prokockala svoje evropske šanse" i da narodu "preti" nestanak.

Drugarica Latinka, klinka i omladinka Josipa Broza, nemajući ni stida, ni srama, zaboravila koliko se sedamdesetih godina prošlog veka kockala sa sudbinom srpskom služeći Brozovoj vlasti sve dok nije "obavila zadatak" izdaje srpskog naroda i njegove budućnosti. Drugarica Latinka, klinka i omladinka Josipa Broza, i danas kroz "nevladine organizacije", nastavlja zločin izdaje, uporno preporučujući Srbe i Srbiju onima koji odvajkada od Srba i Srbije uzimaju ono što Srbi i Srbija nisu ni od koga uzeli.

Uoči "Noći veštica" doletele su nam dve najzlokobnije, Hilari Klinton i Ketrin Ešton. Sa njima su doletela i četiri jahača Apokalipse šireći sa neba smrad, laž i smrt.

Granulo je sunce i uplašilo tminu Veštice su odletele, Beograd se smirio, a vetar je dunuo da pročisti nebo srbije od smrada. Na nebu nije ostalo traga. Nebu veštice ništa ne mogu. To su nam zvezdice javile. Beograd je usnuo!

Trener košarkaša Partizana, drčni crnogorac Duško Vujošević, koji je stalno u gardu, napao je Novaka Đokovića zbog toga što je neku "Partizanovu" utakmicu, gledao u zvezdinom dresu. Taj Vujošević koga su oterali sa mesta selektora rodne Crne Gore, a potom ga i Rusi "otpustili", našao je razlog da nešto spočitava prvom reketu sveta.

Ko je kriv Vujoševiću što se nije bavio reketom mislim: onim na terenu. Svaki Srbin uspeh nekog Srbina smatra svojim neuspehom. Vujoševićevo ponašanje je najbolji dokaz da su i Crnogorci nekad bili Srbi.

Gostujući na hrvatskoj televiziji Boris Tadić je izjavio da, "iako je četrdeset prve ratovao protiv Nemaca", Draža Mihailović je bio "kvisling".

Borise Tadiću, postavio si nepropustljivu granicu između tebe i mene sličnih. Tu granicu gradi tvoje i moje vaspitanje. Mene je vaspitavao Ravnogorac, dvadeset godina tučen u komitetima i zatvorima Niša, Aleksinca i Kosovske Mitrovice. Ni pod batinama, ni posle njih, moj vaspitač se nije odrekao svoga Čiče i umro je sa njegovim imenom na srcu. Tvoj vaspitač je mladost uložio u Broza, čineći štošta nečasno, znajući da je Broz za vreme rata, kako piše "hrvatski povjesničar" Vjeceslav Cenčić, imao Hebranga u nemačkom štabu, a Velebita u ustaškom "stožeru".

 A onda, tvoj vaspitač se odriče Broza, ugnezdivši se u SANU, a ti postaješ antikomunista, ali su ti sva vrata "otvorena u regionu". Vole te svi oko nas.

Srbijom se proteže napamet čiji su rodonačelnici pokojni Mihailo Marković, Dobrica Ćosić i Ljubomir Tadić. Njih su nasledili Vesna Pešić, Popov i drugi, a nastavljaju Nenad Prokić, Biljana Srbljanović i mnogi drugi. Takva pamet truje srpsku mladež i stvara joj komplekse kojih Srpčići nisu svesni.

Prethodnici ove pameti su bili komunistički agitpropovci. Njihovi đaci su shvatili da nešto nije u redu sa tom pameću, pa su počeli da beže u zapadnjačku pamet. Ali, avaj, đaci koje su učili nedoučeni, bili su sjajan plen za Zapad koji je jedva čekao da vrline kao što je nacionalizam, Srbima predstavi kao mane, kojih Srpčad treba da se stidi. I sada je Srbija postala društvo koje samo sebi grize rep.

Izabrani novi članovi SANU, Matija izreče: "Nema mladih na akademijama, sem na vojnoj". Omakne se poneko, kao Isidora Žebeljan, autor džez-rok opere "Maratonci trče počasni krug!" Kosta Čavoški nije prošao, ili je suviše mlad, ili je malo star, ili Dobricu više ne služi plajvaz!

"Srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća!" Turski zulumi ne prestaju! Posle će Evropskoj uniji  đavo da bude kriv kada Petar Dobrnjac  i Milenko Stojković izazovu grmljavinu, "u sred zime, kad joj vreme nije".

Na Kosovu ništa novo! Mi na severu Kosova osećamo smrad iz Prištine koji su ostavili osmesi Hilari i Keti. Voleli bi da dune Lovćenski vetar i smrad doturi Milu u kabinet. On diše tim dahom! Sačuvajte osmeh na svom licu, on je naš čist vazduh.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane