Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Lovac na zečeve

 

Milovan Brkić

 

Čega se pošten čovek stidi, time se budala ponosi, kažu.

Sezona lova na ljude je počela. Prvo lovac Aleksandar Vučić javno objavi kome ''neće oprostiti'' i protiv koga će ''ići do kraja'', onda njegovi psi - dnevni listovi Informer i Kurir kidišu na  ''zecove'', opisujući njihovo štetočinstvo, i zašto moraju biti odstreljeni. Još ih grde na sva usta što se ne predaju sami!

Psi prvog podpredsednika Vlade Srbije, ministra odbrane i ''koordinatora rada svih službi bezbednosti'' saopštavaju nam šta su ''zecovi'' telefonom pričali, kako, zamislite, nameravaju da se brane, i da čak prete Gospodaru Vučiću.

Dolaskom na vlast Borisa Tadića, on je u svoje ruke uzeo sve poluge vlasti. Njegovim putem pošao je Aleksandar Vučić, izabranik Tomislava Nikolića. Vučića nisu birali građani, već predsednik Nikolić, koji  je deo ustavnih ovlašćenja preneo na njega. Vučić preti, Vučić hapsi, Vučić pusta na slobodu.

Većina građana u Srbiji raduje se privođenju pravdi onih koji su, poslujući sa tašnom i mašnom, a sa pozicija vlasti, zaradili milijarde evra i dolara. U mnogim od nas tinjala je ta, sada vidimo, lažna nada da će nova vlast da oslobodi policiju, tužilaštvo i sudove straha i podaničke poslušnosti, i da će oni, u saradnju sa Upravom javnih prihoda, finansijskom policijom i stečajnim upravnicima i inspekcijskim službama i budžetskom inspekcijom, vratiti opljačkanih 50 milijardi evra.

Nažalost, koristeći se neustavnim ovlašćenjima, i uz punu podršku predsednika Nikolića, i podaničku podršku premijera i ministra policije Dačića, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić otvorio je sezonu lova, propisujući na koga se sme ''pucati'' a ko su zaštićene zverke.

A zaštićene zverke i dalje se šepure, i obezbeđuju ih, po Vučićevom nalogu, jake policijske snage, u blindiranim vozilima. Mi plaćamo zaštitu onima koji su opelješili Srbiju!

Zašto svi uhapšeni odmah bivaju pritvoreni, osim ako nisu pod zaštitom glavnog lovca? Recimo Verica Spasić, direktorka kompanije Predraga Rankovića Peconija, ili Đilasov čovek Milan Veljović, bivši direktor PKB-a, koji se brane sa slobode! Peconi sa Vučićem razgovara kao sa pajtosom.

Zašto se uhapšenima odmah određuje višemesečni pritvor? Da se ponize, slome, da pritisnuti životinjskim uslovima u CZ-u  ostanu bez prodice, žena, da ih se odreknu deca, otme imovina, i da ih potom polumrtve puste da se ''brane sa slobode''. Za finansijska dela, valjda, radni timovi imaju sve crno na belo. Šta će onda pritvor svim osumnjičenima? Ko će platiti milionske štete kada ih sudska veća, konačno, oslobode, ako se dokaže da su se pridržavali loših zakona koja je vlast za sebe pravila, da bi mogla da pljačka?

Prošle nedelje mediji su saopštili da je ulovljen i Miodrag S. Ovog puta Vučićevi psi nisu saopštili da je reč o Miodragu K. Skuliću (1940), čoveku koji je u  Tabloidu opisao stanje srpske privrede, hronologiju pljačke i destrukcije, navodeći, kao ekonomista precizne podatke o tome.

Sa zakašnjenjem od sedam dana saznali smo da je gospodin Skulić ćorkiran, i da mu ni prezime nisu objavili. Ućutkan je, da ne govori istinu. Poručujem skotu Aleksandru Vučiću da ću ga goniti do kraja, i da će i zameniti ćeliju sa Skulićevom. Njegov lov na novac imaće i po njega koban kraj. Jer ko se mača lati, od njega i gine.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane