Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Stav

 

Krstaši

 

Branko Dragaš

 

MOJSIJE. Stari zavet. Izlazak. Priča o Mojsiju koji vodi svoj narod iz egipatskog ropstva. Mojsije je vođa Izraeljskog naroda i Božiji izaslanik. Priča o zlatnom teletu. Kada je Mojsije drugi put odsustvovao i kada se popeo na Sinajsku goru da od Boga dobije ispisane tablice o Deset zapovesti, onda je sa narodom ostavio Arona, koji nije mogao da se odupre nestrpljenju naroda, pošto Mojsija nije silazio sa planine, da sagrade svog idola, zlatno telo i da to bude predstava lika Boga.

Usplahirani narod, ubeđen da se Mojsiju nešto dogodilo, skida svoj zlatni nakit i da je ga da se pretopi da bi se izlilo zlatno tele. Aron podiže oltar gde sledeće jutro narod prinosi žrtve za Boga Jahve. Kada Bog vide šta su Izraelci uradili, rasrdi se najstrašnije, nazva Izraeljce tvrdovratim narodom i naredi Mojsiju da uništi sve one koji veruju u zlatno tele, koji ne budu sledili Mojsija, jer Bog odluči da od Mojsija i njegovog potomstva načini nov narod.Mojsije naredi svojim sledbenicima da opašu mačeve i da pobiju nevernike.

Tako Božiji sledbenici pobiju u jednom danu tri hiljade nevernika. Onih sunarodnika koji su verovali u zlatno tele, umesto u Mojsija i Boga Jahvu. Ovo je prvi masovni zločin u istoriji ljudske civilizacije koji je nastao zbog drugačijeg mišljenja, drugačije vere i zbog idolopoklonstva zlatnom teletu.

Iz današnje perspektive soroševih dežurnih plaćenika za odbranu civilnog društva, Mojsije je verski zločinac koji je počinio genocid i kome treba da se sudi u Hagu.

Da li je neko nešto rekao o ovom prvom verskom zločinu? Zašto Mojsije nije pustio one koji veruju u zlatno tele da idu svojim verskim putem? Zašto ih je pobio? Koju poruku je poslao? Narod je kažnjen da pije samlevenu zlatnu prašinu od svog idola zlatnog teleta, ali ni to nije bilo dovoljno, pa je Bog poslao pošast. Tri surove kazne za nevernike. Nema praštanja za neposlušne.

 

GOTFRID BUJONSKI - U Prvom krstaškom pohodu Gotfild Bujonski, njegov brat Eustas Bujonski i Tankred Galilejski opsedaju Jerusalim, dana 15. jula 1099 ulaze u sveti grad i do ujutru su pobili preko 40.000 ljudi. U jednom danu! Pobili su sve stanovnike bez obzira da li to bili: Jevreji, muslimani ili hrišćani. Prema istorijskim izvorima, pokolj je bio tako strašan da je krv lila potocima i da je vojnicima krv bila do kolena, dok su neki pisali da je krvi bilo do konjskih uzda.

Krstašima ništa nije bilo sveto. Ubijali su i pljačkali sve pred sobom. Kada su krstaši prolazili kroz naše zemlje, predvodio ih je francuski grof Rajmond Tuluški, kralj Bodin je te 1096 bio mudar i ugostio je krstaše u svojoj prestonici Skadru, nahranio ih, napojio i ispratio do granice na njihov krvavi put pljačkanja i ubijanja. Kralj Bodin je pokazao, kasnije je to uradio Stefan Nemanja 27.jula 1189. u Nišu kada je dočekao vođu Trećeg krstaškog pohoda cara svetog rimskog carstva Fridriha Barbarosu, kako treba postupati sa pljačkaškim krstaškim ubicama. Ništa nismo naučili od Kralja Bodina niti od župana Stefana Nemanje. Ko je Gotfilda Bujonskog nazvao pravim imenom? Da li je on genocidni ubica? Kada će njemu da se sudi za zločin?

 

RIČARD LAVLJE SRCE - Krunisao se 03.09.1189 za kralja Engleske, mada engleski nije ni govorio, koji je živeo u Engleskoj svega 6 meseci, nije dozvolio da na njegovo krunisanje prisustvuju Jevreji i izdao je naredbu da se pobiju svi Jevreji u Londonu i da im se otme imovina. Građani Londona su, odmah posle krunisanja, počeli da ubijaju i pokrštavaju Jevreje. Napravljen je - masakr!

U sukobu sa najvećim islamskim vojskovođom Saladinom, pokazao je svoju krvoločnost i bezobzirnost. Uradio je ono što je Saladinu bilo neshvatljivo, pobio je, kod opsade Akre 1192 godine, preko 2.700 muslimana zarobljenika koji su mu se predali. Zašto? Niko to ne zna, osim ubice Ričarda I Lavlje Srce, koji je, kada mu je konj stradao u boju, dobio od Saladanina konja na poklon i kome je Saladin poslao svog ličnog lekara da ga leči, kada se Ričard razboleo. Da li je nekada suđeno za zločine Ričardu? Nije. Da li je on masovni ubica? Da li je Ričard napravio genocid? Čime se mogu o pravdati takvi zločini?

 

ENRIKO DANDOLO -  Mletački dužd koji je,premda u osamdesetim godinama i poluslep, pun mržnje prema Vizantiji i Konstantinopolju, najlepšim gradom na svetu, osmislio Četvrti krstaški pohod i koji je napravio čitavu kalkulaciju za svoje trgovačke kombinatorike i pljačkanje najbogatijeg srednjevekovnog grada Carigrada.  Dužd  Dandolo je prvo pogodio posao sa krstaškom vojskom da će ih za 86.000 maraka prebaciti u Egipat, gde su oni trebali da otpočnu osvajanje i navodno oslobađanje Hristovog groba. Potpisani su ugovori za prebacivanje krstaške vojske : 4.000 vitezova, 9.000 štitonoša ,30.000 vojnika i 4.500 konja mletačkim galijama u Egipat.

Istovremeno, kada je dobio ugovor za prevoz vojske, pravljenje novih brodova i siguran put u pljačkaški pohod u Egipat, dužd Dandolo je kontaktirao egipatske kalife koji su pristali, samo da krstaši ne dođu u Egipat, da plaćaju reket mletačkom duždu za usmeravanje krstaške vojske u drugom pravcu. Kada su se krstaši 1198 dobili blagoslov pape Inoćentija III za svoj pohod, okupili su se u Veneciji.

Međutim, nisu bili doneli ukupnu sumu novca koje su morali da isplate Mlečanima, pa je vešti trgovac Dandolo čitavu krstašku vojsku stavio na ostrvo u blizini Veneciji i ucenio vojskovođe da neće moći da krenu u pohod dok ne izmire svoje preuzete obaveze. Pošto krstaška vojska nije imala tih nedostajućih 30.000 maraka, mletački dužd ih je ucenio da su dužni, na ime kamata, da osvoje hrišćanski grad Zadar, koji je bio najveća konkurencija na moru Mlecima, i da će se pljačkom grada namiriti dospele kamate. Tako je i učinjeno. Zadar je uništen i opljačkan 7. aprila 1203, mada su naivni građani izlazili na bedema i mahali velikoj krstaškoj vojsci, sastavljenoj od preko petstotina galija, poželevši im sretan put u obećanu zemlju.

Bogatstvo Zadra nije bilo dovoljno da se namire sve dospele obaveze i mletački

dužd Dandolo smišlja podli plan da se na prepad preuzme i opljačka najbogatiji grad na svetu Carigrad. Uzeo je dečaka Aleksija Anđela, čiji je otac Isak Anđel svrgnut sa prestola i ležao u tamnicama Konstantinopolja, da mu bude pokriće za napad na Konstantinopolj. Usput su pljačkali i palili sva hrišćanska mesta na koja su nailazili: posada grada Krfa im je u maju 1203 odbila da otvori vrata, pa su oni sve uništili i opljačkali.

Opljačkali su ostrvo Andros u Egejskom moru, Abidos na obali Mramornog mora i došli pod zidine Carigrada. Niko nije ni slutio podli plan mletačkog dužda, građani su izlazili na bedeme zidina i mahali velikoj hrišćanskoj vojsci, ne sluteći da će oni postati žrtva te banditske krstaške armade. Dana 13 aprilu 1204 usledio je  pad Carigrada, ulazak krstaša i to krstaško pljačkanje i razaranje Carigrada se smatra jednim od najvećih zločina u istoriji hrišćanstva.

Tokom četri dana krstaši su pobili na hiljade ljudi, opljačkali su sve što se moglo opljačkati, silovane su žene i ubijana deca. Uništavali su crkve, manastire, dvorce i sve umetničke vrednosti. Hroničari navode da su antičke skulpture Fidije i Praksitela uništavane. Tako je zadat veliki udarac Vizantijskom caarstvu koje je sve do 1261 ostalo pod kontrolom krstaša kao Latinsko carstvo. Istorijski izvori govore da ni konačan pad Carigrada 29. maja 1453 pod udarom Mehmeda i njegovih Turaka nije bilo tako surovo kao osvajanje krstaških pljačkaša i ubica. Da li je nekome suđeno za te zločine? Da li je optužen za genocid?

 

KRSTAŠI - Krstaši su počinili zločine, ali ih niko nije kaznio za te zločine.Krstaška pohlepa za plenom i želja da se kazne pravoslavni šizmatici bila je veća od opasnosti od Turaka. Vizantija je propala, a nama Srbima je bilo ostavljeno da se sami snalazimo i borimo. Nažalost, nismo imali u stolećima koji su dolazili Kralja Bodina i državnika Stefana Nemanju, koji su razumeli svoje doba i koji su, umesto da ratuju, uspeli da se nagode sa osvajačima koji su prelazili preko naše zemlje. Poznata je moja teza da smo trebali da Turke propustimo 1389 da dođu pod Beč već 1390, a ne tek daleke 1683. godine. Mislim da smo mogli da se nagodimo i sa Austro-Ugarskim krstašima i sa nacističkim krstašima. Nismo trebali da ginemo za tuđe interese i da uništavamo našu državu i da upropaštavamo sopsteveni nacionalni potencijal.

Danas bi nas bilo preko 40 miliona Srba na Balkanu i to bi bila druga priča. Pošto smo danas okupirani iznutra, pošto postoji velika opasnost da nas svedu na Beogradski pašaluk i da svi Srbi stanu pod jednu razgranatu šljivu, moramo hitno otpočeti ustanak protiv unutrašnje okupacije za spas Srbije. Sve sam napisao šta treba raditi u politici i šta treba raditi u ekonomiji. Traže se kandidati za izvođenje projekta.

 

HAG - Posle petooktobarskog prevrata predlagao sam da se uhapsi Milošević i njegova

žena, najbliži politički saradnici, tajkuni, vrh državne bezbednosti i kriminalci i da im se svima javno sudi u Beogradu za veleizdaju državnih i nacionalnih interesa i pljačkanje države i građana. Predlagao sam da se Havijaru Solani, zbog zlikovačkog NATO bombardovanja, zabrani ulazak u Srbiju. Predlagao sam da suđenje Miloševiću i njegovoj kamarili traje šest meseci, da prisustvuju suđenju svi svetski mediji, da se osude optuženi na najteže kazne i da im se odmah konfiskuje sva imovina u zemlji i inostranstvu. Smatrao dam da je to jedini put za katarzu. I danas tako mislim.

Nažalost, DOS je bio istorijski neozbiljan i neodgovoran. DOS je bila skupina političkih klipana i zgubidana koji su nas doveli do današnjeg stanja rasula i propasti. Suđenje svima koji su počinili zločin u ime našeg naroda bila je odbrana svih nas.To suđenje moralo je da bude u Srbiji. DOS nije imao istorijske snage za to i tako je Hag postao naša sudbina. Isporučivali su na pritisak naše sugrađane i tako pokazali da smo okupirani iznutra i da Srbijom vlada marionetska vlada diletanata i lopova.

Novoj vlasti je više bilo važnije da učestvuje u pljačkaškoj privatizaciji i da stiče ogroman kapital, nego da brani državne interese. Srbiju je trebalo ekonomski i kulturno poraziti. Hag je bio politički sud koji je trebao da potvrdi genocidnost našeg naroda i da nas okrive za sve nedaće koje su se desile u XX veku. Tako smo postali Indijanci u kaubojskom filmu. Naravno, sami smo bili krivi za to ponižavanje. Političari koji su vodili državu su infatilni idioti.To tek saznamo kada padnu sa vlasti i kada sve upropaste. Ponizno izvinjavanje Tadića i njegovo marketinško priznavanje da smo genocidan narod sastavni je deo plana za satanizaciju Srba. A onda je usledila oslobađajuća presuda Gotovini i kompaniji. Presuda za koju se letos znalo da će biti oslobađajuća.

 Hrvatska država je stala iza svojih generala i platila desetine miliona evra za oslobađanje. Tako Hrvatska čista ulazi u EU. Sretno im bilo. Mi ne treba da uđemo u EU. Tamo nam nije mesto. Proterano je 250.000 Srba iz Hrvatske i ubijeno 1.920 u vojnoj akciji Oluja. Proterano je 200.000 Srba sa Kosova. Ko je kriv? Srbi.

I velikosrpski nacionalizam.Optužuju nas krstaši za svoje zločine. Peru savest i potkupljuju srpske političare. Treba nam nova srpska politika. Trebaju nam državnici da vode državu.To je jedini način da se odupremo krstašima. Nemamo velikog izbora. Između samouništavanja i borbe za opstanak, pozivam vas u borbu za opstanak. Protivnik je spreman na sve gadosti. Mi imamo veru u Boga.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane