Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kragujevac

Kragujevac

 

Slučaj opljačkanih i prevarenih autoprevoznika koji više nikoga ne voze, nego njih vozaju

 

Ko je Verku verovao...

 

Radnici slobodnih sindikata prevozničke firme „Autosaobraćaj" (u restrukturiranju) iz Kragujevca, uputili su apel državnim organima i javnosti u kome traže spas za njihovo preduzeće koje je dovedeno do zatvaranja, a sve to zbog rukovodstva koje se poslednjih deset godina nije menjalo i koje je nebrojeno puta zloupotrebilo službeni položaj na štetu radnika. 

 

.........

 

Osim osnovane sumnje da smo planski opljačkani i prevareni, posedujemo i neke dokaze koji svedoče o nepravilnosti u radu od strane rukovodstva. Sa ovim problemom smo se obraćali sredstvima javnog informisanja na lokalu, čak i privrednom kriminalu i nažalost ništa konkretno nije učinjeno.

Od dokaza, posedujemo ugovor o prodaji garaže sa svim pomoćnim zgradama i radionicama, sačinjen dana 9.11.2007. između „Autosaobraćaj"-a AD sa sedištem u ulici Kraljevački bataljon br. 40 u Kragujevcu -koju je zastupao Dragan Popovski i kupca koga je zastupao zamenik direktora Dr. Paul Merdzo-Austrija. Garaža je prodata za tri miliona i trista hiljada evra.

Novac je trebao biti utrošen za povezivanje radnog staza, plaćanje poreza i  doprinosa. Radnicima je tada saopšteno da će prodajom garaže firma stati na noge i sva dugovanja prema radniku isplatiti, i da će deo novca biti utrošen za obnovu voznog parka. Ništa od obećanog nije ispunjeno, a novca nema.

Takođe, posedujemo i dokaz o falsifikovanju navodne sednice upravnog odbora na kojoj je navodno doneta odluka da se kamp Buljarica (na Jadranu, u Crnoj Gori) prevede na Samostalni sindikat i od tad niko od radnika nema uvid o poslovanju i doprinosima tog kampa, iako je on vlasništvo svih radnika "Autosaobraćaja".

Posedujemo 167 putnih naloga koji svedoče o slobodnim vožnjama i za nijedan od tih naloga ne postoji ugovor o slobodnoj vožnji, samim tim ni uplatnice koje bi svedočile ko je naplatio te vožnje.

Imamo i pisanu izjavu radnice naše Auto-škole koja je proneverila pola miliona i gde ona

priznaje da je novac uzela za lične potrebe.Ta radnica nije sankcionisana, niti je novac vratila,već joj je nakon toga otkucano novo rešenje i tako se sad ta kompromitovana gospođa vodi kao radnik u kontroli, trenutno na plaćenom odsustvu.

Radnike su ucenjivali da poklanjaju akcije direktoru kako bi isti postao većinski vlasnik firme, pa ko pokloni akcije dobije bolje radno mesto ili mu zaposle nekog člana porodice u suprotnom snosio bi sankcije.

Nemamo zdravstveno osiguranje tj. overene zdravstvene knjižice i staž nam nije redovno uplaćivan. Prepušteni smo na milost i nemilost određene grupe ljudi, koja osim što nas je opljačkala, konstantno nas šikanira na sve moguće načine. Svojim nesavesnim radom i učešćem u malverzacijama, rukovodstvo se trudi da firmu odvede u stečaj da bi izbegli odgovornost, iako će tim činom ostaviti bez posla 480 radnika i više stotina članova njihovih porodica. Gradske vlasti su svih ovih godina otvoreno stajale iza ovakvog rukovodstva i njegove politike...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane