Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

Nismo mi od juče

 

Epizoda 91

 

Zoran Milojević

 

Ne znam kako da nazovem Srbe sa kojima sam se "hvatao za gušu" da će, po mom mišljenju, Gotovina i Markač biti oslobođeni. I neću o njima, ovi moji tekstovi će za neku godinu biti knjige, pa neka se njihovi unuci stide dedova.

Nama, Srbima, EU nudi slobodu. Od te slobode smo i dalje na robiji!

Profesor legitimisan i prekršajno osuđen, jer je đacima i gostima iz Gračanice pokazivao Kalemegdan! Kao profesorsko dete osećam se kao čovek kome je ošamaren mrtav otac. Sve ostalo je priča o skotovima iz podruma koji neznanjem presuđuju znanju.

Gledam na Slaviji spomenik Dimitriju Tucoviću, srpskom neumniku, na čijem su pisanju i lažnim problemima "albanskog pitanja" na Balkanu, zapadnjaci sagradili strategiju okupacije Kosova i Metohije, i koji je, kad su austrougarske trupe već bile na Drini i Savi, glasao protiv ratnog budžeta.

Taj spomenik na Slaviji je greh prema kosovskim junacima! Na njegovo mesto se mora postaviti spomenik velikomučeniku generalu Dragoljubu Mihailoviću. Laž mira na đubrište, a istinu na svetlost. istina neka peva svoju pesmu.

Obeležismo i primirje u Prvom svetskom ratu. Venci, cveće i sveće na Vidu, a u Beogradu na grobovima francuskih, ruskih i srpskih junaka, venac je stigao i na nikad osveštanom spomeniku Neznanom junaku. Premijer Dačić reče kako "nije siguran" da je u nastaloj Kraljevini rešeno nacionalno pitanje, i da je takvo stanje i danas izvor problema.

A komunisti, čije tekovine baštini njegov SPS, sve su sredili...Razbili su tu državu, raselili Srbe u šest država, pa ih onda iselili iz njih, a onda šiptarima predali Kosovo i Metohiju. Sva sreća da je Ivica tu. On će sve da reši sa Taćijem.

Od zle Kraljevine u kojoj su živeli svi Srbi, dobili smo republiku bez polovine Srba. Bojim se da nas Ivica kao i njegovi učitelji ne baci preko ivice. Jovan Dučić se čudio koliko "komunisti nemaju ni stida, ni srama" Zato se ja ne čudim njihovim facama. Od zlih mislim sreća ne biva!

U Turskoj deca i omladina uče u školama o okrutnosti Srba koji su "nedužne Turke nabijali na kolac". Robovi nabijali gospodare na kolac, zločinačka sirotinja raja" zverski ubijali age i begove. Nedužni Turci potegli sa Bosfora, došli u Srbiju na čaj i kafu, a srpski zločinci  turiste, umesto u hotele, smestili na kolac i vešala. Turci, bre

Jesen je poodmakla, a jesen u srpskim  dušama čuva zlo koje je u srpske duše ušlo u jesenčetrdeset prve. Zlo je slepo od rođenja!

 Od obnevidelosti zlo tumara a i u jesen četrdeset četvrte postalo osnovni saradnik srpske duše. Ta se duša ne seća da su ujesen četrdeset prve, prilikom povlačenja iz Užica Brozovi dželati ostavili dve masovne grobnice sa oko sto ubijenih ljudi. Te likvidacije su naredili Broz, Krcun, Pera "Konj", Vladimir Dedijer.

Zločin je ponovljen ujesen četrdeset četvrte na brdu Pora kod Užica. Stratište je pokriveno betonom i nazvano "Skojevski park" Oj' Užice, primi naske...!

 Primila si i ti Srbijo, tih dana oko pola miliona upokojenih života imena i porekla. Kojekude Srbijo, čemuli se nadaš?!

Najsmešnije mi je kada za nekoga kažu da je "bivši komunista". Berujem da neko može biti "bivši ministar", ili "bivši diplomata", ali ne može niko biti "bivši komunista" pa se još i braniti: "Bilo je takvo vreme!" Pa kada je "bilo takvo vreme" kako to da sin komunističkog vođe Dragog Stamenkovića vilu "iz takvog" vremena otkupi za 50 maraka, pa zameniš za tristana, a vlasniku "šupalj nos do ušiju."

Iz takvog vremena je i priča kako se u takvom vremenu i Mira Stupica žalila da skupo plaća vodu za bazen u kome se kupala.

Danas u na ceni i na novinarskoj sceni oni kojima je bio najveći novinarski domet : "Bio sam protiv Miloševića!" U prethodnim godinama ostavili su iza sebe pustu zemlju i na njoj oglodanu travu sa korenom. I sada su svi složni u priči protiv Tijanića, a on se od njih razlikuje što je bio najsposobniji među njima da opsluži Slobu, pa Koštunicu, Đinđića, opet Koštunicu, pa Tadića, a sada Tomu, Acu i Ivicu. Svima njima Tijanić se potsmeva uz pomoć svoje Prištinke Milke Canić: "Dobro Veče!" Ni ona ni Tijanić ne znaju bolje.

Džaja se vratio u "Zvezdu!" Vratio se domaćin da razgori "zvezdaško" ognjište, da opet plamte naša zvezdaška srca. "Zvezda" je stvorila Džaju koji je vozdigao "Zvezdu" do zvezda, sada su opet zajedno, "Zvezda" i  njena zvezda. Da se ponovo vije "zvezdaško" kolo, da "zvezda" opet igra fudbal.

Toma se vratio iz Mađarske, a Ivica iz Slovenije sa vestima da sa njima nema "spornih pitanja." Ili Toma ili Ivica nas drže na uzdi. Kako bre nema "spornih" pitanja. Ili Toma i Ivica "nas sa severa Kosova" drže za budale, ili nas drže na uzdi. Kako bre nema "spornih" pitanja, a oni priznali nezavisnost šiptarskog Kosova?" Ili tu ima da nema nas sa severa Kosova. Šta god da je, nešto zaudara, što truje naš čisti kosovski vazduh.

Na Kosovu ništa novo! I dalje ne znaju šta će sa nama. Jer mi smo sačuvali osmeh, kada nam ga stalno kradu najveći belosvetski lopovi.  

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane